Fredy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fredy
MemberOn siis keegi videot näinud? On asi vaatamis väärt?
Fredy
MemberOleks ka huvitatud sellest isomeetrilisest venitamisest. Äkki saab keegi mõne lingi anda?
Fredy
MemberSelveris oli näiteks..
Fredy
MemberVõrdluseks siis Ronnie Coleman
Need klipid on siit vist läbijooksnud aga hea vaadata ikka.
“Yeah, buddy! Light weight!”
Fredy
Memberkõhulihaseid – täpsemalt kõhupõiklihaseid “külgmisi”
Fredy
MemberHeidaks ka pilgu peale. (3xnädalas)
Fredy
MemberÜks kuuaega tagasi nägin ma Trauben Zucker-i Lõunakeskuse Maksimarketis
Fredy
Member“… uurige ja lugege”.
Kui on esitatud kindel küsimus siis ma tahaks saada “ise” küll kindlat vastust, selleasemel et terve portaal läbi kammida. Sellejaoks see foorum ongi, et kiiremini oma küsimustele vastuseid saada.
Ütleme siis et “ega ma järgnevat omapeaga väljamõtlend just ei ole”.
Antudjuhul jätaksin ma kolmik ja gigantseeriad välja kuna ikkagi on juttu superseeriast.
Superseeriad. Üheks paremaks võimaluseks vähendamaks puhkeintervalle seeriate vahel on superseeriate kasutamine treeningutel.
Enamik baastüüpi superseeriaid koosneb kahest antagonistlike lihasgruppide harjutusest (biitseps + triitseps, reie nelipealihas + reie kakspealihas, rinnalihas + seljalailihas) võimalikult väikese puhkepausiga nende vahel. Superseeriaid sooritatakse pärast 30-60 sekundist pukepausi (sõltuvalt ettevalmistuse tsüklist). Alljärgnevalt baassuperseeriate näiteid:
biitsepsid + triitsepsid: küünarvarte kõverdamine kangiga + ploki allasurumine, küünarvarte kõverdamine hantlidega + hantlite tõstmine pea tagant lamades pingil
randmepainutajad + randmesirutajad: kangi tõstmine randmetega althaardes + kangi tõstmine randmetega pealthaardes
reie nelipealihased + reie kakspealihased: säärte sirutamine + säärte kõverdamine, hack kükkimine + jõutõmbed sirgete jalgadega
rinnalihase + seljalihased: surumine lamades + rippes käte kõverdamine kaela taha, surumine rööbaspuudel + allatõmbamine trenazööril kätega ette
Teiseks superseeriate vormiks (veelgi suurema mõjuga) on ühele kehaosale kahe harjutuse järjest puhkepausideta sooritamine. Mõned näited:
säärelihased: päkkadele tõusmine istudes + päkkadele tõusmine seistes
reie nelipealihased: säärte sirutamine + jalgadega surumine
reie kakspealihased: seljasirutamine, seistes alusel + säärte kõverdamine
seljalailihased: selja sirutamine, istudes trenazööril + allatõmbed kätega trenazööril
trapetslihased: tõmbamine eest üles + õlgade tõstmine kangiga
rinnalihased: lamades surumine + hantlite lennutamine
õlalihased: kaela tagant surumine istudes + hantlite tõstmine kõrvale üles
triitsepsid: kangi tõstmine pea tagant selili lamades pingil + ploki allasurumine kätega
biitsepsid: küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes + küünarvarte kõverdamine kangiga seistes
Fredy
MemberSuperseeriates sooritatakse vahetult pärast ühte harjutust (ühte seeriat) kohe järgmine seeria mõnda teist harjutust otsa. Sooritatakse kahte moodi superseeriaid: superseeriad ühele lihasele ja superseeriad antagonistlihastele(Näiteks, tehes ühe seeria biitsepsile, kasutatakse ära suur verevarustus ning tehakse järgmine seeria triitsepsile).
Superseeria puhul tavaliselt seeriate vahel ei puhata.
Siit ka et: teha üks seeria (randmele) althaardega, teine pealthaardega…
Fredy
MemberMis vahe on poluvitamiinidel ja multivitamiinidel?
Kas CENTRUM Highpotency multivitamin-multimineral Formula (A – Zn) kõlbab igapäevaseks tarbimiseks?
Fredy
MemberFredy
MemberEt lihasmass kasvaks, soovitatakse tarbida 2-2,5g valku keha ühe kg kohta.
Kui ma kaalun ~80 kg siis peaksin sööma ~160g valku päevas.
Kui ma kaaluksin 90 kg (kusjuures see 10kg oleks rasv), mis ma peaksin siis sööma 180g valku päevas või siin loeb ikkagi ka rasva% ?
-
AutorPostitused