Fred Antson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fred Antson
MemberMis artiklisse puutub – võis sisalduv võihape (butyric acid) on nendesamadele bakteritele toiduks ja aitab vähki ennetada; paistab, et uuringus osalejad ei tarbinud (kalarasva kõrval) ühte inimesele kõige olulisemat rasvaallikat…
Fred Antson
MemberOtsuse näide on vastupidavusaladega mittetegelejatele ja veel enam mittesportlastele mõttetu – treenib ju mees umbes 12 pluss/miinus 2 tundi nädalas (kui mööda panin, siis informeeritumad parandagu). Ise treenin 5-7 tundi nädalas ja olen oma teada-tuntud vormis aastaringselt. Rakendades õiget informatsiooni saab vormi teha ja selles olla tunduvalt kergema vaevaga…
Fred Antson
MemberTere,Olen 27 a. mees ning mureks on liialt suur keha kaal (180 cm ja 114 kg). Õige toitumise ja treeninguga peaks suutma päris palju ära teha. Eestis aga napib toitumis-spetsialiste. Kas Teilt oleks võimalik toitumiskava tellida ja ka konsultatsiooni saada?
Taavi
Toitumispõhimõtted, mis on olulisemad kindlast menüüst, saab konsultatsiooniga paika panna.
Fred Antson
MemberVõib kasutada pidevalt, kui doos on väike ja tarbid ainult trennipäevadel.
Fred Antson
MemberEi ole jah spordiarst!
Kui kangiga turjal kükkimine on probleemiks, siis kang rinnal variant on palju seljasõbralikum. Proovi!
Fred Antson
MemberProovinud ei ole, sest Muscletechist varasema kogemuse põhjal midagi head ei arva.
Fred Antson
MemberMulle oleks sellise kava koostamine lihtne (2.astme diabeet on õige toitumisega 100% ravitav!), kuid inimesele kahjuks täita “tänu” aastakümnete jooksul levitatud desinformatsioonile ja ajupesule toitumise ning meditsiini vallas, samuti oma organismi pikaajalisele väärkohtlemisele äärmiselt raske! Ta peaks olema valmis tegema täispöörde ning lahti ütlema tõenäoliselt kõigest, millesse seni uskunud ja mida talle räägitud on. Kui see jutt tundub hirmutav, siis palun tungivalt minu aega mitte raiskama hakata!
Fred Antson
MemberSelle o6/o3 suhte koha pealt, mis piimarasvas see on? Ma olen lugenud, et vähesel määral seal on o3, aga o6 ?Piimarasvas on 66% küllastunud rasva, 30% monoküllastamata rasva ja 4% polüküllastamata rasva; o3 ja o6 suhet kahjuks ei tea, kuid kodujuustus on see 10g o6 ja 2,5g o3.
Fred Antson
MemberKui minu toidukorras on suurim hulk juurvilju, siis lisandub rukkileib, juust, keedetud muna, piimatooted- kas on see hästi?
Jah, kui piimatooted on magustamata!
St peale trenni söön mingi ja pärast puuvilja, põhitoidukord sisaldab enamus juurvilju või kerget suppi, millele kõrvale rukkileib juustu ja munaga, hiljem söön aga vahetevahel piimaga fitness Kelloggseid või Kelloggs Special K. Lihasõber ma ei ole, väga harva söön mõne kanajupi.
Jäta ära krõbinad – see ei ole toit! Kui vajad tõesti süsivesikuid, tee endale parem täisteradest putru!
Mis aine peaks olema taldrikul kõige rohkem?
Juurvili ja valgud!
Fred Antson
MemberPähklid on huvitav teema.Minul huvi, millega koos on mõistlik kookos- või sarapuupähklit tarbida? Või tuleks kahe korralikuma söögikorra vahel krõbistada.
Teatavasti kõike valimatult segamini süüa ei ole tervise seiskohast otstarbekas. Kas kaltsiumit ehk siis rasvase kohupiima/kodujuustuga koos tarbides või sobib liha kõrvale?
Sobivad nii liha kui piimatoodete kõrvale.
Fred Antson
MemberTere Fred,kas päevas või üle päeva 30g ehk peotäis pähkleid on tervislik süüa? Jutud käivad ja vaatasin ajakirjast “Toit ja tervis” toidupüramiidi.
Ise aeg- ajalt söön kas india pähkleid või kreekapähkleid, indiat seetõttu, et annavad vähem kaloreid kui kreekapähklid.
Tänan
Kes sööb nagu püramiid soovitab, näeb lõpuks ise välja nagu püramiid!
Pähklite puhul vaata rasva koostist, mitte kaloreid!
Fred Antson
MemberKookoseõli kasulikkusest lugesin esmakordselt raamatust “Ironstruck…..The Ironman Triathlon Journy”. Autor kasutas eksperdi käigus enda peal kookoseõli, värskelt pressitud oliiviõli asemel, ning tema kogemusest osutus asi väga efektiivseks. Kaalulangus 4 nädalaga 151 -> 142 naela + rohkem energiat.Kuna tegu siiski ühe inimese “testiga” (enda peal), siis ei oska seisukohta võtta. Tema puhul toimis, samas on siin foorumis vägagi teadjaid iniesi koos, tasub ikka üle küsida.
Lisaks üks huvitav artikkel:
Sattusid suurepärasele saidile, mis sisaldab kuldaväärt informatsiooni – soovitan tungivalt uurida.
Fred Antson
MemberKrt küll, jälle hävitas Fred kogu mu lootuse, et mul on normaalne toitumiskava.Kas pähklid ei pidanud mitte “head rasvaallikad “olema?
Ja üks esimesi kirjatükke, mis ma kuturisti toitumisest lugesin, ei kiitnud kookospähklit üldse mitte, pigem vastupidi.
Kas normaalne inimene, kelle keha toimib kunagi evolutsiooni käigus välja kujunenud reeglite järgi, ei peaks sööma toitu, mida leiadub ikka tema kodu juures? Kookospähklit vaevalt siis meile sisse imporditi. Samas sarapuupähkel on küll jah ka siin kasvav pähkel.
Kas pähkleid siis üldse tasub süüa küllastumata rasvade saamiseks?
Tasub siis, kui o6 ei liialda, s.t. valid pähklid, millised sisaldavad peamiselt just monoküllastamata ja küllastunud rasvu. Põhilised küllastumata rasvhapped on oomega-6, mille puudust kunagi ei esine, ja oomega-3, mida saadakse väga vähe – tervise seisukohalt on tähtis nende omavaheline tasakaal.
Kookospähkli väärtust hakatakse õnneks nüüd uuesti avastama ja tema tarvitamine tuleb meile põhjamaalastale ainult kasuks.
Kulturisti toitumine? Millegipärast arvatakse, et see on tervislik…
Fred Antson
MemberKui Sa kumbagi mainitud kogustes võtad, siis on kreatiini suhtes tõepoolest OK (kuigi muud kasulikku saad vähevõitu).
Fred Antson
MemberKui järgida menüüs Teie põhimõtteid ehk siis hoida süsivesikutega madalat profiili kas siis kohvi tohib juua? Lugesin, et kofeiin pidavat veresuhkru taset alandama – Atkinsi dieedil olles kofeiin keelatud. Ilmselt tänu türosiinile on mul hommikune ja lõunane kofeiini vajadus kadunud aga sooviks teada kas tohin endale tassikese hommikul lubada. Tänud.Tohid küll 1 tassi, kuid peale hommikusööki.
Toitumishäiretega inimesed (nii normaal-, üle- kui alakaalulised) otsivad reeglina kohvist energiat, aimamata, et vale toit tapab ära nende energiataseme.
Ma palun kõigil minu toitumispõhimõtteid Atkinsi omadega mitte seostada!
-
AutorPostitused