FrodoB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FrodoB
Memberolen pikka aega maadelnud aknega, kasutades erineviad kreeme, siiani suurema eduta. Sattusin vahelduseks nahaarstile ka ühe “loodusravitseja” juurde, kelle soovitus (ilmselt ka õige), on tähelepanu pöörata toitumisele, millest põhitõed oleksid:1. Söök ja jook eraldi, pool tundi enne sööki juua ära vedelik, toidu söögil mitte juua.
2. Toitu mäluda hästi läbi, üritada süüa kõike läbisegi (mitte pool kilo kartulit ja siis liha otsa).
3. Juua spetsteed.
4. Viimane tõsisem söögikord oleks õhtul kell 18.00, pärast 20.00 juua aint vee baasil vedelikke (st mitte piima) Lootus ka ehk leevendust saada hommikusele isepuudusele, kuna õhuti sai ju kõvasti söödud.
5. Töö juures mitte süüa pakisuppe, parem oleks kas üldse olla ainult vee peal või süüa röstsaia ja banaane, supid teevad kahju.
6. Ei kommidele, šokolaadile.
Tean,et see õhtuse söömise keeld on müüt, aga antud juhul tahaksin küll proovida. Eile sõin seapraadi rasvast nõretava ahjukapsaga pool 12 öösel ja mgama läksin kolmveerand tundi pärast seda üritust. On ilmselt tervislikumaid võimalusi.
Mida foorumlased antud soovitustest arvavad, kas oleks selline puhastus väärt katsetamist, ehk oskate midagi paremat veel lisada?
Jeesus!
Ainuke tõsiseltvõetav punkt on kuues. Igasugused pakisupid pole ka muidugi head, soola täis. Ehk mõjub kah halvasti.
Kusjuures arstid ON seisukohal, et toitumisega ei ole aknel mingit seost. Vähemasti ei olevat seda suudetud tõestada. No aga see ei saa õige jutt olla, kõik asjad on seotud sellega, mida me endale näost sisse ajame.
Kalamaksaõli ja üldse rohkem tervislikke rasvu peab sööma. Muud keemiat ei olegi. Ja töötab täielikult.“Töötab täielikult” Räägid ikka tõsiselt?
solaarium
Enne Rouccatune kasutama hakkamist peaks väga põhjalikult mõtlema, kas ikka tasub. Olen suht palju lugenud selle kõrvalmõjude kohta ja paljud inimesed on oma tervise sellega täiesti tuksi keeranud. Aga mida ma ise soovitaks, on kitsepiim ja tooted sellest (salvid). Enda naha olen korda saanud ja ka toiduallergia näidud olid viimaste testide järgi väga minimaalsed, mõned isegi nullis
FrodoB
MemberNii vara juba nii pilves?
FrodoB
Member«Ma näen Keskerakonnas jõudu Eesti elu taas paremaks muutmisel,» ütles kolmandat aastat jõutõstmisega tegelev Traks. «Eesti riigivankri kraavi ajanud teistel erakondadel pole enam jaksu ega värskeid ideid.»Kust võtab koolipoisike endale enesekindluse õelda midagi nii põhjapanevat (ja ääretult rumalat).
FrodoB
MemberSa oled oma jutuga täiesti vastuolu eelneva postitajaga. Ei saa aru mida te ajate, esimest korda kuulen sihukest varianti. Uskumatu, kus sellist asja õpetatakse, tahaks väga teada. Ja kusjuures sind ja FrodoB õpetati erinevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Suitsetamisest loobujal tõuseb lihtsalt söögiisu ning seepärast võib tal tõusta ka kehakaal. Sellist asja on mulle õpetatud.
Sa said millestki valesti aru. Minu jutt läks järgenva postiga täpselt kokku. Suitsetad = põletad kaloreid. Jätad maha = võtad juurde.
Uskumatu, et mõni üldteada tõde sinust mõõda läinud on? Minu jaoks mitte
FrodoB
MemberSee on täiesti tõsi, et suitsetamisest loobumine tõstab osadel inimestel kõvasti kaalu. Lihtsalt keha kulutab kaloreid nende mürkidega võideldes.
5 päeva ja 4kg tundub aga natukene ebareaalselt palju. Tõenäoliselt ei ole see kõik selle arvelt ja eks kaal kõigub ka päeva lõikes üsna palju.
Edasi EI TOHI teha loomulikult
FrodoB
MemberÜldiselt vale koht küsimaks nõu vastupidavusalade kohta. Siinne kasutajaskond ei ole selles vallas kindlasti liialt haritud. (no offence) Õnneks puudutas küsimus toitumist, nii et pole hullu.
Kas sul treenerit ei ole kes sulle sellistes asjades nõu annaks? Ütlesid, et hakkad harjutuste vahel valgujooke jooma. Joo ikka pärast trenni. Kreatiini võid samuti kasutada.
Kui jõusaalis käima hakkad, siis ära tee seda viga, et pumpad enda jalad kinni suurte raskuste ja lühikeste kordustega. Kordused peaksid jääma julgelt üle 20ne. Kükki/jalapresse jms võiksid tavapärasemast natukene kitsama jalgade asetusega teha
FrodoB
MemberMulle jäävad silma hoopis need metsikult laiale kondile kinnituvad õlad.
FrodoB
MemberNo ei saa ju tahta, et ta pärast võistlusspordist loobumist sama kuuri peale jääks. Tervist vaja ka hoida
juuli 26, 2009 at 4:48 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209255FrodoB
MemberSelle asja nimi oleks…treenimatus. Higistamine trenni ajal ja väsimus pärast seada on üldiselt normaalsed nähtused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll vormi paranemisega läheb ka enesetunne paremaks.
FrodoB
MemberTegelikult on pildilt näha, et tal on pidur ees ja tegemist on enam vähem kõige alumine faasiga. Aga veerandkükk on nüüd liialdus. Pealegi on ta vist kunagi juba sõna võtnud selles osas, nii et hoidke ennast tema viha eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FrodoB
MemberIse kuulsin täna ühelt fitness poest käinud sõbralt, et “Tribulust” sisaldavaid tooteid ei tohi enam väljaspool apteeke müüa. Oskab keegi seda kinnitada?
FrodoB
MemberJamh. Ka minule tundub senise kogemuse puhul 3 korda käimine kõige paremini sobivat. Aga siit tekkib kava koostamisega see probleem, et kuidas erinevad lihasgrupid jagada? Ise arvan, et ei ole mõtekas üritada nädalaga tervet keha läbi teha ning teha kolm liiga pikak trenni (mis omakorda ei ole ilmselt “keskmise ja madala andekusega naturalistidele eriti arendav). Ise olen siiani üritanud terve keha jagada nii umbes 9 päeva peale ära. Või mis te arvate? Kui pooldate 1 nädal – terve keha skeemi, siis kuidas te päevade kaupa jaotaksite? Ma arvan, et sellisel juhul muutub olulisemaks ka harjutuste valik.
juuli 10, 2009 at 8:15 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #206539FrodoB
Member5 kuuga võtsid alla 45kg? Arvata on, et nahk tagasi ei tõmbu siis. Hea kaalu langetamise kiirus on 700 – 1000 g nädalas, mitte 9kg. Mõtle veel, palju lihasmassi hävitasid?Tempo 700 – 1000 g nädalas ei ole vajalik neile, kes kaaluvad oluliselt üle 100kg ning ei ürita tingimata jõudu/lihast säilitada
FrodoB
MemberEi ole veel artikleid avanud aga KOGU tõde ei ole päris sobilik sõnapaar või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FrodoB
MemberSinu arusaamatu jutu kokkuvõtteks lisaksin Don Youngbloodi öeldud lause:People that turn me off are stereotype bodybuilders, the people that give bodybuilders a bad name. The little guys in the gym that thinks they are bodybuilders, and they have a bad attitude, and make other bodybuilders look bad.Oi väga tabav. Ära loobi mõttetut jama, kui tõesti tahad minu öeldut ümber lükata siis try harder. Debiil.
Ja muide ei, ma ei pea ennast bodybuilderiks. Suuruskomplekse ei põe ka.
AutorPostitused