freewingonboard
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
freewingonboard
MemberRevalspordi kodulehelt lugesin, et ülemine vanusepiir on 17, siit näen, et 18. Ise olen 18 täis, et kas mul oleks ka võimalus selle n-ö harrastajate rühmaga liituda? Ja hirmsasti piinab küsimus, et miks on see hind võrreldes teiste jõusaalidega nii madal – kas seal mingit konksu pole (nagu jõusaalikülastamise eest eraldi maksmine jms) ?
Veel huvitab mind see, et kas treenijatele mingid tasemeelistused ka on või saavad ka need tulla, kes pole kangi uneski näinud? Et noh, piiramatult suureks gruppi ju kasvada lasta ei saa…
Esmapilgul on aga tegu toreda projektiga ja 12. septembril olen vast kohal (ehk saab mõne sõbragi kaasa kutsutud
) .freewingonboard
MemberMhmh asi selles ongi, et vahest tunnid isegi kauem kui 16:00 kestavad
freewingonboard
Membernexus— nii kuum ajab pöördesseMind ka, tahaks maki puruks visata.
Bändide nimekirjale lisaks muidu veel Static-X.
Viimastel trennidel on mul peal olnud Metallica – …And Justice For All, soovitan. Magama igatahes ei jää selle muusika saatel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AAAAAAAMEEEEEEN meeees
Kuradi hea musamaitsega vennad siin, ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks endal pleier, kuulaks ainult Metallicat aga kahjuks on meil nii, et tavaliselt muusikat üldse ei lasta või siis miskid vennad toovad oma raadio ja hakkavad träänsi laskma. Rõve :SMetallicA forever!!!
freewingonboard
MemberEriti elurõõmsad vennad siin, ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>freewingonboard
MemberMul oli ka paar nädalat tagasi sama asi – see peaks mingi nädalaga üle minema muidu, kui midagi jõhkrat ei tee ja see tuleneb sellest, et vähe venitad ja sooja teed, vot mis! Kui fastum gel kuskil vedeleb, võid sellega ka plätsida.
Edu!
freewingonboard
MemberHehe, RT, ma alustasin ka sama raamatuga, aga väljalaske aasta oli 68
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea raamat oli, kuid mõned treeningkava põhimõtted iganenud.
freewingonboard
Member181 cm, 70,5 kg, 16 a
freewingonboard
MemberNo ma käin igal hommikul mingi 20 minti jooksmas,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda suremisteooriat pole mul veel praktikas ette tulnud aga mõnus on – virgutab unest ja hoiab rasva eemal kah (Y)freewingonboard
MemberMa jõuaksin küll vabalt aga meil saalis lihtsalt puudub selline koht, kus lõuga tõmmata :S
freewingonboard
MemberAga mu n00bi küsimus, et kas ma ilma lõuatõmbeta selga laiaks ei saagi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>freewingonboard
MemberAga mis on vahet sellel, kui ma tõmban laia haardega lõuga või plokki rinnale laia haardega. Probleem on selles, et meil saalis lõutõmbekangi pole ja minu jaoks on selg üks suurimaid eesmärke, et õlgu vähegi laiemaks saada…
freewingonboard
MemberNo idee poolest peaks lihtsalt rohkem aeroobset aitama?
freewingonboard
MemberSama probleem siin, kuidas sellest lahti saada?
Praegu ma teen külgmistele kõhulihastele küll kerekallutusi küljele…
See on praegu üks mu suuremaid probleeme!
freewingonboard
Memberfreewingonboard
Membersupermegaodav küll jees
??:”>AutorPostitused