Fre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fre
MemberMul on veel viinamarjasuhkrut ka 1 pakk alles, äkki saab selle ka dieedi ajal näiteks peale jõusaalitreeningudi ära kasutada?
Jõusaalis teen pikki seeriaid 15 kordusega!
Fre
MemberKõik räägivad, et toitumine on nr. 1 kaalust alla võtmise ajal. Ehk räägiksite lähemalt, milliseid toite sööte ja mis põhimõtteid järgite, kui tahate kaalust alla võtta…
Fre
MemberKui mul on pühapäeviti jalgpall sõpradega cirka 1,5 h ja peale, kas siis enne seda on mõtet jõusaalis käia või ei ole? Jõusaali ja jalgpalli vahelisel ajal jõuan sheigi võtta.
Fre
MemberOletame, et olen kõhule kuskil 10 seeriat x 20-30 x seerias treeningu lõpus teinud ja seejärel suundun riietusruumi ning võtan sisse valgukoksi koos 60g glükoosiga. Kõht on läbi ja on selline tunne, et see jook, mille sisse võtan läheb peaasjalikult kõhtu ja teistesse lihastesse ei jõuagi ja selle arvelt pole arengut ka. Kas on see võimalik?
Fre
Membermis arvate, kui teha seeriaid (nt kätekõverdusi) nii 10 min vahedega, aga selle 10min jooksul teen teisi harjutusi, kas effekt on ikka sama kui teeks neid kätekaid nt 1min intervalliga?Te vast järjest ikka ära, väsitab paremini ära ja loogiliselt peaks mõju ka parem olema.
Fre
MemberKas üheks mitte arenemise põhjuseks võib olla ka see, et mul on juba geenide kaudu paika pandud teatud piir, kuhuni areng toimus? Sealt edasi treeni nii palju kui tahad, aga ei arene. Nimelt, mul on isa suhteliselt kõhn ja lihaseid pole eriti ollagi – äkki pandi juba emaüsas minu piir paika? On see võimalik?
Fre
MemberOlen kuulnud, et arstid on kindlaks teinud, et üle 3-4 muna päevas pole soovitatav. Mida arvate sellest teie?
Fre
MemberSa ei pea midagi maha copyma… söö toitu lihtsalt. Mina saan kulutada kuus max 1500 kr ja saan sellega hakkama, nagu mõned 3000.- Selle raha eest saan 200-230g valku, vitamiinrikkalt süsivesikuid, häid rasvu, o-3 ja o-6, küllastunud rasvu päevas. Vitamiine võtan veel lisaks ka. Vaevalt, et odavamalt üldse võimalik on… põhimõtteliselt kõige odavamad toidud. Kalaõlist pole mõtet unistadagi… kuid muudest toitudest saan kõik vajaliku, et seda kallist õli pole vajagi. Aga toimib hästi – areng aastaringi. Ei usu, et sul on asi toitainetes või pulbrites… pigem kehv treeningkava. Toidust ei usu, sest jõudu peaks muidu tulema ikka. Kui lihast ei tule, siis sööd vähe, kuid kui jõudu ka ei tule, siis asi treeningus.Milline su tüüpiline päev välja näeb, et areng pidevalt olemas on? Toitumine, trenn, ahrjutused, magamine jms.
Fre
MemberMarek Morozov – Toidulisandi jaoks ma 600.- leidsin ja kui valgupulber otsa saab, siis peale seda pole mul kavas enam osta.
Ma olen proovinud rinda/õlga koos ühel päeval teha, aga peale rinna 3-4 harjutust on õlga praktilsielt võimatu teha, kuna käed on läbi ning triitseps annab järgi ja õlad erilist koormust selle tõttu ei saagi. Rääkimata siis selja ja biitsepsi päevast, kus peale selja 3-4 harjutust on käsivars ja biitseps juba nii läbi, et ei suuda biitsepsiga praktiliselt midagi teha.
Kava läbida soovitavalt 4 x nädalas kus 3 ja 1 päeva vahel peab olema kindlasti vähemalt 1 puhkepäev.Too näide sellest – ma päris täpselt ei mõista, mida sa sellega mõtled.Võtan päevas ühe lusikatäie ka kalamaksaõli, sealt saan omega 3 rasvhapped kätte. Mida pähklid mulle annavad? Äkki soovitad veel mingeid toiduaineid?
Marek, äkki saad enda toidukava siia tuua?
Oldman – Mis toiduaineid soovitad süüa?
Oleksin tänulik, kui tooksite näiteid enda toitumistavadest (mida, millal), siis saan viia vajalikud muudatused sisse.
P.S. Kuna privaatsõnumeid saata ei saa, siis oleks tänulik, kui annaksite oma kontaktaadressi (MSN ntks), siis on parem suhelda.
Fre
MemberJep neljap. oli mul jalapäev eile pld veel midagi õhtapoole hakkas vaikselt tunda andma a täna on käimisegagi raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegin ka üle kuu aja jälle jalgu ning oli sama lugu, mis sul on. Kõige hullem on treppidest minna.
Fre
MemberTänud, insane14, artiklite eest. Sain kõigest enamjaolt aru va nendest superseeriatest jms. Mulle oleks need vaja puust ja punasest ette teha. Intensiivsust ma proovin tõesti tõsta ning seda 0,5-1,5 minuti vahemikku järgida.
Eratreeneri jaoks pole kahjuks raha.
On veel häid soovitusi?
P.S. Kuna privaatsõnumeid saata ei saa, siis oleks tänulik, kui annaksite oma kontaktaadressi (MSN ntks), siis on parem suhelda.
Fre
MemberTeen 3-4x nädalas: rind(4 harjutust)+käed(3-4)+ kõht (6-8 seeriat), selg(4-5 harjutust)+triitseps(3), jalg(4)+õlg(3)+trapets(1)+ kõht (6-8 seeriat). Püramiid on kasvav : 12x, 12x, 10x, 8x. Pausid seeriate vahel on suhteliselt pikad ( 1 harjutus kestab 12-15 minutit). Samas trenni lõpus ja järgmisel päeval on treenitud lihas läbi, annab tunda ja on valulik – järelikult mõjus.
Madis, ei tee 5x.
Kaal ka eriti ei tõuse.
Pöörduks hea meelega jõusaali treeneri poole, aga kuna tegu on naisterahvaga, siis ta ei oska eriti head nõu anda, vähemalt siiamaani pole osanud.
Fre
MemberTõepoolest hea video. Kas keegi pani tähele v. oli mainitud, kui kaua need 2 peategelast asjaga tegelenud olid?
Fre
MemberKasutad ikka tsükleid, et vahepeal jõukava, massikava ja vb ka reljeef ?2 kuud mass, 1 kuu jõud. Reljeefi teen mais.
jaanuar 20, 2007 at 3:45 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103170Fre
Member3x nadalas 2halgul kaisin 4x nadalas 1,5h, siis tulemused eriti ei paranenud.
Aga nyyd kui kava muutsin, siis umbes iga 8-9 paeva jaral surun rinnalt 5kg rohkem ja mite ainult rinna lihaste naitajad ei parane, vaid ka paljud teised
nii et puhkus loeb ikkagi palju
AutorPostitused