gangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gangel
MemberKaua see kampaania veel kestab? tahaks ka üllatust ja kliendikat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niikaua kui uudis üleval on .. kiirusta!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2008 at 7:38 e.l. in reply to: Abiks kokkajale: USA, briti ja detsimaalmõõtühikute võrdlemine #170070gangel
MemberMa kah tegin endale asja lihtsamaks.. siin on link
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.gerbelmikk.com/recipesspikker.html
Ehk on see ka kellelegi abiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest,
Gerbel
gangel
MemberTegelikult peaks müüja ikka pakkuma, et meil ei sellised ja sellised soodukad hetkel ja kui te veel soetate selle, siis kaasneb ka üllatus/kingitus vms ja vastavasisuline teade peaks kohapeal poes üleval olema (kui on, siis tore
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ehk siis kui inimene tuleb poodi ostma õngekonksu, peaks talle kaasa müüma ka haagise paadi jaoks ning auto selle vedamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuhu siis see üllatus jääb .. jutt käis praegu mängust?! Seda mina ei paku kui keegi konkreetselt ei küsi, sest tegemist on ju mänguga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub muudesse soodukatesse, siis üritan kliente ikka teavitada..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes loodan, et kõik ikka poodi satuvad ja kliendikaarti ning üllatust nõuavad!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest ja kena nädalavahetust

Gerbel
gangel
MemberPalju õnne, väga tubli saavutus!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberTõsiselt hea laager … sain igati mõnusa tõuke edasisteks treeninguteks ja häid ideid menüüde osas
Loengud ja muud tegevused olid mõnusaks täienduseks kogu laagrile ja muidugist ei saa mainimata jätta head seltskonda… aitähh Fitness team ja kõik osalejadLoodetavalt õnnestub jälle osaleda, sest tegemist oli siiski kena energialaenguga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja soovitan juba varakult järgmise laagri aeg kalendrisse kirja panna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. 12-19 Juuli 2009 
gangel
MemberPalju õnne mõlemale Kaidole !
gangel
MemberPalju õnne ka minu poolt ja ole sama tugev ja veel tugevamgi tulevikus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)))))gangel
Memberseal toimuvad ka bodypump trennid…kas keegi on käinud seal?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kunagi eelmisel aastal olen käinud, aga pragu kõrvalt vaadates on bodypumpis osalejaid palju ja näib et rahvas rahul.
gangel
MemberKoht on hea.. igas jõusaalis võib ju alati miskiga norida, aga mulle meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub admini suhtumisse, eks see oleneb mõlemast osapoolest – administ ja kliendist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, tipptunnil on saal täis!
gangel
MemberMa olen oma K2 uiskudega rahul.. aint nagu kõigil rullikatel kuluvad rattad kiirelt läbi kui tihedalt sõita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
Memberhttp://www.ampser.eekõigeheam.
Mnjaaa.. on küll päris huvitav.
gangel
MemberIgasugu pidurdused, millest siin räägitud, peale klotsiga pidurduse söövad rattad kiirelt ära, seega ma soovitaks pikalt ette näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja aegsasti kiirust hakata klotsiga vähendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui keegi ette toppma jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga kui muidugi asi on väga ootamatu, siis mina kasutan nn L-pidurdust.gangel
MemberFitness.ee – Get it Fast!
gangel
MemberKindlasti olen kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. vaatamas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberVäike tabel surumise max kohta. Inglise keeles küll, aga mõte selline, et kui surud 135lbs (135 jagada 2,2 = 61kg) x 8 korda, siis arvutuslikult peaks max sooritus olema 167lbs (ehk siis 76kg)
Siin siis link: http://www.criticalbench.com/chart.htm
Eks arvutage ise edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gerbel
-
AutorPostitused