gangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gangel
MemberSeems Arnold had a good trip
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
Member… Minuarust on see tegijate trenni teema väga hea, näeb ka kuidas ja mida teised teevad igatahes väga asjalik. Jään ootama ka järgmiseid videosid. Esimest korda kui Gerbelit nägin ja ma ei teadnud, kes ta on siis jäi ikka mokk tölli küll. Silma jäi sellega veel, et tegi kõike väga hea tehnikaga ja naiste tavalistest raskustest ikka tükka maad suurtematega. Edu.
Thx
“>Ja mis puutub tegijate treeningutesse üleüldiselt siis on Sul täiesti õigus, on hea näha kuidas teised oma eesmärgid saavutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ka Jokerile ja Aktivistile, kes on siiski aega saanud ja asja vedanud

gangel
MemberAktivist oli igati tubli.. ega esimene trenn uue kavaga ei saagi perfektne olla.. minul oli seda sama kava teha juba kuues kord ja raskused olid paika pandud ning eelnevalt ära tunnetatud. Seega Aktivist oli tasemel ja igati tubli.. nagu Jackie ütles, et ta võiks vabalt ka ise nn tegijate trenni teha kui tegija
MemberNagu ma aru sain, siis võistled jõutõstmises. Kas on mingi konkreetne põhjus, miks kavas pole nö tavalist jõutõmmet, vaid ainult jõutõmme sirgete jalgadega?See kava oli lihasmassi saamiseks, veebruari lõpust alates on mul teine kava, kus on rõhk jõutõstmiselementide harjutamisele ja sealjuures ka jõutõmme, nii nagu seda võistlustel tavaks teha on
MemberVäga tubli naine on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskused olid ikka väga head (Y)
Ma ei teadnudki , et ta arcticus käib. Ma nagu trehvan temaga zelluloosis kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arcticu proovisin lihtsalt ära, tavaliselt võibki mind näha Zelloloosis ja seda ka edaspidi
MemberSelleks, et liigliha ei tekiks, kasutatakse ju õmblemist.Enda kogemustest võin rääkida, et õmmeldigi ja esialgu oli kõik kena, aga hiljem, et arme siiski kenamaks saada pidin ikkagi lämmastikravi saama .. aga näepiirkonda ma lõikust siiski ei soovitaks, ehk laseriga ja iluoperatsiooni aint
gangel
MemberSünnimärkide eemaldamiseks pöördu kindlasti nahaarsti juurde, sealt saad parimat nõu. Nimelt just näopiirkond on selline õrn koht, et kirurgiline sekkumine võib tekitada armid, mis on koledamad kui see pisike sünnimärk. Kõik oleneb nahatekstuurist, seal võivad tekkida liigliha jne jne.
gangel
MemberKimberi klubi on hea, kõik vajalik olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhkkond meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maisport on enamvähem, aga palju rahvast ja tundus, et rahvas ei olnud harjunud kui naine kangi surub

Tennisehallis mäletan, et oli kuidagi kõle, eks see hall on selline suur kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervisex on üks koht kus tahaks kindlasti lähitulevikus vähemalt ühe trenni teha ja näha-proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Aga eks see tõesti on harjumuse asi, milline jõusaal valitakse ja mis meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Eks tuleb ise vaadata kus kõige mugavam ja lähem käija on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberAktivist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Sa panid väga kenad pildid välja.. isegi selliste lihastega on nad naiselikud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui keegi teine teisiti arvab, siis las arvab.Loomulikult peab naisel ka rasva olema, aga see ei pea ju ometigi üle püksivärvli rippuma
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja need esimesed pildid, millest üldse jutt lahti läks on ekstreemne situatsioon, ega kogu aeg sellises vormis olda, seda kiputakse unustama!
jaanuar 2, 2008 at 3:00 p.l. in reply to: Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas! #135960gangel
MemberJah .. huvi on olemas, aga kõik siiski oleneb lõplikust hinnast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
Member2.koht
gangel
MemberMa üldiselt talun igasugu rõvedaid vaatepilte, aga see ajab küll ihukarvad püsti
Kas ikka on mõtet neid vaadata!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberJa mina ei näegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. aga kommentaaridest lugedes ega ma ka millestki väga ilma ei jäänud 
gangel
MemberMul on täpselt samad näitajad, ainult et olen mees ja 80kg, jõusaali teinud 1+ aastat:). Oleksid mulle hea trennikaaslane, saaksime kordamööda samade raskustega seeriaid teha.Väga hea … eks siis saame koos oma maksimumjõudu arendada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberEks panen ka oma tulemused kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen naine ja 60 kg:
Rinnalt surumine 72,5kg
kükk 110kg
jõutõmme 140kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused