g-e-r-l-i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
g-e-r-l-i
MemberPole küll asjatundja ega Ott, aga arvan, et vahetada võiksid siis, kui arengut enam märgata pole või siis, kui tekib nö rutiin. Siis ju hea võtta uus ja huvitav ette
g-e-r-l-i
MemberMa tean küll jah, et õige oleks, kui pausid oleks 30-60sek. Et ikka lihas korralikult ära väsitada
g-e-r-l-i
MemberVaatasin just säästust ostetud kanafilee kilohinda – 59.90 seisis sellel
g-e-r-l-i
MemberSäästukates ja turul on jah odavam. Esimeses ma selle pärast aint käingi
g-e-r-l-i
MemberMinu arvates ei ole selles midagi imelikku, kui seal ka mehed käivad.. ise olen selles treeningus käinud kokku 4korda (meeldib väga, võimalusel lähen kindlasti ka veel) ja kõigil kordadel on vähemalt 1 mees ka osalenud
g-e-r-l-i
MemberNagu ma juba teemas “Milk Protein” kommenteerisin, on odavad vene tooted tõepoolest suhteliselt mõttetud. Selle milk proteiniga hakkas isegi et rasva juurde tulema, aga lihasarengut polnud kuskilt näha
Kahtesen, et ostsin, aga noh.. alguses olin ikka päris loll selle koha pealt ja mõtlesin, et hea ja odav… igatahes me õpime enda (ja teiste) vigadest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>g-e-r-l-i
MemberMiks peab alati alustama Whey lemoniga ?? See on ju nii ebameeldiva maitsega (minu arvates).. olen püüdnud seda segada spordijookide jms-ga aga ikka mulle ta ei istu kuidagi
g-e-r-l-i
MemberKui ma ei eksi, sis on tegu vene milk proteiniga. Ise arvan samamoodi, et tegu on üsna mõttetu kraamiga. Parem osta juba midagi kallimat, aga tõhusat!
g-e-r-l-i
MemberSilmade jaoks on olemas vastavad asjad ka, mida peale panna. Aga jah, reljeefsemaks vaevalt teeb, ma arvan lihtsalt, et oled siis pruunim (vahetult pärast) ja tundud endale ilusam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… aastas ei soovitata käia üle 50x ja kindlasti mitte ei tohi 24h jooksul käia üle 1x. Alati tuleb kasutada vastavat päevituskreemi ja valida solaarium (lampide tugevus) vastavalt oma nahatüübile ! Edu pruuniks saamisel 
g-e-r-l-i
MemberAlustasin peaaegu aasta tagasi… aga olen naine ja surumises rekordeid ei tee.. 40 surun aga ära
g-e-r-l-i
MemberLihasmassi kasvatamiseks tee 8-12…15 kordust, lihasvastupidavuse treenimiseks 15-20

Head uut aastat sullegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>g-e-r-l-i
MemberOlen aktivistiga täiesti nõus.. kui teed paar korda nädalas jõusaali ja pikki korduseid (15-20), siis lihasmassi sa küll kasvatama ei hakka. Niimoodi treenid sa lihasvastupidavust !
g-e-r-l-i
Memberma arvan, et peaksid ikka treenima kogu selga.. soovitaksin pöörduda mõne treeneri poole, kes oskab just vastavalt sinule paika panna kava ja raskused. Kindlasti peaksid ka venitama korralikult ja ega massaa?ki paha ei teeks (nagu juba mainitud sai)…
g-e-r-l-i
MemberMa ei joo ka ise üldse piima.. ei maitse lihtsalt… kui siis ainult kuumalt (näit meega), samuti panen hommikuti pudru sisse. . . tavaliselt ikka seda 2,5%-list siis…
g-e-r-l-i
MemberNojah, mis teha kui pappi nagu oleks aga trenni teha ei viitsi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>60-70 aastaselt võib see asi veel lahedam välja näha …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või surivoodil 
irw.. kujutan ette jah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused