Skip to main content

Freedom

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kehakaal. #66675
    Freedom
    Member

Vaata oma toitumine ule…kui sa piisavalt toitaineid ei saa siis sa ei saagi kasvada…

in reply to: Seeriate arv, trenni pikkus #64077
    Freedom
    Member

tee ikka uhele lihasele vähemalt kolm harjutust…sseriad v6id nelja peale lukata…ja söö kovasti…kui sa kulutad rohkem kaloreid kui sa tarbid siis sa lihtsalt ei kasva…nii et tasuks oma toitumiskava ule vaadata…

in reply to: Pilt ! #63803
    Freedom
    Member

täitsa OK!

in reply to: glutamiin #63799
    Freedom
    Member

v6id v6tta seda millega tahad…n. jogurtiga, mahlaga v6i kas v6i veega erilist vahet ei ole…peaasi et v6tad :ph34r:

in reply to: glutamiin #63798
    Freedom
    Member

glutamiin on väga hea asi…soovitan soojalt…kasutan ise ka seda…v6ta 5 grammi enne trenni ja viis pärast trenni…ja näed kuidas lihas kasvab

in reply to: jamad kreatiiniga #63797
    Freedom
    Member

midagi ei ole m6ttetu…jäta lihtsalt praegu pooleli ja kui terveks saad siis v6ta edasi…

in reply to: Milos Sarcev Video #63637
    Freedom
    Member

kui klotsi on siis miks mitte…tasub ära vaadata…kui teemat jagad siis saad alati omad järeldused teha…mina igastahes olen sellel teel sitax targemax saanud…ära nyyd kindlasti sealt sadat prosso v6ta…omad järeldused nagu ma mainisid…

in reply to: Kas nii tohib? #63471
    Freedom
    Member

ära nyyd yle ka pinguta…laadimise ajal kokku 20st grammist päeva kohta on täitsa piisav..

in reply to: Solaarium #63458
    Freedom
    Member

kindlasti kreeme…on kreemid enne peale määrimist ja pärast…kohapealt saad täpselt k6ik teada…käin ise ka vahel solaariumis…jumekas keha on alati ilusam

in reply to: lihased ja trenn #63440
    Freedom
    Member

Lihasmassi kasvatamisel on just toitumine kõige tähtsam faktor. KUI SA EI TARBI ROHKEM KALOREID, KUI KULUTAD, SIIS ÜKSKÕIK KUI KÕVASTI SA KA EI TREENIKS, SA IKKAGI EI KASVA…

in reply to: Treeningkava #63367
    Freedom
    Member

ylbort´iga täitsa sama soovitus…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)