Fuuria
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fuuria
Membertavalise kohvipaksuga koori nahka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pidi aitama tsellu vastu. Olen seda ise ka proovinud ja kusjuures minu arvates parim kehakoorija üldse, jätab naha hästi pehmeks ja siledaks ja kohe kindlasti parem kui nt mingid 500 eegised salongikoorijad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fuuria
Memberküsimus on MAITSES, mis muutub kui segada asjad omavahel kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MAITSE on mõlematpidi ühtemoodi hea
Memberhaha, tuttav tunne, vägagi täppi läheb see grillimise tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>31selt kohtusin ambitsioonika neiuga, kellel olid jalad kindlalt maas ja abiellusin temaga. Ta oli nii ambitsioonikas, et lahutas minust ja lahkus koos mu maja, auto ja muu maise varaga.Nüüd olen vanem ja targem ja vaatan naisi, kellel on suured rinnad.
Selle kohta on olemas isegi ütlus, et miks pannakse tornaadodele naiste nimed? Sest kui tulevad, siis on märjad ja metsikud aga lähevad maja ja autoga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jackie Edit: liitsin postitused üheks.
Fuuria
MemberKodujuust ka ikka sisse segada või eraldi kõrvale? võib tunduda loll küsimus aga pole kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina segasin sisse, aga võib ka lihtsalt kõrvale, ega erilist vahet pole, kõhus läheb ju nagunii segamini
MemberMinu arust lahe, et on tehtud selline aeroobika neile kes tõesti diskomuusikat vihkavad
Fuuria
MemberFjodor on v6imeline body jamis ka 2ra peedistama… Sammud saab selgeks, neid ju korratakse tunnist tundi ysna pikalt.…ja kui yleyldse tantsulist ei taha, siis Fjodor teeb ka Body Combatit, mis peedistab isegi rohkem, kui 6igesti lyya. Edu!
Tänan, ongi kusjuures plaanis seda Combatit proovida.
Fuuria
MemberRevalis on Les Mills’ i Body Jam ja Body Combat. Teiste l2biviiduna ei tea, kuid Fjodorit soovitan soojalt.Plaaningi seal klubis käima hakata, bodyjam liiga tantsuline, bodypump on mõnus, teengi seda põhitrennina kuid tahaks midagi vahelduseks lisaks teha sellele. See body attack oleks just selline mis sobiks.
Fuuria
MemberZelluloosi ei satu treenima kahjuks. Kas Revalis või Spartas pole sellele mingit alternatiivi?
Fuuria
Memberigatahes võiks keegi selle eestisse tuua, teeks seda hea meelega ja ma usun et paljud teised ka
Memberkusjuures soovitan ka sul tellida toitumiskava. Endal mul küll kaaluga probleeme pole kuid sõbranna lasi koostada treening ja toitumiskava ja võttis 10 kg alla, enne seda oli igasugu lollused ära proovinud, dieedid jne, miski ei aidanud.
Fuuria
Memberaga kuidas see toitumiskava koostatud on? kas kindel menüü koos kogustega?
Fuuria
Memberäkki leiad siit head nõu
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21045Fuuria
MemberNonii, pane tähele, kohe hakatakse sulle rääkima, et menüüs on liiga vähe rasva ja valku ja liiga palju süsivesikuid
Fuuria
MemberSelliste kampaaniate puhul tavalselt on “võitjateks” kas oma töötajad või töötajate tuttavad ja sõbrad, nii et…
Fuuria
MemberAmmu juba teada see ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aura Kaalujälgijate vaarikamaitseline vesi ju ka kaltsiumiga.AutorPostitused