Skip to main content

freshman

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 158 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kraami segamine… #64506
    freshman
    Member

2 supilusikat mõõduka kuhjaga on 3 g valku ?! Hea on, et nii pole…muidu mu valgukott oleks paari kolme päevaga tühi…Tee trenni ja varsti taipad, et on palju tähtsamaid asju, millele keskenduda kui paar lusikat siia sinna…

in reply to: Millist jõusaali valida…? #64500
    freshman
    Member

Treener Arne Heinlaid on trennis kuni 15.15-ni. Andi Tubin tuleb kohe peale seda. Nii et treenereid on seal alati…ja kui ei, siis olen kuulnud, et ka jõusaali külastajad annavad üsna pädevat abi.

in reply to: Valgumürgitus ? #64482
    freshman
    Member

vaevalt jah, et valgus asi. Endal õnnestus kusagilt sama viirus nädalapäevad tagasi hankida. Võttis põhja korralikult alt ära ja oli ka palavik, ligi 39. Algul arvasin, et jäin haigeks kuna käisin jääaugus, aga siis selgus, et asi on hoopis teine. 3 päeva pärast olin täiesti terve.

in reply to: Millist jõusaali valida…? #64452
    freshman
    Member

MV. Käinud seal juba 2 aastat, igati rahul.

in reply to: Retibol #63854
    freshman
    Member

Väga kallis lõbu. Ennem ostan vene ekdisteni 3 purki sama hinnaga…

in reply to: Crp #63755
    freshman
    Member

Need “kuni 5 korda efektiivsem” tundub küll kahtlane. Õigemini, seda ma ei usu. See on ju ilmselgelt reklaam. Usun, et see toode ei huvitaks sind eriti, kui poleks juures seda, et ta kuni 5 korda efektiivsem on.

Aga see on minu arvamus ainult…

in reply to: Milos Sarcev Video #63737
    freshman
    Member

Usun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…

Mõnesi linke viitsid anda ?

Kindlasti :o

Powerman.ee

Fitler.ee

Need minu lemmikud :ph34r:

in reply to: Milos Sarcev Video #63675
    freshman
    Member

ma arvan,et kindlasti tasub ära,netis olevates klippides annab suht tarka nõu

Nii et kui mõni mees netis olevas klipis metakat paneb, siis on see nagu tark nõu?!

Kui aga antud tootest rääkida, siis usun, et pole mõtet tellida asju, millest enne kuulnudki pole.

oli kuskil steroididest juttu ??? treeningust käib jutt

ja kõik millest sina veel kuulnud pole ei tähenda et see veel sitt on :ph34r:

Kus sa selle välja loed, et ma seda toodet jamaks nimetan ? Sarcevi video on vaatamist väärt aga Sinu postitusest jääb mulje, et Sa võtad netis olevaid klippe puhta kullana.

Usun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…

in reply to: Lihaste mõõtmine #63650
    freshman
    Member

Tegi kohe tuju paremaks. Hea nali ikka…triitsepsi mõõtmine :ph34r:

PS. Kui suur sul ülemine kõhulihas on ?

in reply to: Milos Sarcev Video #63636
    freshman
    Member

ma arvan,et kindlasti tasub ära,netis olevates klippides annab suht tarka nõu

Nii et kui mõni mees netis olevas klipis metakat paneb, siis on see nagu tark nõu?!

Kui aga antud tootest rääkida, siis usun, et pole mõtet tellida asju, millest enne kuulnudki pole.

in reply to: rinnalihas #63382
    freshman
    Member

Huvitav. Ma pole veel kuulnud, et keegi nii palju triitsale teeks. Mitte et ma su meetodit kahtluse alla seaks. Ise saan juba kahe esimese harjutusega triitsa suht läbi.

in reply to: rinnalihas #63322
    freshman
    Member

Ise teen ka rinda ja biitsepsit koos. Just seepärast, et triitsepsi ja rinna päev veniks väga pikaks: mõlemale 6 harjutust ja veel kõhulihaste harjutused ka peale.

Minu jaoks paistab selline metoodika töötavat, ning kuskilt lugesin ka ühest profist, kes kasutab sellist metoodikat, kuigi tõsi, enamus teeb tõesti rinda ja triitsa koos.

Rinnale 6 harjutust ja triitsale 6 harjutust? Ületreeningut ei karda?

in reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ?? #63201
    freshman
    Member

Olgu, lugesin. Sain veidi targemaks. Kuid see, et Kalmus ja Kiivikas eri liigades võistlevad, ei tähenda ju, et mingit uudist Kalmuse kohta siin lehel olla ei võiks. Härra Rebase näide, et pallid on mõlemad ümmargused ja puha, on küll vaimukas, kuid erinevate liigade kulturismivõistlus pole siiski sama erinev nagu korvpall ja jalgpall.

Seda jama, et uudis kellegi poolt saatmata jäi ja et see ongi ainuke põhjus, miks mingit uudist pole, võib kellelegi teisele rääkida.

in reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ?? #63202
    freshman
    Member

Üks asi on see, kui foorumis lihtne teema alustatakse, teine asi on, kui oleks vastav uudis olemas. Arvan, et eriti ei eksi, kui ütlen, et lihtsalt mõne mehe tulemusi ei respekteerita nii nagu mõne teise omi…

in reply to: Küsimus Fitless.ee juhatusele ?? #63216
    freshman
    Member

Ükskõik, mida Fitness.ee juhatus ka väidab, usun päris kindlasti, et asi on siiski konkurentsis. Muc väitis, et ise kusagilt midagi välja ei ime. Kahtlane ju – paarirealise kokkuvõtte tulemusest ja õnnesoovi oskaks ju iga mees valmis teha…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 158 total)