fruits
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fruits
MemberNiiiii armas kass
fruits
MemberMenüü võiks tasakaalus olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles olen sinuga 101% nõus.
Kuna soovin lihaseid ka treenida(ei teagi, kas mul neid üldse on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. tegelt igal inimesel on, aga mul vist pekihunniku all peidus mingi väike lihas).Ja tean, et valgud on väga tähtsad lihase treenimise/kasvatamise juures, kui õigesti mäletan.
fruits
MemberTermin “tervislik” on kohatu kellegi valikute kohta, kui sa oled tänu (või selle tõttu) oma dieedile korralikus ülekaalus. Kui su *tervsilik* on sind selleni viinud, siis äkki peaksid tegema ebatervislikke valikuid? Eeldusel, et sul on tegemist ülekaaluga. Vabanda kui eksin. ??
Mulle tundub, et sa ei ole korralikult mu postitused läbi lugenud. Ma selgitasin, et olen ülekaalus tänu sellele, et varem sõin palju rasvast sööki, maiustusi, gaasilisi jooke jne, ja liikusin väga vähe. Ja mu tervis läks aina hullemaks ja üleliigseid kilod tulid. Nüüd, kus ma olen loobunud väga rasvasest, gaasilistest, maiustustest ja paljust muust + olen hakkanud rohkem liikuma, on mu tervis palju parem ja sellepärast saingi lahti enda 10 üleliigsest kilost.
Ja see ei ole ’dieet’. Mulle ei meeldis sõna ’dieet’. See on lihtsalt eluviis.
fruits
Memberkui mahetooteid ja ilma “jamata” tooteid eelistad, siis enamik valgupulbreid ei sobi. see kanepivalk, millele viitad, on mahetoode, aga seda,kas sulle kanepivalk sobib v mitte, saad ikka siis teada, kui ise proovid.
Miks enamik valgupulbreid ei sobi? Mis nendes ”jamata” pulbrites viga on?
fruits
MemberPeakski proovima alguses loomset valgupulbrit ja siis taimset.
Tegelt ma ei tea mitte midagi nendest valgupulbritest(kas need pulbrid on keemiavabad?).
Ise olen hästi valiv toidu suhtes ja eelistan mahetooteid.
Kas selline pulber on OK? http://www.biopood.ee/tooted/toidulisandid/kanepi-proteiinipulber/
ja kauaks umbes sellisest jätkuks?
fruits
MemberElfriide- Aga kust kohast seda taimset valgupulbrit saan, kas tellimisega või mingis spordipoes?
fruits
MemberJunga, kas Sa loomseid toite ei söö üldse?
fruits
Member(Lõpuks ometi sain sisse logitud..)
Ärge nüüd ‘selga lennake’, aga ei leidnud sellist teemat. Kui selline teema olemas, saatke palun link postkasti kust lugeda saaks ja kustutage minu teema, et mitte reostada foorumit. Ma ei ole narkomaan ega sõltlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , lihtsalt pakub huvi.fruits
MemberEi ole vaja kirjeldada. Tundub, et abi sa ei vaja ja see kisub siin tavapäraseks taimetoitluse ülistamislauluks ära ja nendes vaidlustes ma ei taha osaleda. Ma võin rääkida taimetoitlastega, kes on seda teinud 2a+, neil on konkreetsed arusaamad, kuidas piisavalt kõiki toitaineid saada, algajad taimotoitlased seevastu on nagu mingi usklike kamp.
Mis vahet sel on kaua inimene on taimetoitlane olnud, kas 2 aastat või pool aastat või 10 aastat. Asi pole aastates vaid kogemustes. Ma ei ütle, et ma olen kogenud nendes asjades, aga Sa üldistad kõiki. Et need taimetoitlased, kes on alla 2 aasta olnud taimetoidul on lollid ja kamp usklikke?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni taimetoitlane, kes on taimetoidul olnud 5 aastat võib olla sama loll nagu ahv autotehnikuna ja mõni taimetoitlane, kes on taimetoidul olnud 1 kuu võib kõike teada, mis aineid vajab ja kui palju vajab, et saada enda vitamiinid, valgud ja muud ained kätte.Tõesti see kisub juba vaidluseks ära. Ja ma pole abi palunud, sest Sa ei saa tulla mu juurde, anda mulle imerohtu ja et ma saaksin liha süüa ilma probleemideta. Ainuke asi mida ma tahtsin teada, oligi see kas on veel selliseid ‘kamp usklikke’ inimesi, kes ei seedi loomset toitu üldse ja palju puuvilju tohib süüa.
fruits
MemberMa kirjutasin, et sellist juttu RÄÄGIVAD taimetoitlased ainult oma karjääri alguses. Siis kui on see periood, kus pidevalt on vaja endale ja teistele tõestada, et nüüd on midagi tähtsat avastatud. Kes pikalt on taimetoitlust teinud, nendel ei tule väga pähegi kirjeldada, kui halb liha nende jaoks on. Nad ei mäletagi, mis enesetunde see neile täpsemalt tekitas 2009 aastal.
Usu mind, mul on hea mälu ja ma mäletan mis tunde see mulle tekitas. Kui sul on ikka mitu päeva halb olla ja oksendad nii et oled jõuetu(kõhuviirus vms ei olnud ja haige ka polnud), siis see jääb ikka kauaks meelde ja see oli ainuke päev, kui ma liha sõin palju, sellepärast ongi meeles. Võin isegi täpselt kirjeldada mida sõin. Kui mõnel inimesel on halb mälu, siis see ei tähenda et kõigil peaks olema.
fruits
MemberMismoodi sul magusanälga ei ole, kui tahad suurtes kogustes puuvilju süüa?
Kas Sa arvad, et see on magusanäljast? Ma ise ei tulnudki selle peale, vb tõesti. Söön neid, sest lihtsalt maitsepoolest meeldib. Magusanälja alla ma pidasin silmas shokolaadi, magusate koogikeste, küpsiste jne, aga selle järgi mul pole tõesti isu.
fruits
MemberKõige rohkem ajab vihale see, et ma ise armastan väga piimatooteid süüa. Eriti kodujuustu ja piima. Aga tuleb leppida mandlipiimaga, mis on ka tegelt päris hea, aga suht kallis , eriti arvestades seda et teen ise seda piima ja ostan mahemandleid.
fruits
Memberfruits, muide, tundub, et sina võid olla üks neist, kellele on mõeldud valgupulbrid. Ehk siis – keegi, kellel on tavatoidust loomse valgu saamine keeruline. Proovi. Aga seal võib ka mõni neist olla kõhule rohkem tundaandev – näiteks “Self” Whey (d) tunduvad suhteliselt kindel valik..seni vähemalt. Ühtlasi aitab see ka natuke, ehk, magusanälga leevendada – teed ühe sheigi, lisad natuke oma lemmikuid marju ja näiteks kakaod – ja ongi “kohuke” valmis. Konsistentsi saad reguleerida ise – kui vedel see jääb.
Kust kohast ma saan selle valgupulbri?
Magusanälga mul õnneks ei ole ja kui tekib, siis söön ühe supilusikatäis mett ja ongi magusaisu kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fruits
MemberAga kaua sa selle muru peal olnud oled ja millal viimati liha sõid? Kas 10 kilo kaalukaotust tuli liha ärajätmisest või sõid lihtsalt vähem puuvilju?
Puhta muru peal olen mingi aasta, vahest proovisin mingi väikse lihatüki või kodujuustu paar lusikat. Kõhus hakkas keerama. Mul on raske selgitama hakata, aga ütleme nii, et alguses loobusin lihast, piimatooteid sõin ja kala, siis loobusin kalast ja nüüd mingi aasta tagasi piimatoodetest, see kõik on aastaid aegu võtnud. Ja kaalukaotus ei tulnud liha ärajätmisel vaid rämpstoidu ärajätmisel( maiustused, krõpsud, väga rasvane toit, gaasilised joogid jne). Viimase normaalse suure lihakäntsaka sõin vist umbes 5-6 a tagasi (edaspidi olen väikeste juppide kaupa proovinud). Muidu oleksin kohe üleöö jätnud loomsete toitude söömise, kui oleks teadnud et sellest halb on. Aga ikka räägiti, et peab piima jooma ja kala vähemalt sööma, nii sõingi. Kuna elasin vanematega tol hetkel, siis kontrolliti et ikka sööksin mitte ei viskaks ära ja kui selgitasin, et hakkab vastu siis arvati, et nagunii mingi pubeka väljamõeldis.
fruits
Memberno prae all ma pidasin silmas, praetud toit. Kui soovite detailsemalt siis prae kartul kastme ja salatiga. Vabandust, kui väljendasin ennast valesti.
AutorPostitused