g-e-r-l-i
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
g-e-r-l-i
Membermina ütleksin ikka, et tasuta lõunaid ei ole olemas.. korraliku toitumis-ja treeningkava saad, kui pöördud mõne treeneri poole! Kuna sa spordiklubisse minna ei saa, siis on olemas ka webtrainer !
g-e-r-l-i
MemberKas sa kogust ka vaatasid ? Lemonis on rohkem sees kui NO1-s!
g-e-r-l-i
MemberJõusaali natuke üle tunni, siis aeroobset 60min
g-e-r-l-i
MemberOleneb, mis jook sul seal enne oli.. toidukava võid muuta küll, kuid oluline on, et kalorite, valkude, süsivesikute ja rasvade suhe jääks samaks! Näiteks võid asendada teinekord hommikuse pudru mõne röstimata müsliga (jälgi, et näitajad ligikaudselt kattuksid).. sinu küsimuse puhul aga.. kui enne oli seal kirjas vesi, siis ma ei soovitaks selle asemel õunamahla juua (süsivesik)
g-e-r-l-i
MemberOlen 18 aastane, 165cm pikk ja kaalun 58kg
jaanuar 26, 2005 at 9:45 e.l. in reply to: Anaeroobne ja aeroobne treening- mis on neil vahet #46380g-e-r-l-i
MemberOlen nõus trennihulluga, et anaeroobse trenni puhul on sul kehas hapnikuvõlg (tekib hingeldus)
g-e-r-l-i
MemberOi, mis teemad teil siin on kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikult ma alkoholiga ei liialda… vahel ikka mõni õlu (saunas on ju nii mõnna) või nati punast veini (õlle ikkagi parem), aga seksile küll piiri ei pane !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul füüsika õpetaja kunagi ütles, et siin elus on kaks naudingut: söömine ja seks ! Tal suht õigust tegelikult, aga ma lisaksin trenni ka sinna loetellu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muide, õlu pidi piimhapet lihastest vabastama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>g-e-r-l-i
Member70kg kaaluv aktiivne (sporti tegev, kasvõi vankriga liikuv) inimene vajab päevas 3150kcal. Mitteaktiivne aga 2450kcal. Valke vajab su keha ligi 1,5g kehakaalu 1kg kohta.. seega 70×1,5=105g (see on u 441kcal), süsivesikuid umbes 6-8g kehakaalu 1kg kohta, seega siis 420-560g so. 1680-2240kcal.. kui mõelda, et su keha vajab päevas 3150kcal, siis järelikult jääb rasvade alla 3150-441-2240=469kcal… see on siis umbes 52g rasvu päevas. Kui arvestada Sinu kaalulangetamise soovi, peaksid päevast kaloraa?i vähendama ligi 500kcal võrra… seega peaksid päevas sööma 3150-500=2650kcal ! Valkude ja rasvade arvelt kaloreid vähendada EI TOHI! Seega vähendad süsivesikute arvelt—> Päevas vajab su keha siis 2650kcal, sellest süsivesikuid 1740kcal (435g), valke 441kcal (105g), rasvu 469g (52g) ! Need on aga PÄEVASED kogused.. nüüd arvuta välja, kui mitu korda sa päevas sööd (näiteks 5-6) ja siis jaga need arvud vastavalt siis 5 või g-ga. Samuti jälgi, et rasvad oleks saadud kasulikest allikatest (pähklid, taimeõli, seemned) ja enamik süsivesikuid tumedad (täisteraleib, pudrud).. ja loomulikult soovitaksin jälgida ka aktivisti soovitust, et hommikupoole rohkem süsivesikuid (jõuad ära kulutada päeva jooksul) ja õhtul rohkem valku! Pea meeles ka seda, et üle 35g valku pole mõtet korraga süüa ! Edu kaalulangetamisel !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>g-e-r-l-i
MemberMina soovitaksin ka kõndimist või ujumist .. harrasta näit kepikõndi, sellega saad ülakehale ka koormust!
g-e-r-l-i
MemberPane otsisse rasvapõletajad ja sa leiad mitmeid artikleid, millest kirjutab, et rasvapõletajatest üksi abi ei ole ja kus soovitab enne ikka toitumine paika saada !
g-e-r-l-i
Memberoleneb jh mis toitu ma söön… tavaliselt söön aga päevas 2-4viilu rukkipala või “terve” leiba…
g-e-r-l-i
Memberma pakuksin, et 4×5 tähendab, et 4 korral tuleb võtta (korraga 5g).. aga ma ei tea ka ju, pole ise lugenud. Kui seal oleks tahetud öelda 20g, siis oleks seal kirjutatud ka nii.
g-e-r-l-i
MemberMina söön koolis kas mõne topsi jogurtit või pähkleid/rosinaid või puuvilju (õun, banaan)
g-e-r-l-i
Member
…. eee… mingi -15
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (aga olen naine ka
)g-e-r-l-i
MemberMulle on öeldud, et see on nö beebiruum

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused