Fred Antson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fred Antson
MemberVäidetavalt läks Andreas Muntzer just kortisooliblokkijate tõttu teise ilma, cytadren nimelt(tekkis sisemine verejooks, vererõhk olevat olnud väga madal , stressi korral peaks just stressihormoonid näit. kortisool vererõhku tõstma , sepal see oli korralikult blokitud , arstidel läks selle elava keemialabori kiire diagnoosimisega raskeks ja nägemist) pluss muidugi kõik see si** mida ta väidetavalt kasutas.Steroide pannakse ja elatakse kuidagi ,diureetikute, kortisooli ja insuliiniga mässates jõuab teise ilma palju rutem, edu teile. Ebapiisav kortisooli produktsioon on päris halb asi http://en.wikipedia.org/wiki/Addison%27s_diseaseJutt käis kortisooli ohjamisest naturaalsel teel,mida ei anna kuidagi võrrelda tugevate keemiliste preparaatide toimega! Tänapäeva stressirohkes elurütmis toodame me kõik kortisooli oluliselt enam kui inimesed aastakümned (rääkimata aastasadadest) tagasi.
Fred Antson
MemberTere Fred! Mida arvad sina: kas kreatiin imendub paremini fruktoosi või dextroosiga? Muscletechi tooteid ja reklaame vaadates ütlevad nad, et kulturisti suurim viga on kreatiini võtta mahlaga (just viinamarja mahlaga)!!! Siinkohal märgin ära, et dextroosi glükeemiline index on 100 aga fruktoosil 20 ning viinamarja mahlal 58!? Mida arvab asjast Fred?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja teised ka muidugi!Kahtlemata dekstroosiga,samuti ka maltodekstriiniga,mis koosneb ju mõnekaupa kokkupakitud dekstroosimolekulidest. Ja ka viinamarjamahl ajab asja nii öelda kenasti ära,sest tema GI on ikkagi kõrgemapoolne.
Fruktoosil puudub insuliini stimuleeriv toime,mis on kreatiini paremaks omastamiseks vajalik.
Fred Antson
MemberAitavad üleshüpped kangiga turjal ~ 50% maksimaalsest raskusest 6-8 kordust seerias,kuid selle harjutuse edukaks sooritamiseks peab olema kogu selg piisavalt tugev (peab olema sina peal harjutusega,mille nimeks on jõutõmme!) ja tavalise küki sooritamise tehnika laitmatu.
Koostada individualiseeritud treeningplaani (mis on mõistagi tasuline),nägemata inimest harjutusi sooritamas,on mõttetu.
Fred Antson
MemberOled suure tõenäosusega toidulisade liigsest tarvitamisest ja lihtsüsivesikute liigsest manustamisest pankreasele liiga teinud.
Ei mingeid pulbreid enam,vaid mõõduka süsivesikute (põhiliselt puu ja juurviljadest!) ja valgusisaldusega ning suurendatud rasvasisaldusega toitumine on Sinu tee. Kui toitusid seni sooviga massi lisada,siis selle pead nüüd ära unustama,sest tervis on tähtsam!
Fred Antson
MemberKui mitu korda siis päevas treenid ja kui ränkrasked need treeningud on?
Fred Antson
MemberKroom kortisooli ohjajana? Igatahes…
Olulist (umbes 30%) kortisooli langetavat efekti omab fosfatidüülseriin koguses kuni 800 mg. Kui tarbida pidevalt, siis on kogused 100-300 mg. Üle 2400 mg nädalas pärsib kortisooli tootmist liialt!
Aitavad ka magneesiumi ja oomega-3 rasvhapete pidev tarvitamine ning värske kraami söömine: puu- ja juurviljad aitavad hoida happe/leelise taskaalu. Mida rohkem leelise poole on veri, seda vähem saab organism kortisooli toota.
Kõige võimsamad kortisooli pärssijad on muidugi anaboolsed steroidid. Kulturistide dieedid, mis põhinevad paljuski riisil (miks kardetakse kartulit, mis annab organismis kerget aluselist jääki, samal ajal, kui riis on üks happelisema jäägiga toiduaine üldse, minu mõistus ei võta!) ja kanafileel ( tugev happeline jääk!) lausa nõuvad rohket värske kraami kasutamist, selle ärajätmist või marginaalset kasutamist saavad endale lubada ainult “keemikud”.
Loomulikult on ka stressivastaseid kortisooli alandavaid taimseid preparaate.
Don´t worry,be happy!
Fred Antson
MemberTere jälle.. Nüüd küsin et kui tahad rasva kaotada siis vist proteiini tarbida ei tohi? Aga kreatiini vist tohib?
Fred Antson
Memberiseenesest olen ma trenni teinud päris hästi ja kõhulihased tunduvad päris suured.. ülakõhult on neid näha aga alakõhul se rasvake.. et kui ikkagi rasva saab maha suveks siis mingil määral tulevad nad ju ikka välja?Kui rasva vähemaks põletad, siis ju muud võimalust ei jäägi!
Fred Antson
MemberAktiivsel taastumisnädalal tuleks treenida kuni 20% väiksemate raskustega ja ka vähendatud mahuga. Kui tihti seda vaja on, sõltub indiviidist ja tema taastumisvõimest: üldjuhul iga 4-8 nädala tagant. Passiivne puhkus on aga vajalik iga 12 nädala (3 kuu) tagant.
Fred Antson
MemberTulemus oleneb õigest informatsioonist toitumise ja treeningu osas ning enesedistsipliinist.
Siledaks võid kõhu suveks saada,kuid et lihas välja joonistuks,selleks läheb rohkem aega.
Fred Antson
MemberArvatavasti küll. Lapsepõlvest mäletan, et päeva kõige õudsem osa oli see, kui seda jubedat ollust neelama pidi
Fred Antson
MemberMa olen ainult kalaMAKSAõli näinud Tartus
Fred Antson
MemberAsi ei olnud riietes vaid konkreetsel faktil aga seda rasva % ma tõesti ei oska nende kohta öelda ja paljalt neid ei näidatud ja oma silmaga pole ka neid näinud. Kui me võtame aluseks 1941 aasta siis oli nagu saleda ja ülekaalulise standart natuke teine. Sellel ajal olid moes nt. “saledad” 70-80 kilosed naised, keda ei peetud ülekaalulisteks vaid terveteks ja tugevateks naisteks.Aga üldiselt peaks aluseks võtma vana hea tõdemuse : kui oma silmaga pole näinud siis pole see fakt.
Kus on siis fakt, kui rasvaprotsenti ei tea ja paljalt ka ei näinud?
Või kahtleb keegi C.P. kompetentsis, kes rasvaprotsendi muutusi oma eskimost kliendil aastast aastasse registreerib?
Kui mul uuemale uuringule viidet pole, kas see tähendab siis, et tegu ongi viimase sellealase teadustööga?
Fred Antson
MemberNägin ise hiljuti ühelt taevakanalilt dok. saadet nendest ja tõepoolest seal väideti, et nendel on aastatuhandetega toimunud geenimuutus, kus nad ei vaja absoluutselt süsivesikuid ja ega neil seal seda pole nagu võtta ka kuskilt eriti. Toituvad nad siis lihast ja rasvast (hülged, kalad ja osad mandrihõimud suvel ka põhjapõdralihast). Paraku on nad kõik meie mõistes ülekaalulised aga ju siis peab see nii olema, muidu seal ellu ei jääks (see on kõik omavahel seotud). Mis veel huvitav – neile on peaaegu tundmatud kõiksugused rasked haigused, mis meie ülekaaluliste kohta ei saa öelda. Nad tõenäoliselt suretaksid oma hõimud välja kui nad võõraga kas või ühe järeltulija teeksid.Imestada pole siin midagi, sest oomega-3 rasvhapped aitavad ravida/ennetada/leevendada peeaaegu kõiki haigusi ja kui samal ajal ka pankreast üle ei stimuleerita, siis saabki olla terve nagu purikas.
Fred Antson
MemberCharles Poliquin? Kas sa tema hiljutist artiklit t-nationist oled lugenud, kus ta soovitab MASSIIVSEID kalaõli doose päevas? 30-40 grammi? See vbla vajaks eraldi teemat, aga ma ei viitsi seda artiklit põhjalikult üle lugeda, lihtsalt tahaks teada, mis arvad ja kas ise järgid. Mina pole veel pudelis kalaõli leidnud ja pagana kulukas oleks ka see trikk hetkel, et proovida:(Kalaõli ei ole toidulisa, vaid tänapäeva toiduratsioonist enamjaolt puuduvate oomega-3 rasvhapete DHA ja EPA allikas ning C.P. poolt soovitatud kogused on vajalikud lappimaks neid puudukääke. Ise olen tarbinud vähemalt 30 grammi kalaõli ööpäevas sajandi/aastatuhande algusest saadik.
Pudelis kalaõli müüb iga apteek!
AutorPostitused