Fred Antson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fred Antson
MemberEt targemaks saada, siis ma küsiks, et kas selline trenn jalalihaseid kaduma ei pane? Näiteks dieedi ajal on ju oluline, lihast suurte raskustega koormata et anda kehale mõista, et “lihaseid on ikka vaja”.Kas sellist trenni on vaja teha, näitab biosignatuur; kas sellise trenniga lihased kaotavad massi või hoopis kasvatavad seda, sõltub indiviidi lihaskiudude tüübist.
Fred Antson
MemberTere!Kuidas näeks välja siis raske treening?
Kas teha kõiki harjutusi, mis on kavas, stiilis 1 minut tööd, 1 minut puhkust?
Ning kas jõuvastupidavustreening kogu kehale on hea viis rasvapõletuseks?
Kui palju peaks olema harjutusi ning seerjaid teistele lihasgruppidele?
4 baasharjutust 4 seeriaga antud stiilis põletab rasva väga hästi.
Fred Antson
MemberAspartaamiga on lugu täiesti selge – tegu on neurotoksiini ehk ajumürgiga. Mercola raamat Sweet Deception paljastab seda arvukate teadusuuringute põhjal.
Fred Antson
MemberB6 puudust? Sellele pole niisama lambist võimalik vastata. Muretse parem mineraalide, eelkõige magneesiumi pärast! Kelasin magneesiumi võib kindlasti võtta!
Fred Antson
MemberKui inimesel on insuliini- ja leptiini resistentsus (ja nii suure ülekaalu korral see reeglina ka on), siis ei ole kalorite arvutamisel erilist mõtet.
Aitab moodsa toidu ja süsivesikuterikka toidu elimineerimine ning näksimiseta 3 korda päevas söömine. Vajalik on ka regulaarne unerütm.
Fred Antson
MemberRakenda vähendatud süsivesikutesisaldusega toitumisstrateegiat!
Fred Antson
MemberTäpsustus ansile:
moodsad taimeõlid ei kuulu tervislike rasvade hulka ja neid tuleb kindlasti vältida, kasuta oliiviõli ja kookost (-pähkel, -piim, -õli).
Fred Antson
MemberOlen 23 aastane noormees ja tahaksin kaalust allavõtta. Minu kaal on prargu 100 kg ja oleks vaja võtta 25 kg alla. Pikkus on minul 174 cm. Mul on istuv töö. Ma olen ülekaalus. Siiamaani pole õnnestunud kaalust allavõtta. Olen tarvitanud kaalu alandavaid tablette ja jooke, aga ei mingit tulemust. Olen püüdnud tervislikult toituda ja ka samamoodi ei mingit tulemust. Nüüd ma proovin tegeleda fitnessiga ei tea kas aitab, aga proovima peab.Kuna oled suures ülekaalus, siis tulemuse saavutamiseks pead minema toitumise seisukohalt tagasi aega enne põlluharimist, mil kättesaadav oli loomulik suure toitainetetihedusega toit.
Rakenda järgmist:
söö mitte sagedamini kui 3 korda päevas ilma igasuguse näksimiseta;
loobu teraviljatoodetest ja lihtsüsivesikutest ning asenda need tervislike rasvadega;
toitu prae ainult traditsiooniliste rasvadega ja mitte tumedaks;
ära tarbi taastusjooke.
Iga kord, kui paned suhu toitu, küsi endalt, kas see oli kättesaadav ka meie esivanematele.
Ülejäänutele teadmiseks, et rasvumist tekitab inimesele mitteomane toit ja elukorraldus! Õige toitumine on võimsam igasugusest ravimipreparaadist, sest lubab “headel” geenidel avalduda või lülitab haigusetekitajaid geene välja!
Fred Antson
MemberVabadel päevadel süsivesikud samuti vähendatud, kuid toidust saadav energia peab jääma mõõdukasse plussi.
Fred Antson
MemberSeda et kas tasub proovida neid tablete või ei???Kas on nendest kasu??
Ära ole rumal (ei ole kasu!)!
Fred Antson
Member“Brawn” by Stuart McRobert
Ei ole võimalik treeningrutiini vältida, sest progress põhineb närvisüsteemi ja lihaste ärapetmisel (ei taba ära, et raskust on lisatud!), küll aga edasi lükata, sest raskuste kasvamine motiveerib väga palju.
Korduste arv pole määrav, hoopis lihaste pinge all oleku aeg, mis peaks massi treenimise korral olema 40-70 sekundit.
Saavuta enne kindel eesmärk, siis liigu järgmise juurde!
Fred Antson
MemberValk minu teada on hea lihastele, aga süsikatest ma küll muud ei leia. Vähemalt minule on raiutud ja raiutud seda, et süsikad on energiaks, muul ajal aga tuleks vältida. Õhtul eelistada siiski valku/rasva.Seda, et süsivesikuid tuleb õhtul vältida, raiutakse veel kaua aega..
Fred Antson
MemberAga kui hommikul on kõht nii tühi ja tunned vastupandamatut vajadust süüa süsivesikuid, et tühje glükogeenivarusid laadida, siis järelikult pole peale trenni korralikult laadinud?Kui ma jälle millestki valesti aru saan või valesti väljendun, ärge siis näkku lööge…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järelikult treenid ebanormaalselt palju, kui õhtuse täisõgimiseta on hommikul selline tunne…
Fred Antson
MemberÜldised seisukohad artiklist võetuna on järgmised:HOMMIKUSÖÖK parim on valgu- ja rasvarikas ning süsivesikuvaene hommikusöök
LÕUNASÖÖK Kindel variant on süüa valgud (kana, kala, kalkun ja punane liha,mis sisaldab absoluutselt kõike türosiini sünteesiks vajalikku) koos tärklist mittesisaldavate juurviljade,puuviljade ja/või marjadega ning salatis kasutada rohkesti külmpressitud oliivõli.
ÕHTUSÖÖK Õhtusööki tuleks valida samal põhimõttel, kui on vajadus töötada, treenida või olla lihtsalt aktiivne – süüa valgud ja rasvad koos vähese süsivesikusisaldusega toiduga, et türosiin saaks vajalike hormoonide tootmiseks mõjule pääseda.
Kui aga on tegu õhtusöögiga peale päevaseid töid, toimetamisi ja treeninguid, siis on lõpuks ometi omal kohal süsivesikurikas (tärkliseid sisaldav) toidukord koos valkude ja mõõduka rasvaga, mille toimel organism toodab serotoniini,mis aitab meil lõõgastuda ja taastada kulutatud energiavarusid.
Olen nüüdseks paar päeva jämedalt neid soovitusi järginud, ühe koha pealt üle pingutades, teist liiga lõdvalt võttes. Pole kindel, kas efekt on tingitud toitumisest või on usk nii hea, kuid viimastel päevadel ei ole probleeme une peale tükkimisega päevasel ajal. Pigem on juba küsimus, et kuidas ikka õhtul magama saaks. Aga tekkinud on ka rida küsimusi.
Kui eesmärgiks on rasvaprotsendi alandamine, kas siis saab see toimuda ka ilma mingi treeninguta? Ja kui aeroobset treeningut teha, kas siis on mingit erinevust toitumises võrreldes ilma treeninguta variandiga?
Millised on toitainete protsentuaalsed jagamised toidukordade peale? Artikkel ütleb küll, et süsivesikute kogust peab ise tunnetama, kuid tahaks teada seda baasi, mille pealt oleks tark oma katsetustega alustada?
Kas 4 korda päevas süüa on palju? (Ühes teises teemas väidate, et neil, kes ei tegele mahuka sportliku treeninguga on üle 3 korra süüa on mõttetu, kuid ma olen 4 korraga harjunud, kas on oluline see 1 kord ära võtta?)
Ütlete, et kui eesmärgiks on rasva % alandada, siis ei tohiks isegi õhtusöögil süsivesikuid võtta? Katus hakkab lendama ilmselt liigsest serotoniini piiramisest? Kas on õigustatud siinkohal mingite looduslike preparaatide kasutamine (antidepressantide looduslik vend näiteks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Kas töötlemata kohupiim, piim, või(võideks), tuunikalakonserviõli, oliiviõli, valmisjuustud, feta ja mozarella juustud on kvaliteetse(d) rasva allikad? Milline peaks olema taimsete/loomsete rasvade vahekord?
Vastan küsimuste järjekorras:
selline toitumisstrateegia on piisavalt võimas – rasvapõletus on lihtsalt kõrvalefektiks; ei ole erinevust
20-30/50-70/10-15 hommikul ja lõunal, umbes 30/30/40 õhtul
kui treenid selleks, et terve olla, siis 4x süüa pole mõtet
too lause oli mõeldud tõeliselt paksudele
kvaliteetse rasva allikad on või (peab sisaldama üle 80% piimarasva), oliiviõli, kalaõli, pähklid ja kõik töötlemata loomsed rasvad, mida inimene ei ole ise söögiks valmistanud kiirelt kõrgel temperatuuril; võib-olla 50/50
Fred Antson
MemberVastan esimese postituse põhjal:
järk-järgult väikest kaalu lisades on võimalik jõunäitajaid vägagi tõhusalt parandada, mida olen ka ise kogenud, kui oli juurdepääs poolekilostele ketastele. See pole treeningpraktikas tundmatu strateegia – tuntumad propageerijad on Stuart McRobert ja Charles Poliquin.
Ehk leiad sobiva kaaluga magnetid, mida metallketastele ja -hantlitele kinnitada.
-
AutorPostitused