Skip to main content

freak

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Probleem magamisega #281865
    freak
    Member

Tervist!

Ma ei teagi nüüd kust alustada aga probleem on selline.

Magada ei saa korralikult juba aasta või natuke rohkemgi ning üsna võimatu on selili üldse magama jääda.Kõhuli olles aga tunnen pidevat vajadust wc-sse minna ning tekitab alaseljale pingeid.Võimalik,et see on juba omaette probleem kuid kõhuli olles on pisikinegi võimalus nö tukastada.

Peale paaritunnilist passimist kaob üldiselt uni täielikult ning süveneb väsimuse tunne.Juhul kui isegi õnnestub magada siis paari tunni kaupa ning kogen rida ebameeldivad unenägusi.Harvem langen poolikusse unne kus olen teadlik kõige üle mis toimub kuid keha ei allu tahtele.Olen lugenud,et iseenesest selline asi ohtlik ei ole,küll aga väga häiriv.

Kunagi olid sarnased probleemid seotud suure ärevusega kuid nüüd on muutunud probleem juba krooniliseks ning isegi pingevaba päeva lõpus pole magamine garanteeritud.

Ehk oskab keegi midagi kaasa rääkida ning nõu anda?

Melatoniini oled proovinud?Soovitan,toimib.Lisaks:

Käbinääre toodab melatoniini aktiviseeritud keemilise sõnumikandja seratoniini abil. Melatoniin tugevdab keha immuunsüsteemi. Kõrge käbinäärme- sekretsiooniga inimeste tõenäosus vähki haigestuda on väiksem. Mida rõõmsam ja positiivsem on inimene, seda rohkem tema kehas melatoniini on. Suur melatoniinitootlikkus tõstab energia, vastupidavuse ja füüsilise taluvuse taset, ning on otseselt seotud unemudeliga, lastes südamel ja veresoonkonnal keha parajalt reguleerida. Melatoniin on keha võimsaim ja mõjusam antioksüdant, avaldades toimet nii vaimse kui ka füüsilise vananemise vastu.

Viewing 1 post (of 1 total)