Skip to main content

Fr3

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 61 through 74 (of 74 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kehaga manipuleerimine #184389
    Fr3
    Member

Üks idee tuli veel.

Mis siis kui tühja kõhuga trenni teha? Siis pole ju kehal kuskilt energiat võtta ja peab rasvu lagundama hakkama.

Tühja kõhuga on väga halb trenni teha, energiat pole, motivatsiooni pole. Ja ma ei usu, et ta kohe rasvade kallale läheb, vaid ma usun, et ka lihaskude kannatab selle tagajärjel.

in reply to: Aeroobne #184307
    Fr3
    Member

Sry OT eest, aga mul on nädalas 3 rasket 1h+ jõusaali treeningut, tahaks kuhugi vahele Taku HIIT’e mahutada. Ei tea kas paneks samadele päevadele või eraldi päevadele. Kui eraldi paneks siis jääks vast liiga vähe aega puhkuseks. Soovitusi kellelgi?

Mina tegin erinevatel päevadel, sest peale intensiivset jõusaalitreeningut ei suutnud HIIT-st maxi võtta. Kindlasti jäta nädalas vähemalt 1 päev taastumiseks.

in reply to: Jõhker tüüp. #184305
    Fr3
    Member

Uskumatud vennad.

in reply to: Fitness.ee Wiki #184272
    Fr3
    Member

Lisaks foorumi kunnidele võiks olla ka tavakasutajatest neid, kes otsusi langetavad. Kes on foorumis silma jäänud targa jutuga või on 1000+ postitust v jõusaaliga seonduvaga tegelenud mitu head aastat ja on sealhulgas väärt kogemusi saanud ja palju katsetanud. Wiki on iseenesest hea mõte, kuid ma kujutan ette, et selle efektiivselt tööle saamine saab üks väga pikk ja vaevaline protsess olema. Kuid kui ta ükskord ka tööle saaks, siis oleks sellest kasu paljudele. Tuult tiibadesse!

in reply to: JRX #184268
    Fr3
    Member

Ma küll ei jaga seda võitluskunstide asja, aga austan neid, kes sellega tegelevad. Kas BJJ > wrestling?

in reply to: Algaja vajab pistu abi. #184190
    Fr3
    Member

Vaata, ma täiustasin oma postitust, samuti võid vaadata mu blogi, seal on mu toitumine välja toodud.

Aga missuguseid pähkleid sa täpselt silmas pead? Neid ju mitut sorti.

in reply to: Atkinsi spurt #184134
    Fr3
    Member

CharlesRoos, millal seda kalmakasõli peaks võtma ja mitu supilusikat korraga?

in reply to: Algaja vajab pistu abi. #184127
    Fr3
    Member

Aga too näiteid millal sa neid häid rasvu tarbid ja mis kogustes. Pean ka need kuidagi päevamenüüsse sisse sobitama.

in reply to: Algaja vajab pistu abi. #184122
    Fr3
    Member

Laizen, too paar näidet toiduainetest, mis sisaldavad häid rasvu. Millal ja mis kogustes peaks ma neid päeva jooksul tarbima? Mitu g HÄID rasvu peaks päeva jooksul ca 70 kilone inimene saama?

in reply to: Kaalu langetamine + jõusaal #182333
    Fr3
    Member

Laizenil väga asjalik postitus. Ütleb kõik ära, mis vaja. Juurde lisaks, et 3 toidukorra asemel päevas ürita süüa 4-5 korda, aga väiksemates kogustes ja paremaid toiduaineid.

in reply to: 300 Workout #181887
    Fr3
    Member

Kas sa tõesti jaksaksid 2×25 lõuatõmmet teha (puhtalt, jõnksutamata)? Kui jah, siis respekt.

in reply to: selg #181773
    Fr3
    Member

Tore on lugeda mõlema osapoole argumente 1 või teise asja suhtes, aga sorry CharlesRoos. ma jätaks siiski jõutõmbe kavasse alles ning kindlasti esimeseks harjutuseks, et sellest maksimumi välja pigistada.

Täna tegin siis jõusaalis selga ning tegin ka eelpool toodud harjutust kangiga vastu kõhtu (viimase seljaharjutusena), kuid mulle kohe üldse ei sobi see. Alaselg peale jõutõmmet on hirmsasti läbi ning keha paigal hoida ja harjutust korralikult sooritada on ka raske. Kas oleks sellele harjutusele mingisuguseid alternatiive (ise uurisin, et liigutuse poolest sarnaneb sellele eelpool toodud harjutus kangiga otsaga vastu rinda, plokil eest tõmme vastu kõhtu ja hantliga tõmme küljele jalg pingil). Kas neist saaks endale sobiva valida või on see harjutus tõesti nii hea, et peab ebamugavusega leppima? Sooviks siiski alternatiivi. Üritasin ka kangi otsaga teha ning see oli kuidagi mugavam ja tunnetasin lihaseid paremini.

Ja teine küsimus oleks see, et kummale päevale tuleks trapets panna – kas õla või selja? Praegu on ta mul õlapäeval. Ja mis harjutused peale õlakehituste üldse trapetsit veel teevad (mina olen teinud ka kangi tõmmet laua alla).

Praeguseks kõik ja tänud vastajatele,

Fr3

in reply to: selg #180772
    Fr3
    Member

Kas need 2 seljaharjutust, mida siin piltidena esitatud on, teevad samu seljalihaseid või võib need mõlemad ühel ja samal seljapäeval kavasse paigutada? Oluline on, et saaks seljal kõikvõimalikud lihased läbi võetud. Hetkel on seljaharjutusteks jõutõmme, rippes lõuatõmbed, kitsa haardega plokil tõmme ülalt alla ja siis eelpooltoodud harjutus kangiga. Mis arvate nendest harjutustest? Kas tasub mõni harjutus teise vastu välja vahetada või 1 harjutus juurde võtta? Ja kas järjekord on ka oluline?

Ette tänades,

Fr3

in reply to: kaalu langetamine #155115
    Fr3
    Member

Ma arvan, et ta EI peaks alla võtma.

Viewing 14 posts - 61 through 74 (of 74 total)