freewingonboard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
freewingonboard
MemberPigem mitte, luustik pole ju välja arenenud…
freewingonboard
Memberaga hommikuti peale ärkamist on piisav?
freewingonboard
MemberE: rind, triitseps
K: selg, biitseps
R: õlg, jalg, kõht
(T või N: ujumine 60min)
Ma mixisin sellise asja kokku, jalale teen ainult poolkükki ja pöiatõsteid istudes trenazhööril, selleks on sinna kõht ja õlg ka juurde pekstud.
Idee järgi peaks mulle sobima, siiamaani olen algajate kava järgi teinud.
Muide, kas kõhtu ei peaks mitte iga trenn tegema?
Kuidas kommenteerite?
freewingonboard
Memberkus maal sa elad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>freewingonboard
Memberära rinda unusta, sellega sa ju lööd!
freewingonboard
MemberKäsivarred reketi hoidmiseks
freewingonboard
MemberNüüd on mul tõsine probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , raamatus on algajate kava kohta öeldud, et peab käima trennis ülepäiviti st. võib olla 2 järjestikust vaba päeva. Kuna mul on esmaspäeval koolis väga palju tunde, ei saa ma minna sinna saali, kus mul võimalik käia oleks st. jääb 3 järjestikust vaba päeva. Oskab keegi soovitada, mida tuleks teha, kas ei ole kuidagi võimalik see, et teen teisipäeval kogu keha algajate kava järgi ja neljapäev reede vastavalt suurema koormusega ülakeha – alakeha päevad või vastupidi. Teine võimalus, et 2x nädalas trennis käia oleks ka jama, sest siis jääks ju liiga suured vahed ja ma ei saaks ületaastumist ära kasutada. PS. on võimalus käia 1 kord nädalas ujumas. Siis on ka see võimalus, et käin jõusaalis kolmapäev, reede algajate kava järgi ja esmaspäeval ujumas. Loodan, et saite aru
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oskab keegi aidata? 
freewingonboard
MemberNii, tere jälle,
Sain sellele algajate kavale ka kinnitust – nimelt 1968-ndal aastal välja antud Ervin Lieberti raamatus “Atleetvõimlemine” on põhimõtteliselt sama algajate kava, mis Ott Kiivikase valmistatud, natuke isegi raskem. Raamatu autor oli ka väga kõva tegija, aga kas oskab keegi öelda ka mõne uuema raamatu, mida tasub 100% tõe pähe pidada ja kus on kõik otsast lõpuni lahti seletatud? Ja näiteks mis harjutust võiks kasutada sangpommiga hüppamise asemel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
freewingonboard
MemberAitäh
freewingonboard
MemberEro, mõistlik jutt, aga minumeelest peale vaadates on see algaja treeningkava “üldfüüsilise vormi parandamine” teistest kavadest erinev, imelikum ja raskem…
Samad küsimused, et miks on vaja teha ühel päeval läbi kõik lihasgrupid, kõiki lihasgruppe 3 korda nädalas? Võibolla on see mõldud mingitele paksukestele vms, et nad pekist lahti saaksid? Ja minumeelest on treeningprogramm koguaeg intensiivne – kasvavad lihtsalt inimese võimed aga intensiivsus mulle jääb ju siiski samaks, ka ka taastumine. Küsimus oleks siis see ka, et kui ma teeksin normaalse edasijõudnute kava järgi, siis on ju raskused ka väiksemad ja pole ju vahet kas taastun mina oma 2 kiloste hantlite trennist või Coleman oma tonniste omadest.
Aidake algajat, hea meelega ootaksin härra Kiivikase kommentaari asjale
freewingonboard
MemberNii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Tundub, et inimesi on liiga palju, selliseid värdjaid ei tahaks näha ka rääkimata sellest, et ise selline olla :S
freewingonboard
MemberMida targad onud arvavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte, et alessandro loll oleks aga noh…
AutorPostitused