Fre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fre
Member100 ml tavalises viinamarjamahlas on niigi 10 ja rohkem g süsivesikuid see koks,fre , mis sa kokku segasid sisaldas lõpuks 65 + 50 = vähemalt 115 grammi puhast süsivesikut, mis on algajale liiast( juhuil kui sa just 90kg ei kaalu) ja pole ime ka et maitse liiga läila onMida ma peaks siis tegema? Kas viinamarjamahla asemel vett sisse võtma, nagu soovitati või vähem Maltot sisse panema?
Fre
MemberMiks sa rinda 2 korda nädalas teha tahad? Ega ta sellepärast sul kiiremini arene ju!Aga kui teiseks korraks ilusti ära taastub ja lihas on sama puhanud kui esimest korda tehes, kas siis ka ei õigusta see end?
Fre
Memberendal juba ära harjund ! parema tunde annab kõhule shake piimaga mida muidugi kõik aeglasema imenduvuse tõttu ei soovi aga ise kasutan meetodit – tund enne trenni 30 g valku ja 60-80 g dextroosi veega ja pärast piimaga 60-80g dextroosi + sama palju maltot , 45 g valku ja 5 g kreatiini!Sellist raha mul kahjuks pole, aga millega sa tegeled, et endale suudad kõike seda pidevalt muretseda ja rahast puudu ei tule?
Fre
MemberMida teha, kui mu internet ei võimalda youtube’st videosid vaadata?
Fre
MemberFast Dextrot sobib suurepäraselt asendama poodides müügil olev trauben zucker, 500g ca 15krKas tõesti nii odav?? Trauben zucker on viinamarjasuhkur? Ma ostsin apteegist 400g seda 50.- eest, kas tõesti oleks saanud nii odavalt selle kätte?
Fre
MemberKui ma sellele 5g kreatiinile segan 30g viinamarjasuhkrut juurde, kas siis on mõtet veel Malto süsivesikuid ka asjasse pühendada?
Fre
MemberNt. mina teen biitsa ja triitsa samal päeval. Kõik variandid läbi proovitud, selline lihtsalt sobib kõige rohkem. Selg ja biits ei sobi mulle, peale selja tegemist on käed liialt väsinud. Sama lugu triitsa ja rinna ühel päeval tegemisega.Sama siin.
Proovisin eile teha peale selga biitsepsit, aga asjast ei tulnud eriti midagi välja, sest peale 5 seljaharjutust on käsi ikka korralikult läbi ja annab järgmisel päeval ka tunda. See-eest triitsepsiga probleeme polnud (suutsin 4 harjutust korralikult ära teha). Ma jätaks heameelega selle biits+selg, rind+triits variandi ära ja jätkaks nii nagu olen pidevalt teinud. Põhjus on selles, et peale selga on biits peaaegu sama läbi kui biitsepsi päeval – nii saan teha 2x nädalas ja efekt peaks suurem olema. Kas keegi vaidleb vastu? Millalgi proovin ehk ainult käte päeva ka.
Mulle pakub peavalu mu kõht. Nimelt, kõht on mul suhteliselt tugev ja kõhulihaste tegemise ajal tunnen lihaseid ka, aga püsti seistes või niisama olles ei ole praktilsielt mitte midagi näha. Kõht on ainult kuidagi imelikult punnis…ei oska midagi peale hakata. Olen teinud kõhtu kuskil 4x nädalas – kas võib asi tulla ületrennist? Samas, kui mu sõber on käinud minust vähem ja tal polnud enne mitte midagi, on nüüd korralikult endal lihased välja saanud. Närvi ajab selline asi ja tekib kange tahtmine kõik sinnapaika jätta, aga siis järele mõeldes leian, et mitte midagi tehes ei tule ju mingit tulemit.
Kas teil on ka nii olnud, et mingil hetkel (just alguse poole – esimesed kuud) enam ei ole tahtejõudu edasi käia ja tahaks lõpetada? Miks oled edasi käinud?
Fre
MemberKuidas massiprotsenti võtta saab?
Fre
MemberEi ole ise seda kava proovinud, aga siia lisasin need harjutused, mis mulle isiklikult väga meeldisid. Neist valin siis iga lihasgrupi jaoks välja u. 4 ja hakkan massi tegema nii, nagu buldooser soovitas? Jalgadele on vähe, kuna käin 5x nädalas hommikuti jooksmas ja õhtul jalgrattaga sõitmas ning ma eeldan, et sellest piisab jalgadele.
Fre
MemberMul on peale rinna tegemist käed suhteliselt läbi ja ei suudaks kuigi hästi eriti enam käsi tegema hakata. Samuti ei taha ma ka jalgu ainult ühele päevale panna, sest need on mul võrreldes teiste lihastega ehk kõige paremini arenenud ja ma sooviks mingi teise lihasgrupiga samal päeval teha (näiteks rinnaga). Kui ma hakkan järgmine kuu massi tegema, siis ma proovin panna need 10 soovituslikku massiharjutust igal päeval vähemalt 3 sisse, et saaks 3 päevaga kõik läbi tehtud + veel muud harjutused.
-
AutorPostitused