Fred Antson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fred Antson
MemberPS ongi kallis toode. Tulemusi saab ka sojast pärit PS-ga, antud toote puhul on aga takistuseks ühe kapsli väike toimeaine sisaldus; võttes seda vajalikus koguses, saab liiga palju muud prahti. Kuid alustamaks teekonda pekisest kõhust vabanemiseks, pole teda alguses küll vaja – süsivesikute ja oomega-6 õlide piiramine koos stressorite teadliku vähendamisega on põhilised vahendid.
Fred Antson
MemberNeed teraviljas sisalduvad antitoitained takistavad tsingi, magneesiumi, kaltsiumi ja raua imandumist. Samuti on teraviljade toitainete sisaldus kalori kohta võrreldes juurviljade ja puuviljadega naeruväärselt väike – see müüt, et neist saame palju vitamiine ja mineraalaineid, on ainult teraviljatootjatele ja nendest surrogaattoitu valmistajatele kasulik.
Teraviljatooted kuluvad ära massitegijatele (vaadates menüüsid – küll ikka meie neiud ja naised tahavad end nuumata, jättes samaaegselt aga organismi nälga!) ja vastupidavusalade sportlastele, kuid ka neil on võimalik saavutada tulemusi teraviljatoodete tarbimist vähendades.
Fred Antson
MemberSiis on ju OK!
Fred Antson
MemberArahhidoonhape on 2. seeria prostaglandiinide lähteühend, milliste ülesanne on põletikuliste protsesside, vee- ja soolapeetuse “tekitamine” ja reguleerimine organismis. Seda ar.hapet müüakse viimased paar aastat kui lihaste imelist kasvu soodustavat toidulisandit. Nagu teada, on lihaskasvu eelduseks tema lammutamine ja ajutise lokaalse põletiku tekitamine; kui nüüd lisada ka soolade- ja veepeetus, siis peaks nagu super olema. Lähenemine on hea, kuid mitte sugugi uuenduslik, teostus aga jama. Nimelt igasuguse oomega-6 rasvhappe suurel ja eraldi manustamisel muutub ta organismile toksiliseks, sest kuhjub koos oma oksüdeerumise jääkproduktidega kudedesse! Ohutu on tarbida letsitiini sisaldavat toitu, sest ar.hapet on kõige rohkem just seal – ja kõige paremini omastatavaks letsitiini allikaks on munarebu! Meenub Vince Gironda, kes üle poole sajandi tagasi soovitas süüa peale treeningut ohtralt mune…
Fred Antson
MemberVäga hea, ainult munad peaksid olema valmistatud “härjasilmadena”, sest muna vahustamisega kaasneb oht, et kollases sisalduv kolesterool oksüdeerub, samuti omastab keha kõike kasulikku paremini kalgendumata pehmest munakollasest.
Fred Antson
MemberKes tahab näha välja nagu püramiid ja vananeda enneaegselt, juhindugu pealegi ampseri soovitustest.
Kui hehee tahab välimust parandada, ärgu üle 3 korra söögu.
Poliquini koolkonnast ma küll ei ole, muidu jutlustaksin 5-8 söögikorrast!
Fred Antson
MemberLühidalt lisaks artiklile: söö minimaalselt teraviljatooteid ja magusat ning ära tarbi taimeõlisid (v.a. oliivi ja kookosõli). Sinu mainitud menüü on kindel tee suhkruhaiguse ning totaalse rasvumiseni.
Fred Antson
MemberMa ei ole sellega kunagi tegelenud!
Fred Antson
MemberLugupeetud Fred Antson,Poolteist kuud tagasi tekkis mul probleem katkiste (ja mitte kuidagi paranevate) suunurkadega. Pöördusin abi saamiseks apteekri / proviisori poole, kes soovitas mul proovida 30 päevast B-vitamiini kuuri (Multi-B strong tabl). Tema sõnul nimelt pidavat B-vitamiin olema hea nahale, juustele ning küüntele.
Kuu aega on möödunud ning kuur on läbi, suunurgad imekombel paranenud ent näonahk korrast ära. Üldjuhul pole mul problemaatiline näonahk, kosmeetikut külastan regulaarselt, toitun tervislikult (st. jälgin mida söön). Kas minu mure põhjus võib peituda selles B-vitamiini kuuris?
Ette tänades,
Ei!
Hakka kasutama tsinki kuni 30 mg ööpaevas. Kasuta kookosseepi ja naturaalset kosmeetikat – seal ei leidu parabeene ja muid mürgiseid ühendeid.
Fred Antson
MemberAga milline see päevane kalorihulk ja toitainete jaotus toidukordadel siis oleks?Võimatu vastata kalorite kohta, katsetage!
Jaotuse koha pealt võiksid olla nüüdseks juba midagi ka õppinud!
Fred Antson
MemberTere, olen 15 aastane ja liitusin, siis ka teie meeldiva foorumiga täna. Ma olen 176 cm pikk ja kaalun 57 kilo, mis on minuarust suht vähe, kuigi paljudel on kaal sellise pikkuse juures veel madalam. Minu eesmärkideks treeningutel hantlitega kodus oleks siis peamiselt ikka jõud ning vastupidavus, sest vahest on küll tunne, et jõust jääb puudu.Järgides Frederic Delavieri raamatut “Jõu, ilu ja tervise anatoomia”, leidsin ma harjutused mis olid ilusasti ära jaotatud käe varteks, õlgadeks, rinnaks, seljaks, jalgadeks, tuharateks ja kõhuks. Sealt otsisin ma välja kõik võimalikud hantlitega treeninguviisid ja minu kava tuli selline:
1. päev. (Käsivarred)
Muidugi esimene asi soendus, kas siis jooks või hüppenööril hüpped ja venitus. Edasi:
1) Küünarvarte kõverdamine, istudes käsikutega
2) Keskendatud küünarvarrekõverdused
3) Küünarvarte kõverdamine, peopesad vastakuti
4) Küünarvarte sirutamine, lamades käsikutega
5) Küünarvarte sirutamine, istudes käsikuga
6) Küünarvarre sirutamine taha, käsikuga
7) Ülakeha surumine pingil
2. päev. (Õlad)
1) Käsikute surumine, istudes
2) Käsikute suruminekahe käega vaheldumisi (need kaks asja on väga sarnased ning isegi treenivad täpselt samu lihasgruppe)
3) Käsikute tõstmine kõrvale
4) Käsikute tõstmine kõrvale, ettekallutatult
5) Käsikute tõstmine ette
6) Käsiku tõstmine ette
3. päev. (Rind, selg, kõht, jalad)
1) Toenglamangus surumine (kätekõverdused)
2) Käsikute surumine (nagu rinnalt kangi)
3) Käsikute lennutamine
4) Ületõmbed käsikuga
5) Lõuatõmbed pealt- ja althaardega
6) Tõmbed käsikuga, ettekallutatult
7) Õlakehitused käsikutega
Kükkimine, käsikutega (siinkohal küsimus, et kas tuleks teha täiskükke või poolkükke?)9) Päkkadel tõusud, käsikutega
10) Istessetõusud (kõhulihased)
Kui näete, et siin on tõesti valesti paigutatud need harjutused, siis võiksite mul neid ümber aidata tõsta (vajadusel harjutusi ka lisada või kustutada), ning mul on tellitavad käsikud, mistõttu teen paljusid harjutusi erinevalt nii kuis suudan. Tavaliselt varieerub käsikute mass selle kava vältel 7.5 – 10 kiloni. Ja siit veel rodu küsimusi:
1) Kas tuleks vahetada nädalate kaupa näiteks raskusi (ühel nädalal kergetega, teisel rasketega)? Olen kuulnud, et siis ei kasva lihas kinni vms.
2) Mis näitab seda, et pikkus võib kinni jääda, kuidas sellest hoiduda?
3) Mis seeriatega saavutab maksimaalse jõu treenituse?
4) Kas oleks mõtet teha vähemalt 5 korda nädalas minusugusel kätekõverdusi, lõuatõmbeid ja kõhulihaseid vabal ajal, kui näiteks tol päeval oma treeningkava ei täida, kui siis mis seeriatega?
5) Kuidas on parim moodus omale tugevad kõhulihased kasvatada (jalad õhus või hoopis maas, hoiduda maa puutest ja teha väikeste kraadidega kõhulihaseid, et need koguaeg pinges oleks maa ligidal, kuid selga maha panna ei tohi)?
Võib olla teile veel vajalik info, et käin kolm korda nädalas saalihokit mängima (Esmaspäev, teisipäev, neljapäev), ning mul on koolis kehaline kasvatus (Teisipäev ja kolmapäev).
Nüüd on vist kõik, ette tänades,
Ken.
Tee nii:
1. päev (reedel)
Lõuatõmbed pealthaardega
Tõmbed käsikuga, ettekallutatult
Käsikute surumine, istudes
Käsikute tõstmine kõrvale
Küünarvarte kõverdamine, istudes käsikutega
Küünarvarte sirutamine, istudes käsikuga
Õlakehitused
puhkepäev
2.päev (pühapäeval)
Käsikute surumine
Käsikute lennutamine
Ületõmbed käsikuga
Täiskükkimine käsikutega (siinkohal küsimus, et kas tuleks teha täiskükke või poolkükke?)
Rumeenia tõmme käsikutega
Päkkadel tõusud, käsikutega
Istessetõusud (kõhulihased)
Jõud=kordused 1-5 pausiga kuni 5 minutit.
Fred Antson
MemberTänud teile kõigile!
Fred Antson
MemberMul on selline mure, et üks tuttav tahab saada mult toitumis ja treeningkava. Tahaks teda aidata, aga mõistus on juba otsas. Ta on 36 aastane mees, kaalub 118 kilo, pikkus 186cm, rasvaprotsent(kui seda uskuda) 34.4. Kuna ta trenniga tõsiselt ei tegele, vaid ainult vormi saamiseks kuni 4 korda nädalas, siis kas oleks õige talle 3 korda päevas söömist soovitada? Kui need arvud otse BAV arvutisse sisse lüüa, siis peaks ta sööma ca 4200 kalorit, süsivesikuid 400, valku 300 ja rasva 135g. Kas ta peaks siis sööma nii, et 90 g valku ja 45 g rasva per söök, hommikul ja lõunal ca 100g ja õhtul 200g süsivesikuid per söök?
Fred Antson
MemberKas viitsiksid ka seletada, miks sa seda arvad ja miks mitte näiteks mõlema?Ma ei arva, vaid tean, et:
jõutõmme algab raskuse ÜLETAMISEGA nagu kõik hüpped, tõuked, stardikiirendused;
kükk algab raskuse LANGETAMISEGA, mitte ületamisega nagu hüpped, tõuked, stardikiirendused…
Kes vähegi viitsib mõelda, saab sellest aru! Samas ei tee ma kükki maha, vaid osundan jõutõmbe ülimuslikkusele küki suhtes sportliku resultaadi saavutamisel.
Kuna me kõik teame, et Oskar sai hiljuti jõutõmbes 300 kilost jagu, siis on siit lihtne paralleele tõmmata tema kükkimis-, plahvatus-, ja kiirusvõimete paranemisele…
Fred Antson
MemberMinu põlvede jaoks on hoopis poolkükk täielik surm …Poolkükk põhjustabki põlvetraumasid! Küllap oleme me kõik näinud, kuidas teatud kontingent sooritab üle jõu käivate raskustega hädiseid poolkükke, põlved sidemestatud. Kui küsida miks, siis on vastuseks, et ei saa täiskükke teha, sest need on põlvedele traumeerivad ja põlved juba niigi valutavad!
Kui puudub vajalik paindlikkus, pole vaja teha mingisuguseid kükke, vaid see privileeg tuleb enne välja teenida!
AutorPostitused