Skip to main content

game

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rammumees.. #197431
    game
    Member

Tere õhtust,kas rammumeestel on mingid erilised kavad? käin 3 korda nädalas jõusaalis ca 1.5 tundi,mingit kava mul pole,teen peaaegu kõiki jõu harjutusi 3×10 seeriat,rohkem panen rõhku õlgadele,biitsepsile,ühesõnaga tahan saavutada rammumeeste sarnast keha,kaalun 90kg,et massi mul jagub,nüüd oleks vaja korraliku kava,äkki keegi soovitab midagi,või teab kedagi kelle käest saab tellida kava,tänan kõiki kes viitsivad vastata.

rammu neljaks jaotatud kavas on kahel päeval kükk ja kahel päeval tõmme üks kerge teine raske trenn suht ühekülgne pole hantitega nikerdamist

in reply to: raskuste lisamine #194717
    game
    Member

olgu lisan siis raskust juurde,tahaks veel ka seda teada et äkki mul oleks mõtekam teha vähem kordusi ja rohkem seerijaid et lihas paremini kasvaks näiteks teeksin nii et lisan raskust natuke juurde ja teen 5 korda 5,või pole sellel tähtsust kas teen 5 korda 5 või 4 korda 8

ära tee 5 korda 5 tee parem 3 korda 10 või veel parem 3 korda 12

in reply to: Haarde tugevus #192928
    game
    Member

Kindad unusta ära, muidu jäädki terveks eluks nõrkade kätega. Pane otsingusse “haare” või “haarde tugevus”. Sellest on palju räägitud.

kinnastega on ju haare oluliselt halvem, kindad kaitsevad käsi mitte ei paranda haaret ,nt Ott teeb kõiki harjutusi kinnastega ainult tõmmet teeb palja käega ise kasutan kindaid ja nende peal rihmasid, käed ei lagune ja kang ei libise

in reply to: Surumine #191709
    game
    Member

Ehk mõni kogenud suruja oskab nõu anda. Probleem siis selline, et pukkidelt kangi maha tõstmine on kuidagi raske. Seal 120kg+ hakkab tunda andma, et kõige raskem osa on pukkidelt maha tõstmine, samas suruda jõuab ideaalselt. Küsimus siis ongi, kuidas või mida annaks teha, et seda faasi tugevdada, on mõni harjutus, tehniline nipp vms, mis aitaks?

peale seeriat harjutatakse ka hoidmist mis treenib ka lihaseid a la 120 kaheksa korda ja siis kohe 150 peale ja hoia 10 sekundit sirgetel kätel ise pole teinud aga näiteks Ott teeb seda vahest

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)