Freedom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Freedom
MemberVaata oma toitumine ule…kui sa piisavalt toitaineid ei saa siis sa ei saagi kasvada…
Freedom
Membertee ikka uhele lihasele vähemalt kolm harjutust…sseriad v6id nelja peale lukata…ja söö kovasti…kui sa kulutad rohkem kaloreid kui sa tarbid siis sa lihtsalt ei kasva…nii et tasuks oma toitumiskava ule vaadata…
Freedom
Membertäitsa OK!
Freedom
Memberv6id v6tta seda millega tahad…n. jogurtiga, mahlaga v6i kas v6i veega erilist vahet ei ole…peaasi et v6tad

Freedom
Memberglutamiin on väga hea asi…soovitan soojalt…kasutan ise ka seda…v6ta 5 grammi enne trenni ja viis pärast trenni…ja näed kuidas lihas kasvab
Freedom
Membermidagi ei ole m6ttetu…jäta lihtsalt praegu pooleli ja kui terveks saad siis v6ta edasi…
Freedom
Memberkui klotsi on siis miks mitte…tasub ära vaadata…kui teemat jagad siis saad alati omad järeldused teha…mina igastahes olen sellel teel sitax targemax saanud…ära nyyd kindlasti sealt sadat prosso v6ta…omad järeldused nagu ma mainisid…
Freedom
Memberära nyyd yle ka pinguta…laadimise ajal kokku 20st grammist päeva kohta on täitsa piisav..
Freedom
Memberkindlasti kreeme…on kreemid enne peale määrimist ja pärast…kohapealt saad täpselt k6ik teada…käin ise ka vahel solaariumis…jumekas keha on alati ilusam
Freedom
MemberLihasmassi kasvatamisel on just toitumine kõige tähtsam faktor. KUI SA EI TARBI ROHKEM KALOREID, KUI KULUTAD, SIIS ÜKSKÕIK KUI KÕVASTI SA KA EI TREENIKS, SA IKKAGI EI KASVA…
Freedom
Memberylbort´iga täitsa sama soovitus…
-
AutorPostitused