fragrance
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fragrance
MemberTänan vastuse eest! Kuna ma alles alustasin, siis ei oska väga kommenteerida,väikest langust on näha. Kui kaal toppama jääb, siis teen kindlasti proovi!
fragrance
MemberKui on vaja, siis võin toitumise ka siia kirja panna.
fragrance
MemberTere,
Milline võiks mu päevane kaloraaž olla treening- ja treeningvabal päeval? Igapäevaselt 8 h kontoritööd, vähene liikumine; treeningpäevadel kardio (45 min pulsil 120-135) + jõusaal. Eesmärk on hea vorm saavutada, kaalunumber võiks olla 50-52.
BAV ~1366 kcal
vanus: 25 a, varsti saan 26
Pikkus: 157 cm
Kaal: 57,7 kg
Sugu: N
Viimasel treeningpäeval oli kaloraaž 1980 kcal, 197 g süsivesikuid, 95,2 g rasva, 81,7 g valku.
fragrance
MemberLevi’se Loose mudelit oled proovinud? On ekstra tehtud reiest laiem, kui sul aga reielihased väga suured, siis ei pruugi sobida, aga proovida võib ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mudeli numbrid 758 või 503.fragrance
MemberMinu meelest valgud täitsa olemas: kodujuust, kana, kala, muna. Ja ma ei saa küll teemaalgataja eest rääkida, aga aeroobika on ka näiteks trenn. Kusjuures ma puhtalt huvi pärast sisestasin selle menüü ampserisse:Kalorsus: 1223.25 kcal
Valgud: 62.5 g
Rasvad: 47.1 g
Süsivesikud: 133.47 g
Tekib mõte: 1) kalkulaatori järgi sinu BAV on 1347.2 kcal ja 2) kas treener sulle mõned vahepalad ka ette nägi, või oligi toidukordi 3?
(Kõik oli uudishimust tehtud, huvitavad ja kasulikud ideed ma pätsan ju endale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Toidukordi ongi 3, mingeid vahepalasid ei ole.
Esimesel nädalal oli kaalukaotus 700g, teisel 900 g, nüüd vaatab mis edasi saab.
fragrance
MemberKas näljatunne ei teki siis, kui harjutad end sööma väiksemaid toiduportsjoneid ja magu pole veel kokku tõmbunud?Igaljuhul tundub see 47 kilo ülemõistuse vähe. Aga vaatasin, et praegult on sinu KMI veidi rohkem, kui mul…seega ei tundugi enam nii ulmeline (kuna minu jaoks on 54kg ka paras ulme). Aga.. 157 pikkuse juures on 47 kilo juba alakaalu piiril ju.
Vb peaksin siis veel ootama, äkki kaob ka näljatunne. Ma ise tegi ka suured silmad, kui treener ütles, et 47 kg oleks OK..samas mõned aastad tagasi olin 50 kg siis oli väike polster ka kõhupeal…aga kui jõusaalis käin, siis lihasmass kasvab ja see annab ka ju kaalu juurde, niiet ma ei usu eriti seda 47 kg, peaasi ikkagi et ennast hästi tunneksin ja endaga rahul oleksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fragrance
MemberTervislik toitumiskava, ükskõik, mis eesmärk kaval ei oleks, ei peaks sisaldama suhkrut ega kompvekke.Treener väitis, et vajan süsivesikuid selleks, et jõuaks trenni teha. Olen 22 a, naine, 157 cm, 54 kg, sooviks on alla võtta (treener väitis, et mu ideaalkaal oleks 47 kg, tundub ulmeline aga vb tõesti on nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Aga näljatunne? Olen lugenud, et näljatunnet ei tohi tekkida.
Helen
fragrance
MemberTere!
Ma lasin treeneril toitumiskava teha, aga on see OK, et tunnen näljatunnet?
Näidis ühest päevast:
Hommik: (8.00-8.15)
25 g kaerahelvestest puder (veega)
50 g kodujuustu
10 g oliiviõli
10 g suhkurt
1 kruus kohvi
150g õuna
Lõuna: (12.00-13.30)
20 g riis
75 g kanafilee
10 g oliiviõli
10 g magusat (1 kompvek või 10 g suhkurt 1 kruusi kohviga)
225 g köögivilja
Õhtu:(17.00-18.30)
Sama
Teistel päevadel siis riisi asemel tatar või makaronid, 100 g kartulit või 36 g leiba. Kana asemel veisefilee või kala. Kodujuustu asemel muna. Õuna asemel apelsin.
-
AutorPostitused