Fred Antson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fred Antson
MemberTänud TIXile!
Kinoa artiklis peaks glükeemilise koormuse asemel olema glükeemiline indeks.
Fred Antson
MemberKava näitab, et mõelda sa oskad – nüüd on vaja veel õppida ennast tunnetama, siis saada ise palju täpsemad vastused küsimustele kui palju ja kui vähe.
Raskust ületa alati kiirelt, järele anna pidurdades.
Soovitan katsetada väiksema seeriate arvuga.
Kindlasti teha ka suuremate raskustega tsüklit.
2 lisaseeriat on rohkem kui küll – kui ei tule järele, tuleb seeriaid, mida teed mõlemaga, vähendada.
Vastaslihaste treenimine on suurepärane kõigile mittekulturistidele, sest treenib lihaseid taskaalustatult.
Kui vöökoht probleeme ei tekita, söö treeningpäevadel süsivesikuid nii päeval kui õhtul mõistlikus koguses.
juuni 12, 2009 at 2:06 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #201802Fred Antson
MemberEi, ei, sa saad valesti aru! Treenida tuleb vähese süsivesikuga, et saaks paremini rasvu kasutada, võistlus on aga erijuhus, kus peavad kõik relvad valmis olema – lihased ja maks glükogeeni täis ning rasvade kasutamise võime tipus. Mis puutub treeningutesse, siis kui saada asjale pihta, ei ole kuni paaritunnise treeningu ajal vaja mingeid geele ega energiajooke.
juuni 10, 2009 at 3:28 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #201314Fred Antson
MemberKui keha pole õpetatud rasvu vere glükoosisalduse hoidmiseks kasutama, siis pole ju muud varianti kui süsivesikud! Ja kui tegevus on pikaajaline, siis soovitatakse veelgi rohkem süsivesikuid, ignoreerides täielikult fakti, et just rasv annab pikaajalist energiat…
Fred Antson
MemberTere!Teie soovitused ja artiklid on igati harivad ja arusaadavad , kuid mulle on jäänud segaseks üks fakt. Väidate , et süsivesikuid tuleks tarbida õhtul peale päevaseid toimetamisi/ töid/ treeninguid.
Kuidas tuleks toimida siis kui treenin 1-1,5h peale hommikusööki kella 8.00-9.00 paiku? Peale trenni süsivesikud ja siis ka õhtul või treeningjärgsete toidukordadega ning õhtul vähene süsivesik.Täpsustuseks nii palju , et olen sunnitud sööma neli korda päevas, kuna elukorraldus ei anna sättida kolmele söögigkorrale.Hommikust söön 7.00-8.00 lõunat 11.00-12.00 ja õhtusöögi aega oleks ju kuskil kella viie kuue aegu aga siis ma olen vahepausideta loengus ja söömisvõimalust pole .Seega söön kuskil nelja aegu ja veel viimene toidukord kaheksa paiku.
Ehk siis hommikusöök ja sellele järgneb kolm söögikorda, mis kõik jäävad peale treeningut.
Ette tänades!
Kui kaks korda päevas ei treeni, pole lihaste taastamisega kiiret ja päeval pole süsivesikurikast toitu vaja süüa – selline toit kuulub õhtusse!
Fred Antson
MemberKui kaaluga hädasolijad hakkaksid enda organismi austama ehk toidutaolise olluse asemel tõelist toitu sööma, taanduksid lisaks kaaluprobleemidele ka enamus tervisehädasid!
Magusaisu tekkepõhjustest võib aimu saada siit:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631 – rasvade kartus on inimestesse nii sügavale programmeeritud, et paljud on asjast aru saanud nii, et kui süsivesikuid vähendada, siis tuleb valkude osa suurendada! Vale – suurendage oluliselt naturaalsete rasvade osa ja hoiduge ainult moodsatest taimeõlidest ja transrasvadest (küpsetistes ja praetud toitudes).
Fred Antson
MemberVähenda drastiliselt teraviljatoodete, magusa ja moodsate taimeõlide tarbimist ja söö inimese moodi:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631 – kui tahad kõhu ja külgede pealt rasvast vabaneda, siis ignoreeri seda treeningujärgse joogi juttu!
Treeningkordade arv 4-5 korda nädalas.
Väljatoodud lisadest kasuta ainult kreatiini umbes 2 grammi enne või peale treeningut. Kalaõli ei kõlba, sest ei sisalda põhjamaalasele hädavajalikku D-vitamiini, vaja on kalamaksaõli, kusjuures seda ei saa toidulisaks lugeda, sest see on lihtsalt tänapäeva toidust puuduv osa ja selle tarbimine on eluliselt vajalik! Lisaks kasuta veel magneesiumi sarjast Kelasin umbes 500 mg enne magamaminekut. Kõik.
Fred Antson
MemberÕnne, tervist ja pikka iga!
oktoober 30, 2008 at 4:12 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170648Fred Antson
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommikuks siis kolm keedumuna ja tass musta kohvi. Lõunal kana/kala/sealiha/pelmeenid riisi/kartulitega ja kindlasti salat, kõrvale joon vett. Õhtul ka kana/kala ja tass teed.
Vaheta lõuna- ja hommikusöök ära – süsivesikud kuuluvad õhtusse! Kuid mitte mingisuguseid taignatooteid nagu pelmeenid, palun!
Fred Antson
MemberPõhiline viga, mida süsivesikute piiramisel tehakse, on valgukoguse suurendamine! Õiged rasvad on võti.
oktoober 30, 2008 at 3:11 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170637Fred Antson
MemberTänan nõuannete eest, kuid piimast loobumine.. miks? Rämpstoitu jah ei armasta, magusatest jookidest joon vahel Nestea’d, aga mitte väga tihti.Pastoriseeritud piimas sisalduv laktoos põhjustab tugevat insuliinieritust… Kui soovid sangadest lahti saada, siis ära joo mitte ühtegi magusat jooki!
oktoober 29, 2008 at 5:13 p.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170555Fred Antson
MemberÕllekõhust ja sangadest on vaja lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eeldades, et rämpstoitu ei sööda:
tarbi minimaalselt teravilja ja fruktoosi sisaldavaid tooteid (õun on fruktoosirikas!) ning loobu magusatest jookidest ja piimast, samuti on välistatud igasuguste pulbrite kasutamine. Kasuta rohkem juurvilju ja pähkleid (v.a. india pähklid, millega tuleb olla ettevaatlik, sest sisaldavad pähklitest kõige rohkem süsivesikuid), sest need ei kõiguta veresuhkrut.
Fred Antson
MemberTervist Hr.Antson.Sooviksin teada Teie arvamust infrapunasauna kohta.Ise teen präegu jõutsüklit,lihased on kanged,ei taastu järgmiseks trenniks päris korralikult,öösel unega probleemid.Olen proovinud käiä 2 korda infrapunasaunas (1*nädalas) ja järgmisel hommikul on tõesti lihastes pehmem tunne.Kas selline sauna varjant sobib jõutreeninguga kokku?
Suured tänud juba ette.
Sobib küll, kuid uneprobleemist saad lahti siis, kui ei treeni üle ja sööd viimase toidukorraga rohkem süsivesikuid ja vähem valku!
Fred Antson
Membersama õli on jah millest Fred rääkis…kalaõli on parem kui kalamaksa õli, seega see mille sa ostsid on piisav kui 2 korda päevas võtad.
Vabandan, et olen ekslikult maininud kalaõli – olen kogu oma elu tarbinud kalamaksaõli.
Fred Antson
Membersry mu keskendumis-võime on hetkel nagu 9 aastasel–ma ei suutnud seda artiklit korralikult läbi lugeda, kas keegi viitsib kokkuvõtlikult öelda, kas kookoseõli ja kookoshelveste söömine on sis kasulik või mitte? Ise söön kookosehelbeid küll, suht maitsvad, kookoseõli ei ole poest leidnud.Palju võib päevas kookosehelbeid süüa ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsi seda iseendalt, mitte teistelt.
-
AutorPostitused