Skip to main content

Gasp

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rinnalt surudes läheb üks käsi teisest ennem üles #178002
    Gasp
    Member

Kui rinnalt suruda pingi peal kangiga. Vahet pole kas negatiivselt, positiivselt või tavaliselt siis vasak käsi läheb umb 1 sek paremast käest ennem üles. Ja lõpus viimaste korduste ajal vasak käsi veel suudab kangi üles lükata, kuid parem mitte. Mida teha ?

parem lihtsalt nõrgem veel, trenni peab tegema, küll ajaga ühtlustub see

in reply to: vöö rasva põletamiseks #122443
    Gasp
    Member

mis need kuumenevad vööd ei töötagi siis või?? aga kui sa teed aeroobset või sõidad crosstreineriga ning samal ajal paned rosinaks selle rasvapõletusvöö et siis vahet polegi?? kuid see ju ometi märjaks ajab ja loogika järgi peaks ju töötama või mis??

higistamine ei ole rasva põletamine

in reply to: Mõõtekulp #134102
    Gasp
    Member

mõtle nii, et täidetud limonaadi pudel mahutab 0.5L, seega kümnendik sellest on 50gr, no siis lasedki paar-kolm sentimeetrit oma pudeli põhja pulbrit.

paraku on pulbri ja vedeliku tihedused sootuks erinevad ja ei saa niimoodi õiget tulemust

in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #125126
    Gasp
    Member

mul on periooditi, et vahel nädalate viisi on kõrvetised ja siis jälle kaob ära. aga mul aind öösiti magades kui pikali olen. aitab piim ja jäätis mõneks ajaks, kuni järgmise kõrvetuseni.

mul on see tekkind arvatavasti mega suurtest õhtustest kõikvõimaliku erineva toidu õgimisest…

võib tegu olla ka refluksiga

http://www.korvetised.ee/516114/

in reply to: Triitseptsi treening #123020
    Gasp
    Member

Sa mõtled vist superseeriat, teed biitsepsi ja triitsepsi seeriad jutti, ilma pausita, nagu oleksid üks harjutus?Muidugi on nii mõtet teha, paljud tipud treenivad ka nii.Ma teen biitsepsile ja triitsepsile ainult ühe harjutuse nädalas ja see on supreseeria ja käed arenevad hästi.

ma teen vaheldumisi, alustan triitseptsiga, teen 10 kordust, jooksen kohe kangi juurde, teen biitseptsit 10 kordust ja tagasi triitseptsi juurde – niimoodi 3-4 seeriat. Ma ei tee alati nii aga peale selle süsteemi enda jaoks avastamisega on jõunumbrid suurenenud hüppeliselt. Ei ole näinud saalis teisi niimoodi treenimas, sellepärast uuringi.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)