fruits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fruits
MemberÜritan siis piirata puuviljade söömist. Koguaeg ma ei söögi kilode viisi, vahest tekib isu rohkem süüa neid.. Peaks proovima kala natuke menüüsse lisada, ei tunne et vajaksin aga tean, et see on kasulik. Kui hakkab jälle vastu, siis ma ei tea mida teen. Elan siis edasi enda taimedega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu 1 mure on see, et joon toidu kõrvale ja pärsi palju. Muidugi praegu ma üritan mitte juua, aga varem ma jõin ikka palju vett toidu kõrvale. Võisin nt süüa mingit praadi ja 1-1,5 L vett juua toidu kõrvale.. ja nt peale kuuma(sooja) supi söömist jõin ka külma vett, aga tean et ei tohi peale kuuma juua külma. See harjumus on ka väiksest peale. Mäletan, et toidu kõrval pidi alati olema midagi juua.(tavaliselt oligi vesi, vahest mahl või tee).
fruits
MemberMa tean mis asi on mikrotoitaine, ei saanud lühendis aru lihtsalt. Tänapäeva släng on nii rikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen tänulik kõigile vastanutele. Jah kõik on korras, aga ma ei saa sellest aru miks nii on, et organim ei taha loomset toitu vastu võtta, et äkki kellegil on kogemusi.. või keegi teab kedagi, kellel oleks sama moodi.
fruits
MemberMikrod,makrod ja kalorid….nii võiksid läheneda.See jada mille sa praegu ette lugesid on pigem selline “Delfi naisteka” nägemus tervislikusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sirvi kasvõi seda foorumit väheke.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis asi see mikro, makro on? Ma küll ei näe, et midagi valesti oleks kirjutanud. Ainuke asi ongi see, et ei tarbi loomset, mida ei saa süüa. Vb olen imelik? Sest uuringud on tehtud ja midagi pole viga, neerud korras, maks ja magu ka jne.. verenäidud head. Delfit ma ei loe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fruits
MemberKui toidus on piisavalt juurikaid ja puuvilju, siis sellise koguse vee sisse lahmimine ajab tõesti hirmu nahka.
Ja mis on rämps? Ma julgeks sellise nime anda vaid mõnele asjale mida meie kaubandusvõrgust saab. Ülejäänud asjad on täiesti ok, seni kuni kogused on mõistlikud.
Võib-olla vaid 1 eur/kg “*-laadsed” säästutooted käiks siia alla.
Ega ma kilode viisi iga päev ei tarbi neid juurikaid ja puuvilju. Lihtsalt kirjutasin, et armastan puuvilju ja vahest tahaks neid rohkem süüa, nagu nt eile õhtul.
Vett joon ma juba väiksest peale piisvalt(ei taha öelda palju, sest ma ei tunne et jooksin liiga palju vett). Kuna teen trenni ka ja olen aktiivne, siis usun et see on normaalne vee kogus.
Minu jaoks on rämps see toit, kus on säilitusained ja muu keemia.
Mis siia säästuka 1 eur/kg puutub? Eile ostsin säästukast apelsine 90senti/kg, ei ütleks et rämps oli. Väga head apelsinid olid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fruits
MemberRuttu konsulteeri kellegagi, kes elementaarsed toitumispõhimõtted selgeks teeb.Ja need ei ole mingid beibed veeganisaitidelt või muud paanikatekitajad.
Kogu su “jääksingi kirjutama” sisaldab väga ühekülgset loetelu. Veejoomise max – vohoh – see on alles põnev näitaja. Vo2maxi kõrvale, näiteks.
Hirmus mis toimub.
Kas see toit, mis ma kirjutasin on ühekülgne? Et siis banaan banaan ja veelkord banaan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Ma kirjutasin lühidalt ja kiirelt, ma ei hakka loendama kõike, sest tean et nagunii midagi jääb kirjutamata. Veejoomise max- pidasin selle all silmas, et ma ei tea palju ma päevas kõige rohkem vett tarbin, aga ega seda ei teagi, sest puuviljades ja juurikates on ka vett. Hirmus jah mis toimub! inimesed viivad väikseid lapsi burxe ja friikaid sööma, krõpsud, koogikesed ja kodune toit on ka : nii ja naa tehtud.fruits
MemberNo ma ei söö ainult juurikaid ja puuvilju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma hakkaks loendama mida söön, siis jääksingi vist siia kirjutama. Erinevad pähklid(ja neid sorte on palju), pudrud(kaerahelbe, neljavilja, manna, riisi, tatra), kookos, herned, oad, läätsed, pasta, riis, kartul, mango, avokaado, granaatõun, kiivi, mandlipiim, igasugu maltsa, seemned, kuivatatud puuviljad, datlid, mesi… No tegelt kaa, ma ei hakka loendama kõike, sest seda on väga palju. Ühesõnaga kõike välja arvatud igasugu rämps. Rämpsust hoidun suure kaarega eemale, sest see põhjustas tõsiseid tervisehädasi mulle. Tahtsingi teada, kas puuvilju tohib süüa piiramatus koguses.
Ja lihaga ongi nii, et kui söön seda siis on raskustunne kõhus, sama on lehmapiimaga.
Vett joon piisavalt, 2 L on miinimum, maksimumi ei oska öelda.
fruits
MemberMa tean, et inimesed on erinevad. Mis sobib ühele ei sobi teisele. Tean inimest, kes ei suuda ilma lihata elada. Sööb liha palju ja tunneb ennast hästi, mõni ei talu piimatooteid. Ma ei talu midagi loomset, sest kui söön hommikul midagi loomset, siis terve päev olen nagu elav laip. Kui söön õhtul, siis hommikul ei jõua üles tulla, on tunne nagu oleks haigeks jäänud. Miks nii on?
-
AutorPostitused