FrodoB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FrodoB
MemberPooltõed, tõed ja valed segamini.Ei teagi, mis selle lehe mõte võib olla. Huumor?
FrodoB
MemberNagu ma mainisin, on Marekil tugev üldfüüsiline põhi all, mille ta sai tänu jalgrattasõidu harrastamisele nooruses ja sellega seoses ka tugev süda. Tema võimed taluvad selliseid treeningmahtusid, mida ta kirjeldab, teised ei talu. Kui teised hakkavad pimesi selliseid mahtusid taga ajama, siis on nad varsti ületreeningu tagajärjel rivist väljas.Südame treenitus ja vorm langeb sama edukalt, kui treenimata tavalihase vorm. Seega noorena aeroobse trenni tegemine ei taga tervet südant täiskasvanuna, kahjuks.
(Sorri, et selle kuskilt vana teema keskelt välja kaevasin)
Igatahes see lihase valu küsimus on huvitav tõesti, olen ka ise selle kohta varem teema teinud.
Tundub, et siin teemas on üksteisest väga palju mööda räägitud ja erinevate valu põhjuseid sassi aetud. Sest näiteks trennijärgse päeva lihasvalu ei peaks seostama ainult (üldse) piimhappega.
FrodoB
MemberNagu öeldi, tee aeroobset.
Aga tea kas seda, et teatud külje harjutustega võid sa neid sangu ainult hullemaks teha. Kera keeramisega seda ei juhtu, küll aga selliste külje peale kallutamistega ketas/hantel ühes käes.
FrodoB
MemberJamh nagu öeldi. Glükoos ongi see millest organism energiat saab. Kõik pikema ahelaga süsivesikud, valgud ja rasvad tuleb kehal enne glükoosiks lagundada, et neist energiat saada.
Ära aga glükoosiga ja teiste lühikese ahelaga süsivesikutega(ka suhkur) liiale mine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kipub rasvaks minema ja organism muutub laisaks, kui energiat nii kergesti kätte saab. Unustab pikemate süsivesikute lagundamise ära 
Ja vabandan, et spetsialistide teemasse trügisin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FrodoB
MemberPunnkõhtsus viitab nõrkadele kõhulihastele. Ei oskagi öelda, miks sul siis nii on, kui tegemist pole õllekõhuga
FrodoB
MemberIgal juhul aitab venitamine lihase lühenemist ära hoida. Venita, kui sa seda siiani teinud pole. Mingit imet ära aga oota.
FrodoB
MemberLoomulikult tekivad. Aga selleks, et lihased ka märgatavalt kasvaksid, peavad koormused (maht, intensiivsus) üpriski suured olema.
FrodoB
MemberEks kõige täpsema tulemuse saab kui siis, kui elektri teel mõõtva riista, vees kaalumise ning rasvavoltide paksuse aritmeetiline keskmine võtta.Enamus neist käes hoitavatest vidinatest ongi “elektri teel”. Mõõdetakse siis keha elektritakistust, mis peaks näitama rasva%. Minu teada on just sellised masinad kõige ebatäpsemad.
Kunagi sai sellega mõõdetud, tulemus oli 6,5% ja noh <
FrodoB
Memberja meid kõiki peaks sinu arvamus huvitama ?Ma usun et mees teeb rohkem trenni kuu aja jooksul kui sina aasta jooksul kokku,ega keemiat tarvitades lihas ise ei kasva.Selle jaoks tuleb trenni teha ja kõvasti
Jäääää vait. Paluuuun.
Lõpetage ära see loll mõla “ega trennita lihas kasva”. Me kõik teame seda aga siiski on tõsiasi, et selle sama trenni ja ILMA aineteta ei jääks sellistest kollidest just palju järgi.
FrodoB
Membermu ema on 170, isa on 184, mina olen 172
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja 19 aastat vana. Samas ei usu, et jõusaal selles süüdi on.
Kuskil oli artikkel ka siin, et jõusaal ei pane kindlalt kasvu kinni, a ma ei viitsi otsida seda praegu
“>Ma ei viitsinud teemat lõpuni lugeda aga sealt testide alt võtsin teadmiste testi fitnessi ja toitumise kohta JA:
Selleks, et kasvatada lihasmassi tuleb keskmisest rohkem tarbida valku
Uskumus, et rohke valgutarbimine aitab kasvatada lihasmassi või et sportlaste valguvajadus on suurem kui tavainimestel (ehk suurem kui 20% toidust saadavast energiast) on vale. Organism suudab kasulikult tarvitada ainult teatud koguse valku. Kogu ülejäänud valk lõhutakse ja väljutatakse organismist, see on aga liigseks koormuseks neerudele. Aktiivselt treenival inimesel on kogu päevane energiavajadus suurem kui tavainimesel, aga valkude, rasvade ja süsivesikute vahekord on ikkagi sama. Normaalne valguvajadus on ligikaudu 1,2-1,7 g/kg kehakaalu kohta.
Õige vastus oli: ei Vastasid: jah
No okei! SUHE võib ju sama olla aga seda nad ei küsinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Antud normaalne valguvajadus on rohkem kui vajab tavainimene. CRAPFrodoB
MemberOoda, räägi sellest kubemepuhastusest lähemalt
FrodoB
MemberKahjuks on jah nii, Eesti Vabariigi õigussüsteem on üldse väga mööda kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtle ka mida ütled. Või põhjenda öeldut
FrodoB
MemberSa vaata, kui tubli Eesti mees!Tõepoolest! Ma ei taha olla selle rumala kolmandiku (isegi vähema) hulgas, kes raiskab need pikad kuud mitte millegi tegemisele, samal ajal kui ülejäänud kaks kolmandiku õpivad või teevad karjääri.
Sa võid ju “tubli eesti mees” olla aga julgeolekut sa enda riigile selle raisatud ajaga ei paku.
FrodoB
MemberHoppa. Kui see on tõsi, siis lase aga edasi kuuriga. Saad need 9 kuud midagi kasulikku teha, tilli nokimise asemel.
FrodoB
MemberNaljaks et alateema nimi on küsi SPETSIALISTILT. Alati on aga mingid pool muidu teadjad vennad kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused