frh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
frh
MemberMinu arust sellega oli mingi selline jama, et ta teebki ülekande ära ja näed raha oma kontol, aga hiljem mingi teatud aja jooksul saab ta kuidagi selle tagasi võtta vms?
frh
MemberEi oska samuti kedagi eelistada, arvatavasti valima ei lähe.
frh
MemberEga nö. suvalise toitumisega naljalt korralikku 6-packi ette ei saagi, treeni end kasvõi pooleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frh
Memberkalmus ple kellegi hulk, ülakeha on jalad jätavad soovidaOn siis HULK-il muu kehaga võrreldes mingid eriliselt suured jalad?
frh
MemberKas seal on palju inimesi või kuidas `?Tööpäeviti peale 17 on igas saalis palju inimesi.
Parem räägi mida-kuidas sul saalis plaanis tegema hakata on? See jõusaali asukoha valik on kõige väiksem probleem asja juures.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frh
MemberOtse loomulikult on võimalik rasva vähendada ilma trenni tegemata juhul kui toitumine on vastav.
frh
MemberPäris algajale ei soovitaks kreatiini, HT-R aga sisaldab seda.
frh
MemberSa ei hakka ju veidi odavama hinna pärast teises linna otsas käima? Minu arust hind ei ole määrav, vaata kus endal mugav käia.
frh
MemberÜtleme nii, et ühe keskmise jõusaalis treenija jaoks pole eriti lihaskasvus vahet kas ta teeb kükki või kasutab jalapressi, smithi või hack-masinat. Kükk kaasab jah rohkem lihaseid töösse, lisaks nelipeale ka tugevalt kakspea ja alaselg. Kes kükki ei tee, võib lihtsalt kakspeale ja alaseljale teiste harjutustega veidi rohkem koormust anda.
frh
MemberVõibolla aitaks kui ostaks suurema rasva % kohupiima, kodujuustu ja jogurtit näiteks ?Aga rasva puudus… ma tarvitan iga päev kuskil 40g õlisid kokku (10g maisi, oliivi, kõrvitsaseemne, avokaado) ja sealt peaks nagu ju rasvad enamvähem kätte saama või mis…
Suurema rasvasisaldusega kodujuust, kohupiim, jogurt??? Söö liha, sealiha.
frh
MemberMinule, kui kofeiini ja energiajooke mittetarbivale inimesele, ei omanud toode mingit mõju.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ootasin hullu mr mesi stiilis laksu, aga tutkit.Ega sa juhuslikult ei usu, et päkapikud tegelikult olemas on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selleks peab ikka natuke kangemaid aineid kasutama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arust on eriti naljakas vaadata kui mõni steroididega üles pumbatud mees (ma ei mõtle antud juhul mr mesi, mitte et ta ei oleks steroide kasutanud, aga muus mõttes) reklaamib mingit nö. tavalist toidulisandit ja siis “tavainimesed” usuvad, et selle abil ongi võimalik selline tulemus saavutada.
MemberAsi on rohkem treeningust/toitumisest/puhkamisest sõltunud, pole erilist lisandite mõju täheldanud. Eks see mõju ongi pigem müügimeeste reklaam.
MemberMinu jaoks tundub imelik, et tahapoole kukkuma kipud, mul kisub pigem ettepoole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole just kukkunud, aga ükskord oli selline tunne, eks aja jooksul on keha kontrollimise võime parnenud. Kuidas maas ühe jala peal (ilma raskuseta) sügavkükki teha on, kas hoiad tasakaalu? Pole ammu proovinud, kunagi tegin 20 kükki põrandal ühe jalga, ilma et oleks pidanud käsi või teist jalga maha toetama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frh
MemberKeegi ei käsi teha kükki lahtise kangiga, sa ei taha ju jõutõstmise võstlustel osaleda? Vabalt võid smithil teha või hack-masinal või jalapressil, kedagi ei peaks “kottima” kuidas või mida teed, teed ju enda jaoks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused