gangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gangel
MemberReede
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja ongi kõik… mina teile enam pärast tänast FitShopis stuffi ei müü
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen viimast päeva tööl ja siis järgmine nädal kulgeb sõit ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui soovid olla kursis minu elu ja tegemistega, võid alati külastada minu kodulehte
Aga oled oodatut ka külastama poodi, pakun kommi ja küpsist!
PS! Ja veel, võib mind ka homme kohata Tartus FITDAY üritusel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
Membergangel
MemberHetkel on FitShop Spartas toimumas kaua oodatud uue teenindusleti paigaldus
gangel
MemberEhk siis klubikaardi saab praegu tasuta? Lihtsalt küsides?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
*Klubikaart on ikka kliendikaart eks?
Jah, klubikaart=kliendikaart on hetkel tasuta!
gangel
MemberTänan Jackie, et vastasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
MemberTere kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fitness’i sünnipäeva kuu soodustused toimivad ka siin Spartas!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gangel
Membergangel
Membergangel
MemberHüppan sel nädalal sealt poest ilmselt millalgi läbi. Eeldan, et seal mingisuguseid maikalaadseid asju ka müüakse? Palavate ilmadega oleks jõusaalis sellega mõnus higistada.Eks astu.. oled alati oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gasp’i ja Better Bodies’e seast lead kindlasti miskit kena ja ka odavat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näikeks: http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…roducts_id=1011
gangel
MemberSilveril päris hea vorm…maru suur on ta…palju tal vanust täpselt?gangel
MemberPalju palju õnne ka minu ja Guy poolt
MemberFysioloogiliselt ei ole see ka hea variant.Õige Aile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellist 6-back vormi on ka aastaringselt väga raske hoida ja tervislikkusest ma ei räägigi.
gangel
MemberOhh jah, antud teemat ja kommentaare on päris huvitab lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tõsiselt austan musklis, lihastes, toonitud jne naisi (ka mehi), suurus ei ole oluline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui inimene tegeleb spordiga, siis juba see on suur pluss
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tahaks küll veel nats suuremaks saada, tegelt kui rasvaprotsendigi normaalselt alla saaks on tulemus palju parem ja lihas nähtavam; mis ongi hetkel eesmärk. Ja kui kõige selle juures veel säilitan naiselikkuse ja ilu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …siis meeldin endale veelgi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irw.. nüüd läksin nats edevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irw
MemberIlm on külmaks läinud.. teeks midagi head teile..
Tule täna poodi ja ütle “FitShop on kole popp” ja saad ostuga kaasa üllatuse

gangel
MemberÄkki tuleb mõni naiskulturist ka veel:DIial ei tea
.. äkki ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused