Fuuria
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fuuria
MemberSiit tellides ikka hind päris soolane, spordiklubides on tavaliselt u 300 eek, aga leidasi ka ühe odava koha,kus 100 eek, Laagri Jõujaam http://www.laagrijoujaam.ee/?tegevus=hinnad
Fuuria
MemberPalju sessioon maksab? ( Tunnihind) ja kaua umbes keskmiselt ühe pildistamise ajal aega läheb? ning mis asjad on stuudios olemas ja mis peab ise kaasa võtma?
Fuuria
MemberTäitsa nõustun
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sa pead lihtsalt ukse leidma ja paradiis on lahti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus see paradiis on, tahaks ka teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fuuria
MemberKõik meestetüübid ju esindatud seal, muud nagu eriti üle ei jäägi. Tuleb leppida lihtsalt ja nende vahel valida
MemberMinu arust küll head polnud, keedetult vähemalt mitte, vb praetult oleks söödavamad.
Fuuria
MemberLihtsam kergem oleks süüa kui aega vähe .Hmm, et pakist krõbistad? Närid nagu kruusa? See jah tundub lihtsam variant. Ja kui ikka väga kiire on, siis ära hakka ka kanaliha küpsetama, lihtsalt elusal kanal hammusta pea otsast.
Fuuria
MemberMiks sa seda toorelt süüa tahad?
Fuuria
MemberMinu abikaasal samasugune süsteem juba pikemat aega kasutusel ja 51-aastaselt näeb sama hea välja, kui 25-selt. Oma 50-ndal juubelil kandis 8-nda klassi lõpukleiti – kuigi siis, 15-selt, tegeleles iluvõimlemisega, istus praegugi kleit nagu valatult.hehee, vaevalt et see nüüd sellest kohvipaksust on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Head geenid
MemberMillel Su teooria põhineb, et näiteks kiirkõnd jooksust efektiivsem on?Kiirkõnd põletab rohkem rasva, jooksmine kasvatab rohkem lihast ning kui sa sinna kohta lihast kasvatad kus tselluliit siis pärast on sellest väga raske lahti saada. Ma enda peal olen küll tähele pannud et kiirkõnd aitab hästi.
Fuuria
MemberTere. Olen märtsist alla võtnud ligi 10 kilo, olen endaga rahul, aga tselluliidist ei saa lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kehakujult olen vormikas- suur pepu ja kintsud. Kuidas saaksin krobelist nahka siledamaks? Praegu käin jooksmas mitu korda nädalas korraga 6-7km, aga reied ei taha kuidagi muutuda. Kas peaksin mingit muud trenni veel lisaks tegema? Nt jõusaalis tuharatele ja reitele harjutusi?
Palun nõu!
Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures jooksmine selles suhtes sind ei aita kui tsellust tahad lahti saada, tee parem kiirkõndi ja lisaks veel midagi, ujumist, shapingut, jõutrenni…
Fuuria
MemberKindlasti tulevad. Aga saada igaks juhuks meiliga ka.aga sa jäta oma mail mulle siis
MemberSuurepärane ma jään siis pilte ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma panen pildid siis ümbrikusse, peale kirjutan Alan B’Stard, panen posti ja küll kohale jõuavad
Memberaga näite üks enne ja pärast seeria ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hoidke teleturul silma peal, kavatsen seal seda esitleda. Siinsetele foorumikülastajatele teen soodukaga, 300 g kohvipaksu kõigest 999 eek. Seal muidugi see teise nimega: Anti fat and cellulite super coffeine body scrub 2000.
Fuuria
MemberHmm mul tekkis kohe teaduslik huvi, oled kindlasti teinud seda pehmet ja siledat nahka illustreerivaid fotosid ?Muidugi olen, alati peale dušši all käimist pildistan oma nahka
Memberkas see 1 spl toorjuustu annab mingit teistsugust maitset ka juurde? tundub nagu liiga väike kogus et midagi muuta, muidu nagu tavaline omlett ikka.
-
AutorPostitused