Fred Antson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fred Antson
MemberRasvarikkad toiduained on mõlemad, ainult kreeka pähklitega on see probleem, et neid on harva värskena saada – nende õrnad polüküllastamata rasvhapped rääsuvad kiiresti, mis väljendub pähklite välimuses ja enam mitte nii suurepärases maitses.
Fred Antson
MemberMiks?Ajuvaba tõlgendamine (süüa end õhtul süsivesikutest nii täis, et hommikul ja päeval neid ei taha).
Fred Antson
MemberToitumiskavadega käesoleval ajaperioodil ei tegele.
Jah, selle artikli järgi saab paika panna toitumise.
Kui sööd naturaalseid, mitte igasuguseid (nende hulka satuksid töödeldud rasvad) rasvu, valguga ei liialda ning tarbid ohtralt juur-ja köögivilja ning natuke puuvilja/marju, siis ei teki selliseid kõrvalnähte! Atkins astus sammu õiges suunas, kuid keeras vindi üle!
Juur- ja köögiviljad peavad olema tärklisevabad!
Fred Antson
MemberMine sa kirp õige ise metsa!
Fred Antson
MemberAndke andeks, jäin teiste kommenteerijate juttu uskuma.Asi on selles, et tegelikult enne seda olin valgurikkal toidul, kuid ka siis tundsin end väsinult. Võibolla oli see seederaskustest tingitud väsimus, kuid õhtuks olin täitsa läbi. Nüüd on väsimus pigem pärastlõunati, õhtul pisut parem (äkki sellepärast, et siis pole kõhus enam toitu).
Sain õigesti aru, et hommikul valk ja süsiv siis ühtlaselt kogu aeg vähe?
Kõigile ju ei sobi valgurikas toit?
Lisaks veel: plaanin minna uuele tööle metsa, siis olen ju süsivesikud suures koguses ära teeninud juba hommikul ja ka peale tööd ning lõuna ajal, onju?
Andke andeks, et olen nii mõistmatu olnud. Palun veel viimast korda nõu!
Suur tänu!!!!
Kas hommikul siis ei tohigi putru süüa?
Väsimus on tingitud ka sellest, et süüakse liiga palju valku ja vähe rasva (iseenese tarkusest)!
Söö hommikul mune koos rasvase juustuga, samuti juurvilju, tee või kohvi sisse vala vahukoort.
Kui müttad päev läbi metsas, siis pead lihtsalt rohkem sööma ning jah, võid endale lubada süsivesikuid rohkem võrreldes istuva tööga. Päeva suurim süsivesikute tarbimine sobib rohkem õhtusse.
Kui sööd hommikul nii, nagu soovitasin, siis ei pudrule.
Fred Antson
MemberVähemalt 3/5 kilo, kusjuures lihas säilib (kui ainult kaalunumbri kiire langus huvitab, siis ära söö ja joo mõnda aega…).
Toitumiskavadega ei tegele.
Fred Antson
MemberVähemalt 4%-lise rasvasisaldusega!
Fred Antson
MemberSuur tänu teie kannatlikkuse eest. Püüaks kuidagi teema kokku võtta.Niisiis ikkagi süsiv pigem päeva esimesel poolel või?
Õhtul pigem valgurikas toit?
Söön hommikul putru, lõunal kaerakliikukleid ja puuvilja, siis joon petti linaseemnejahu ja pisukese mahlaga, järgmisena 100 g liha ja 300 g köögivilja oliivõliga, päeva lõpuks 125 g kala +300 g salatit (u 500, 600, 300, 300, 250 kalorit). Ikkagi tunnen end kuidagi väsinult. Hommikul võibolla liiga suure koguse toidu tõttu, kuid ka peale petti joomist u tunni aja pärast ja peale liha söömist mingi langus. Käin 3 x nädalas jooksmas, pärast on hea olla.
Kas mu väsimus võib olla tingitud sellest, et mul kujuneb suhkruhaigus?
Kas on õige, et söön valgutoite ja süsivesikuid eraldi?
Väsinud oled sellepärast, et sööd liiga palju süsivesikuid ja minimaalselt rasva.
Kui sa ei suuda mu vastuseid tähelepanelikult läbi lugeda (või veel hullem, neist mitte midagi aru saada), siis ei saa kahjuks sind ka aidata!
Fred Antson
MemberÜldiselt on loodud mingisugusedki mallid tervisliku toitumise kohta.See väide, et süsivesikutel on lõõgastav toime ja tarbida tuleb õhtuti, on üsna utoopiline.
Kuhu jääb soovitus tarbida päeva esimeses pooles madala GI süsivesikuid ja päeva lõpu poole sv defitsiit luua?
et söön nüüd rosinakukleid, sest siis on hää tuttu heita või?
järgmisena võibolla soovitus päevaringselt searasva manustada?
Keerates need mõttetud/kahjulikud mallid pea peale (mida sa ka liialdades tegid), ollakse tõele päris lähedal…
Fred Antson
MemberAga enamus arste jne soovitavad ju hommikul ennast süsivesikutega laadida ning neid siis päeva jooksul vähendada?Lisaks tahaks ikkagi rohkem kinnitust selle segatoidu värgi suhtes (et süsivesikud ja valk sobivad ühe toidukorra ajal söömiseks, Dr Levin ju ütleb, et ikka ei sobi).
Veel tahaks teada, mida süüa enne trenni või füüsilist tööd ja mida peale (ning ka millal ajaliselt)?
Olen abi eest tänulik. Äkki oskab keegi veel mingit lisalugemist soovitada, mingeid linke jagada?
Need soovitused põhinevad ainult erinevates toitainetes sisalduva energia ja selle vabanemise arvestamisel ja nende toitainete omavaheliseses sobivusel/mittesobivusel katseklaasis. Primaarne on siiski inimese aju ja hormonaalsüsteemi vahel valitsev vastastikune seos, mida toidu oskusliku kombineerimisega saab igaüks suunata. Paraneb tervis ning keharasvade põlemine on ainult kõrvalefekt.
Fred Antson
MemberLühidalt:
hommikul valgud/rasvad ning juur- ja köögiviljad
päeval sama
õhtul segatoit (valgud/rasvad/süsivesikud).
Valku peab saama iga toidukorraga, eriti hommikul, sest neil on ergutav toime; süsivesikuid peab saama kindlasti õhtusöögiga, sest neil on lõõgastav toime!
Fred Antson
MemberMul on paar küsimust, Fred:1) Millisel kujul ja kust saab rohelise tee ekstrakti?
2) Kui suurt rõhku tuleb pöörata jõutreeningu kõrvalt aeroobsele treeningule antud toitumisprintsiipe silmas pidades?
3) Süsivesikud on toidulaualt peaaegu tõrjutud. Kas peale trenni valgusheik on siiski koos süsivesikutega?
4) Ilma naljata – kas süda pahaks (“läikima”) ei lähe nii palju rasva süües? Kui läheb, siis kuidas sellega kõige efektiivsemalt võidelda?
Tänud ette!
Apteekides peab olema;
mõõdukat rõhku;
jah, kuid veel parem on üks korralik söök!
ma pole soovitanud mitte rasva, vaid naturaalseid rasvu sisaldavaid toite süüa!
Fred Antson
MemberSee ,et süüakse 6-7 korda päevas ,ei tähenda muut,kui seda,et ainevahetus ei aeglustuks.Kui sa sööd,siis ainevahetus kiireneb maksimumini ja sama,kui pole ülearust toitu kehas,siis keha ei taha kulutada energiat ainevahetusele ja see aeglustub ning talletad rasva kehasse.Kui sa sööd õigesti ja treenid,siis ei muuda keha kaloreid rasvaks.Võib tunduda vastuoluline,aga tuleb süüa,et olla sale.Kui sa tahad olla sale,siis tuleb kiirendada seda protsessi ning tuleks süüa tihedalt ja hoida veresuhkru taset stabiilsena.Valitseva tavaarusaama musternäide, milles on süüdi ka seesama lehekülg!
Fred Antson
MemberAga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .Leidsin siit lausest 2 viga. Mina küll ei julgeks kellegi õigekirja all väga kõva häälega nuriseda kui pole ise 100% kindel, et ei või eksida. Ja kui nuriseksingi siis loeksin enda kirjutatud teksti vähemalt 3 korda enne postitamist läbi.
Sa ei lugenud vist kordagi, sest Sinu kommentaaris puuduvad kaks koma…
Fred Antson
MemberSüsivesukuid võib inimene rohkem lubada peale treeningut, sest siis on keha nad ära teeninud, sõltumata kellaajast.
Valk sobib kokku nii süsivesiku kui rasvaga.
Kui jätad ära loomsed valgud/rasvad, siis jääd haigeks ja nõrgaks!
Neile, kes ei tegele mahuka sportliku treeninguga, on üle 3 korra päevas söömine mõttetu.
90% haigustest on tagasipööratavad (rääkimata nende ärahoidmisest), hoidudes liigsest insuliini tootmisest ja hoides stressi kontrolli all.
-
AutorPostitused