gangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gangel
Membergangel
MemberLoodan, et pärast eilset pidu oled elus ja terve.. palju õnne jätkuvalt
gangel
MemberTere Bugati, ongi nii, uus partii American Creatine on 200g pakendis. Mul poes nii 300g ja 200g nüüd.
gangel
Membermis temperatuuri juures neid ahjus teha ja kui kaua?Oleneb kui õhukeseks Sa oled oma kotletid teinud, aga 10-15min peaks valmis olema.
Temeratuuri panen tavaliselt 200C.
Kui kotletid on pealt pruunid, siis on ka seest valmis
“>Kena küpsetamist!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberMa väga vabandan, hommikul ei pannud tähele, et päevapakkumiseks on pandud betaalanine..
Vabandan veel kord!!
Lugupidamisega,
Gerbel
Ei no aitähh, just (ca tunnike tagasi) käisin Gerbeli käest seda ostmas ja sain hinda täie rauaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberÕnnitlusi jalaga segada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberJah .. kui kotlette ahjus teen, siis riivleiba muide ma ka kasuta, st ei veereta neid leivaga kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..süsikaid vähem!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proteiin ju ikka tähtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irwPäikest kõigile lugejatele,
Gerbel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberPalju õnne, tervist ja edu ka minu poolt.. ja pidutse hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..nädalavahetusel 
Parimate soovidega,
Gerbel
jaanuar 12, 2009 at 1:20 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #179279gangel
MemberTürdukud ka ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et ikka tüdrukud ka suruma tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult olen Revalis kohal ja osalen.. Spartasse tulen vaid vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberÄkki võiks ahju ka panna pärast paari minutit praadimist? Küpsetaks pealt ja seest ühtlaselt ära. Või praadida madalal temperatuuril kaane all.Madalal tulel kaane all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes ikka viitsib ahjus miskit teha nii hommikul vara
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2008 at 11:29 e.l. in reply to: Ennusta & Võida – IV Honda Spordikuulsuste Jõuluturniir #176841gangel
MemberÕnnitleme võidu puhul järgmiseid ennustajaid:
past
Kaspar90
HEIKI67
noPAINnoGAIN
scorpion666
maleva
Oma võidu Gasp´i või All Starsi toodete näol saate kätte Fitness.ee poest, Telliskivi 51, Tallinn.
november 21, 2008 at 8:27 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171689gangel
MemberKallis lugeja,
Tule poodi – Telliskivi 51, Tallinn…
Müügile jõudsid piletid 29ndal novembril toimuvale Bonsuna filmi esilinastusele. Hind 100.-kr.
Gerbel
“>gangel
MemberHei hey,
Loomulikult tulge poodi, olen täna (8 Nov) seal ja annan rõõmuga kliendikaardi ja üllatuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NÕUDA TULEB!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovin siin kohal ka HEAD ISADEPÄEVA!
Päikest kõigile, kuigi ..”Its freezing outside” prrrrrr… ja päikest pole nähagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gerbel
gangel
MemberMinu jaoks on Zelluloosi jõusaal kui teine kodu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. igati hubane, hea rahvas jne.. 
Meeldiv!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused