Fre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2007 at 3:44 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103169
Fre
Member3-4x nädalas, 1.30-2h kord.
Fre
MemberJõud+mass, uued tutvused ja ka teema, millest rääkida.
Fre
MemberSeeriaid teen 4×8-12, püramiidis ja on tõesti suutlikkuseni ( viimased tulevad raskelt ).
Seda imestan minagi…
Fre
MemberKui palju keha kg kohta ma peaks süsivesikuid tarbima ja mida täpsemalt soovitad mul süüa, M.M.?
Fre
MemberBuldooser lihtsalt lõõbib.
Fre
MemberSeal, kus mina käin kahjuks jalapress puudub. Kas miski kompenseeriks selle?
Fre
MemberVäga sisukas tekst.
Fre
MemberRandmepainutused kang käes. Treenib käsivart ja rannet ennast. Tee nii pealt -kui ka althaardega.
Fre
MemberSa oled enamus oma elust võitluskunstidega tegelenud – mis seal imestada?
Fre
MemberKui eelneval päeval on selga treenitud, kas järgmisel päeval pole mõtet biitsepsit treeningusse kaasata?
Missugused harjutused treeniks biitsepsi välimist poolt? Proovisin kangi tõstet kitsa haardega, aga väga ebamugav oli, äkki on midagi paremat?
Fre
MemberKas oleks võimalik mingitele totiudele juurde lisada mitu g nad biomolekule sisaldavad (rasva, süsivesikuid, valke), siis saaks teada, milist toitu on tõepoolest arukas teha.
Fre
MemberMis harjutustega saab treenida käevarsi?Biitsepsit tehes kaasneb enamjaolt käsivars ka, aga väga hea isoleeritud harjutus käsivarrele on näiteks randmetõsted, kus käsivars on pingi peal ja ranne on pingiservalt üle ( lased kangi sõrmeotstesse ja tõstad randmepainutusega üles – tunned kuidas võtab käsivart seestpoolt. Vastupidi tehes võtab väljast.)
Fre
MemberMinu küsimus oleks selline, et missugune tavatoit (mille saaks trenni kaaasa võtta) oleks valgupulbrile võrdne vastane ja tuleks pikemas perspektiivis odavam?
Fre
MemberPalju vanust, kaua asjaga tegelenud oled ja millal taipasid, et oled looduslaps?
Fre
Member2h jooksul ei tohiks nagu midagi juhtuda.
-
AutorPostitused