frantic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
frantic
MemberTänavakakluses on suur osa kogemustel ja enesekindlusel .
frantic
MemberMuay thay jalalöögi tugevus oleneb tehnikast ja kehamassist . Kui oled harrastaja siis soovitaksin teha tööd tehnika kallal .
frantic
MemberTEHNIKA selgeks , ülejäänud oleneb kehamassist ja kogemustest .
frantic
MemberOleks ka huvitatud . Küsimusi on palju aga olen ennem tegelenud taipoksiga ja mulle pakkuks huvi rohkem pärast baaskursusi ka edasi treenida ja võistlema minna , kui see oleks võimalik . Ja kui oleks võimalik siis tahaks teada millest see baaskursus koosneb . Ja eelnevale teemale tahaks lisada , et kuna ise olen eluaegne pärnakas , tean kuidas siin asjad käivad . Mma poisse ajetakse sassi teiste vendadega . Otseselt nimesi ei nimeta , sest ma arvan et , kes pärnus ise elab , see teab . Ja neidgi inimesi ,kes neid tempe tänavatel teevad , ei tohiks seostada selle ” Poweri” taipoksi klubiga .
november 22, 2009 at 4:14 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #236285frantic
MemberTegemist on vererõhu probleemiga , tuleks kindlasti arsti juurde pöörduda , seni treenida väiksemate raskudega või hoopis tervise huvides trenn lõpetada seniks kuni arst diagnoosi annab .
frantic
Memberma tean ka paari inimest kes suitsetamise maha on jätnud ja paksuks läinud.. noh tõsiselt juurde võtnud. Ma millegipärast arvan et kasulikum on suitsetada kui ülekaalus olla…..Muidugi on kasulikum suitsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja oma organismi rikuta ega kopsuvähk jm. ongi siukesed väiksed mõtetud asjad , ja oi issand kesse siis viitsib oma toitumist korrastada ja trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mõtetud asjad juu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii et , muidugi on kasulikum suitsetada ,kui ei taha paksuks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris andekas maailma vaade peaks mainima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frantic
MemberKui toitumine korras arened naqnii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii et pole mõtet raha raisata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mõtekas oleks siis hakkata kasutama kui juba areng toppama jääb
MemberVõimalik et teed liiga suure raskusega trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frantic
MemberMine jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja toitu korralikult (tervislikult) ja ajapikku tulevad ka tulemused
MemberGlükoos peaks kreateiinil aitama kiiremini imbuda
MemberIse põline portugali fänn, kuid kardan, et finaalis mängivad sakslased-itaallased!! Aga pall on ümmargune
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rootsi peale loodan…kuigi jah panustasin Saksamaa peale…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frantic
MemberTere Kaido!
Oleksin vääga tänulik kui saadaksid mulle kava.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaal:77kg
surun:85kg
meili aadress:Ladieschoice@hot.ee
frantic
MemberKuskilt lugesin, et kõige parem trenni tegemise aeg pidi olema 17 kuni 20 umbes, iseasi palju see paika peab, arvamusi ju krdi palju aga minu puhul peab paika.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovisin ja …ja on kul seal õhtu poole ikka parem joosta…nii et õhtu poole peaks parem olema..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>frantic
MemberNo miski pole võimatu, lihtsalt matemaatiliselt ebatõenäoline.Aga arvan et seegi on päris raske. Et kui 80 surud siis 100 surumiseks kulub 2 kuud.
Ega korralik treenimine ja toitumine on ongi raske……aga ikkagi kõik oleneb inimesest ,mõned arenevadgi teistest lihtsalt kiiremini……paremad geenid voi midagi.
MemberKuidas sa, hauakaevur, hantlitega parema kuju saad?Muidu kangiga on võimalik rakendada suuremat jõudu, selletõttu eelistan kangi esimesteks harjutusteks.
No jah muidugi on vaja kangiga ka teha…ise teen ka mõlemaga aga….hantlitega peaks olema parem…..kusgilt artiklist lugesin.Et nagu teaduslikult tõestatud…aga noh koik on individuaalne…kõik oleneb inimesest kuidas tal endal parem on.
-
AutorPostitused