Skip to main content

Fredy

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Milos Sarcev Video #77011
    Fredy
    Member

On siis keegi videot näinud? On asi vaatamis väärt?

in reply to: spagaat #77001
    Fredy
    Member

Oleks ka huvitatud sellest isomeetrilisest venitamisest. Äkki saab keegi mõne lingi anda?

in reply to: Home made protein bar #69853
    Fredy
    Member

Selveris oli näiteks..

in reply to: Veel midagi Mariusz Pudzianowskilt #68565
    Fredy
    Member

Võrdluseks siis Ronnie Coleman

Need klipid on siit vist läbijooksnud aga hea vaadata ikka.

Leg press

Dumbell presses

Squats

Deadlift

“Yeah, buddy! Light weight!”

in reply to: kerepõõrded #63046
    Fredy
    Member

kõhulihaseid – täpsemalt kõhupõiklihaseid “külgmisi”

in reply to: Kava!! #63044
    Fredy
    Member

Heidaks ka pilgu peale. (3xnädalas)

hammasratas@hotmail.com

in reply to: Kust saaks Tartust glükoosi? #62509
    Fredy
    Member

Üks kuuaega tagasi nägin ma Trauben Zucker-i Lõunakeskuse Maksimarketis

in reply to: harige mind #62216
    Fredy
    Member

“… uurige ja lugege”.

Kui on esitatud kindel küsimus siis ma tahaks saada “ise” küll kindlat vastust, selleasemel et terve portaal läbi kammida. Sellejaoks see foorum ongi, et kiiremini oma küsimustele vastuseid saada.

Ütleme siis et “ega ma järgnevat omapeaga väljamõtlend just ei ole”.

Antudjuhul jätaksin ma kolmik ja gigantseeriad välja kuna ikkagi on juttu superseeriast.

Superseeriad. Üheks paremaks võimaluseks vähendamaks puhkeintervalle seeriate vahel on superseeriate kasutamine treeningutel.

Enamik baastüüpi superseeriaid koosneb kahest antagonistlike lihasgruppide harjutusest (biitseps + triitseps, reie nelipealihas + reie kakspealihas, rinnalihas + seljalailihas) võimalikult väikese puhkepausiga nende vahel. Superseeriaid sooritatakse pärast 30-60 sekundist pukepausi (sõltuvalt ettevalmistuse tsüklist). Alljärgnevalt baassuperseeriate näiteid:

biitsepsid + triitsepsid: küünarvarte kõverdamine kangiga + ploki allasurumine, küünarvarte kõverdamine hantlidega + hantlite tõstmine pea tagant lamades pingil

randmepainutajad + randmesirutajad: kangi tõstmine randmetega althaardes + kangi tõstmine randmetega pealthaardes

reie nelipealihased + reie kakspealihased: säärte sirutamine + säärte kõverdamine, hack kükkimine + jõutõmbed sirgete jalgadega

rinnalihase + seljalihased: surumine lamades + rippes käte kõverdamine kaela taha, surumine rööbaspuudel + allatõmbamine trenazööril kätega ette

Teiseks superseeriate vormiks (veelgi suurema mõjuga) on ühele kehaosale kahe harjutuse järjest puhkepausideta sooritamine. Mõned näited:

säärelihased: päkkadele tõusmine istudes + päkkadele tõusmine seistes

reie nelipealihased: säärte sirutamine + jalgadega surumine

reie kakspealihased: seljasirutamine, seistes alusel + säärte kõverdamine

seljalailihased: selja sirutamine, istudes trenazööril + allatõmbed kätega trenazööril

trapetslihased: tõmbamine eest üles + õlgade tõstmine kangiga

rinnalihased: lamades surumine + hantlite lennutamine

õlalihased: kaela tagant surumine istudes + hantlite tõstmine kõrvale üles

triitsepsid: kangi tõstmine pea tagant selili lamades pingil + ploki allasurumine kätega

biitsepsid: küünarvarte kõverdamine hantlitega istudes + küünarvarte kõverdamine kangiga seistes

in reply to: harige mind #62130
    Fredy
    Member

Superseeriates sooritatakse vahetult pärast ühte harjutust (ühte seeriat) kohe järgmine seeria mõnda teist harjutust otsa. Sooritatakse kahte moodi superseeriaid: superseeriad ühele lihasele ja superseeriad antagonistlihastele(Näiteks, tehes ühe seeria biitsepsile, kasutatakse ära suur verevarustus ning tehakse järgmine seeria triitsepsile).

Superseeria puhul tavaliselt seeriate vahel ei puhata.

Siit ka et: teha üks seeria (randmele) althaardega, teine pealthaardega…

in reply to: Vitamiinid #62102
    Fredy
    Member

Mis vahe on poluvitamiinidel ja multivitamiinidel?

Kas CENTRUM Highpotency multivitamin-multimineral Formula (A – Zn) kõlbab igapäevaseks tarbimiseks?

in reply to: Keha proportsioonid #60447
    Fredy
    Member
    in reply to: Valgu tarbimine #60365
    Fredy
    Member

Et lihasmass kasvaks, soovitatakse tarbida 2-2,5g valku keha ühe kg kohta.

Kui ma kaalun ~80 kg siis peaksin sööma ~160g valku päevas.

Kui ma kaaluksin 90 kg (kusjuures see 10kg oleks rasv), mis ma peaksin siis sööma 180g valku päevas või siin loeb ikkagi ka rasva% ?

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)