Skip to main content

Freerider

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: osta omale head geenid #84107
    Freerider
    Member

Ideaalis ju päris tore asi… mulle hakkas selline asi silma, et see on mingi toidu ja narko mingi värgi poolt kontrollimata… paneb kahtlema… ja seda 90 dollari eest… iseenesest sellise ime asja eest vähe ju… samas, kui raha on, siis miks mitte…

in reply to: Alfa või beeta – kelleks sina end klassifitseerid ? #83922
    Freerider
    Member

seda asja nimetatakse surnud ringiks…

pealegi inimese loomuses on juba see, et ta tahab kuidagi välja paista, olla teistest parem… ja see paneb meid tegutsema! Kõigel on nii positiivne, kui ka negatiivne külg!

in reply to: Kes võidab tänase Eurovisooni !? #83913
    Freerider
    Member

Jess, Soome võitiski… ja tglt päris suure edumaaga… minu arust, eriti haige värk oli see, et Soomet ei tahetudki algul esinema lasta… ma pole sellega väga kursis, miks, aga see näitab, et midagi on ikka väga valesti… Venemaa sai arvatavasti hea koha sellepärast, et tal oli hea promo ja sai max punktid paljudelt vene keelt kõnelevatelt riikidelt… aga mind üllatas see, et Inglismaa sai suht kehva koha, oleks talle rohkem pakunud… ja see, et Leedu sai nii hea kohe ei üllatanud mind eriti tegelt… inimestle on kopp ees kogu sellest Eurovisoonist, kuna tegelikult on enamus lood kõik suhteliselt sarnased… vähemalt teemad jäävad kõik sinna ühte kanti… see aasta oli see asi küll veidi parem, kui eelmine… see Leedu lugu võib-olla raputas natuke neid korraldajaid üles ning tegema mõningaid muudatusi veel… aga eks näha ole, mis saab sellise vabameelse riigi Eurovisioonil nagu Soome… ootame ja vaatame…

in reply to: Kes võidab tänase Eurovisooni !? #83842
    Freerider
    Member

Soomlaste Lord… Eurovisioon vajab muutust, kui Soome võidaks, siis äkki muutub midagi, aga see on vist puhas lootus…

in reply to: kas ja või ei #81844
    Freerider
    Member

minu teada on just 2 tundi peale trenni oluline syya, kuna sel ajal kulutatakse kohe sisse söödud süsivesikud ära ja need ei ladustu rasvana… vms…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)