fromfirsttolast
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fromfirsttolast
Membersai weekend-ist ära ostetud väiksema suuruse(fitness bull`s 190.-).nahast,ilusad ja mugavad
fromfirsttolast
MemberTerv. tahtsin küsida jõusaali kinnaste kohta.
Weekendis müügil siis korralikud kindad ja kääte lähevad nii M kui L.
kuid kas peaks ostma väiksema numbri või need mis algul mugavamad tunduvad?
aitäh?
fromfirsttolast
MemberVinni jõusaal oli väga hea,kuid sooviks siiski Rakveres käija.Bussisõit võtab oma raha ning aega kulub samuti kooli kõrvalt rohkem.
fromfirsttolast
Membergmaster,aga mis sa soovitaksid mu ette võtta?Valida serious mass või mõni teine,peaasi et kauemaks jätkuks.
fromfirsttolast
Memberkui kuuks jätkus siis küll natukene vähe.või ehk saab jah rohkem,kuna mul on väike kehakaal.Mõtlesin et võtaks kohe kõige suurema ja odavama massilisaja millest jätkuks 2 kuuks või nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd ei teagi mis teha.fromfirsttolast
Member(ei hakka uut teemat tegema)
olen samuti ektomorf,mees,pikkus u 180cm ja kaal 58kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lähen jõusaali kuid ma usun et mulle tavatoidust ei jätku ka mõtlen tellida serious mass 5,5kg.
Eesmärk on parandada kehaehitust kuna olen kondine.ja kauaks jätkuks sellest 5,5kg.jõusaalis võimalik käija 2-3 korda nädalas.ja jooksmas ka vahel.
Aitäh!
fromfirsttolast
MemberPane Seaded-kuvamisseadete alt-muuda standard
Nähtavas kohas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fromfirsttolast
Memberkaevan natuke vana teemat üles..
Kuidas hinnad sportland-ides ja rademar-ides on,kui neid ikka seal on?
Suvel pole plaanis jõusaali minna,kuna Rakveres on põhimõtteliselt avatud ainult 1 korralik jõusaal(suvel).
Ehk aitab selle 2 kuu jooksul midagi arendada?kuna tõesti käsivarred väga peenikesed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fromfirsttolast
MemberTreeningukavade kohta küsimus:Kas võib valida esimeseks kavaks *Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks* või peaks siiski alustama algajate kavast? Füüsiline vastupidavus on suhteliselt suur ja kodus natukene trenni tehtud.olen poiss,16a,58kg.Suvel plaanis kõvasti trenni teha,mis arvate kava suhtes?
ja kuidas neid seeriaid teha näiteks 3 x 8 – 10
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fromfirsttolast
MemberKoolis:Vans slip-on
Trennis:paljajalu (taekwondo)
vabalajal ja jalgrattaga sõites:Nike dunk sb ja airwalk,mõlevad skate…
fromfirsttolast
Memberkummadki pole head daemonium,nii inimesed kui ka loomad tunnevad võrdselt valu.Asi on selles,et nad ei kujuta ette mis tunne võib loomal olla.selles mõttes
“> Loomadel pole mingit süüd,et neile nii tehakse,aga kurat sellistel inimestele on.Sorry,mul on juba selline maailmavaade.fromfirsttolast
MemberNeed inimesed,kes jõhkralt loomi piinavad,tahaks neile sama teha.Poleks ju üldse kahju!paras oleks!Loomkatsed laborites on samuti väga haiged,tehakse mõttetuid ja piinavaid teste.kes ei taha und saada,kirjutage yotube animal tests
“>fromfirsttolast
MemberSarge,kus ja millal burnstill esineb Tallinnas?
Mosh pit on tegelikult väga lõbus,tunned ennast täiesti vabalt teisi tõugates jne
“>Eestis on green christmas arvestatav üritus,tehti ka wall of deathi.
fromfirsttolast
Memberräägi natuke palju see iga kuu maksma läheks ja seda peab ju kaua kasutama.
fromfirsttolast
Memberpiimatooted,munad ja sellised nüüd nii kallid ka pole,aga kui suures koguses tarbima hakata…..
mida hommikul,peale kooli,peale trenni ja õhtul ja kui palju ?
tänan arutamise eest!
küll ma kunagi saan endale valgupulbreid ja asju lubada aga niikaua tahaks kah ikka areneda
“>lihasmassi pole mul juurde tulnud õieti,arvan et viga ikkagist söögiharjumustes.
AutorPostitused