Skip to main content

Genuine

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõrge vererõhk #348899
    Genuine
    Member

Nüüd läheb iga kord pulsi tõusmisega vererõhk kõrgeks. Tahakski teada kas aeroobse trenniga on võimalik endine “vorm” taastada ?

in reply to: Kõrge vererõhk #348894
    Genuine
    Member

22 aastane. Koormustest tehti hommikul kell 9 ja kui õigesti mäletan, siis olin üsna uimane ja jõin kohvi enne seda..

Ilmselt oleks normaalne rõhk 130-se pulsiga ~140 ülemine?

in reply to: Kõrge vererõhk #348891
    Genuine
    Member

Mis moodi parandab? Muudab elastsemaks?

Kannatab joosta küll,sörkides pulss 120-145.. iga korraga läheb paremaks ja tuleb võhma juurde

in reply to: Kõrge vererõhk #348889
    Genuine
    Member

Kuidas aeroobne treening mõjub veresoontele?

in reply to: Kõrge vererõhk #348869
    Genuine
    Member

Vererõhk on puhkeolekus korras, 120-130/50-70. Koormusega aga tõuseb kiiresti. 130se pulsiga oli koormustestil rõhk 170 ja järjest kõrgemaks läks. Arstid määrasid tabletid aga ma ei tahaks üldse võtta neid. Kas aeroobse treeninguga on võimalik olukorda parandada?

Pikkus 184, kaal 85. Närvisüsteem on ka selline,et kerge ärritusega kohe rõhk tõuseb.

Viimased kuu aega olen teinud palju aeroobset ning pulss on paremaks läinud. Alguses pidi 80% ajast kõndima,et hoida pulssi aeroobses tsoonis. Nüüd saan tund aega järjest sörkida.

Ei oska keegi midagi soovitada ? Ultrahelis öeldi, et vasak vatsake on suurenenud/üle koormatud.

Pärast koormustesti läks asi minu arust asi veel hullemaks, kui seal vererõhk kõrgeks läks.

Kas selle kõrge rõhu koormusel tekkimise põhjuseks võib olla ülekoormus ?

in reply to: Kõrge vererõhk #348826
    Genuine
    Member

Vererõhk on puhkeolekus korras, 120-130/50-70. Koormusega aga tõuseb kiiresti. 130se pulsiga oli koormustestil rõhk 170 ja järjest kõrgemaks läks. Arstid määrasid tabletid aga ma ei tahaks üldse võtta neid. Kas aeroobse treeninguga on võimalik olukorda parandada?

Pikkus 184, kaal 85. Närvisüsteem on ka selline,et kerge ärritusega kohe rõhk tõuseb.

Viimased kuu aega olen teinud palju aeroobset ning pulss on paremaks läinud. Alguses pidi 80% ajast kõndima,et hoida pulssi aeroobses tsoonis. Nüüd saan tund aega järjest sörkida.

Genuine
    Member

Endal samad sümptomid mis scorpionx-l ja jaspu-l. Südame kontroll ja vereproov oli korras,va. see et vererõhk läks koormusel kiiresti kõrgeks. Eks see on vähesest treenitusest ka. Pole viimastel aastatel väga palju trenni teinud.Need imelikud valud on umbes 3 kuud kestnud ja üldjuhul tulevad 5-6 tundi pärast jooksmist/rattasõitu vahel tulevad ka siis kui trenni ei tee. Valud on enamasti vasakul pool ülakehas(vasaku käe all ja rinna ümbert vasakult poolt). Viimase paari päevaga on läinud ka kolmnurk väga hellaks ja valusaks. Kõik valud on pinnapealsed nagu.Peale vajutan näpuga,siis on valus. Selline tunne on nagu oleks roietel midagi viga või rinnalihastel. Viimase kuuga olen teinud korralikult trenni ka. Nädalas 5-6 päeva kas jooksu või ratast, miinimum tund aega ja 130-145 pulsiga. Perearst määras antidepressandid,mida olen võtnud 3 nädalat. Oskab keegi soovitada midagi? Perearst arvab,et on närvidest. Ise ei tahaks seda väga uskuda.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)