Skip to main content

Fre

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 115 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toidulisad algajale #87602
    Fre
    Member

Oleks jah mõistlik, et enne teed endale mingisuguse põhja alla ilma, et kasutaksid todiulisandeid ja siis, kui leiad, et nüüd on õige aeg, siis tule ja küsi uuesti.

in reply to: Liblikas #87601
    Fre
    Member

Top Shopis väideti, et juba 3 nädala möödudes saad endale vormis ja trimmis keha AINULT seda vidinat kasutades. Oleks tore, kui Sa, Kaysu, teeksid endast praegu pilti ja siis kuskil kuu aja pärast teed uuesti ja paned need kuhugi üles. Sellisel juhul pead sa kasutama enda treenimiseks tõepoolest ainult seda vidinat. Kuidas oleks? Ja hoia meid aeg-ajalt kursis, et kas on tõepoolest mingeid muutusi lihaste valdkonnas. Oleks tore teada, kas mõju on tõepoolest olemas.

in reply to: Tegijate treening: Marek Kalmus – selg ja trapets #87458
    Fre
    Member

Nüüd lähen ma teemast veidi kõrvale. Kalmus, Sa oled arvatavasti kõikide siinolijate eeskujuks ja su elu tundub suht muretu olema. Aga kas on midagi, mida sa oma elus ka selle 17 aasta jooksul kahetsed seoses kulturismiga vms?

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #87369
    Fre
    Member

Aga öeldi ka seda, et Zidane ongi selline kes ei lase omale päheistuda.

Aga oma koondisekarjääri viimases mängus oleks ta võinud endale siiski väikese erandi teha.

in reply to: jõusaal ja pikkamaa jooks #87367
    Fre
    Member

Vaevalt ma kunagi kulturismis lavalaudadele ronin või rinnalt võistlustelt suruma hakkan. Aga joosta saab võistlustel alati. Iga nädal on kusagil keskmaa jooks, kus saab osa võtta igaüks. Jõualad on ikkagi pikaajalise treeningu tulemus, pikamaajooksjaks võib end aasta-paariga treenida. Kuna ma medaleid ei korja kumbaltki aladelt siis peabki selliseks kesktasemeliseks jääma. Ei ole häbi jõusaalis raskusi kiskudes ja teed vähemalt pooltele jooksjatele ära. Selline oleks vast perfekte füüsiline vorm.

Su jutt on puhas kuld.

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #87310
    Fre
    Member

Ma olen kindel, et Brasiilia ei võida MMi <_<“> Sisetunne on selline…

Sisetunne sind ei peta.

in reply to: Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg #87309
    Fre
    Member

Vootele, ma kadestan sind. Mitu aastat sa treeninud oled ja kui vana hetkel oled?

in reply to: Proteiin #87300
    Fre
    Member

Ma panen sheikerisse 300ml mahla ja 3spl. proteiini, kui ma segan läheb see jube vahtu, kas ma loksutan seda liiga palju või ta lähebki vahtu?

Lähebki vahtu – lihtsalt ootad, millal vaht vedelikuks läheb ja tarbid ära.

in reply to: Hea artikkel: Full body vs. Split training #87299
    Fre
    Member

Vägivaldur – kuna käimé samas trennis, siis ma lihtsalt ütleks, et eraldi rinna ja õla tegemine on meie alal suht mõttetu. Vaata maadlejaid – kõikidel on enamasti võimsad õlad ja mitte väga muljetavaldav rind sõltumata sellest millist ja kas ja kui palju jõutrenni nad lisaks teevad <_<“>

Tahaks ka seda kava näha.

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #87035
    Fre
    Member

Lihtsalt SUUREPÄRANE!

in reply to: Laadmine #87034
    Fre
    Member

Tänud.

in reply to: Kas Seee läheb paljux ? #87016
    Fre
    Member

Kui talle sobib teha rohkem seeriaid ja harjutusi, siis vaevalt küll oleks targem võtta see treeningkava. See on ikka mõeldud tavalistele meestele/naistele, kes ei pea 25-30 seeriat tegema igale lihasgrupile, et midagi saavutada.

ma olen pikemat aega õlale teinud 35 seeriat trenni jooksul. 7 harjutust, 5 seeriat igat harjutust. väga hästi mõjub. Raskused kasvasid ka meeletult, õlad ise samuti. 42 seeriat olen ka teinud, aga see oli ammu.

Respekt, alessandro, sulle.

in reply to: kreatiin aastaringselt #86940
    Fre
    Member

Tasub ikka.

in reply to: 1kuuga 10kg alla #86903
    Fre
    Member

lihase poole pealt ütlen niipalju et treeningraskused on jäänud samaks kõiges peale rinnaltsurumise(enne 3×10 100 kilo nüüd 3×5 100 kilo) see nagu ainuke koht kus kaotasin seega väga hullult ilmselt lihas ei hävinud… kuna lihased paistavad paremini välja siis on mulje nagu oleks juurde tulnud aga tean et see on petlik … rasva olen kõvasti kaodanud …. püksirihma järgi olen 3 auku väiksem 3cm auk … seega kõhuümbermõõt -9 cm …. ise olen õnnelik … sest mul see elu esimene dieet…

Mis sa arvad, milles võib kõige suurem roll sinu kaalukaotuses mängida? Kas väheses söömises või intensiivses treeningus? Või hoopiski väheses alkoholis?

in reply to: Tegijate Treening: Ott Kiivikas – rind ja kõht #86899
    Fre
    Member

Kõhu harjutusi vahetan, iga kord teen 3 harjutust 9-12 seeriat kokku.

Oskad mulle öelda, mis harjutusi sa veel kõhule teed?

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 115 total)