Fr3
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fr3
MemberBumbin teemat, kuid kas liiga palju munakollast ei saa?Ära võta seda “2 muna nädalas on ainuõige ja rohkem on kahjulik” enam tõe pähe, ajad on muutunud ja sellega koos on muutunud ka arusaamad. Munakollane sisaldab igast head kraami, kahju oleks seda lihtsalt minema visata.
Fr3
MemberMa lugesin kuskilt, et massikogumis perioodil on lihtsamaiks võimaluseks juua päevas 1 gallon piima (ehk mingi u. 3,75 liitrit).Oleks see kasulik?
Liitris piimas on ca 40 g valku, et siis sa saad päevas umbes 150 g valku ainuüksi piimast?
Fr3
MemberEt siis probleem rasvaga kõhul jah? Abiks on siinselt lehelt toitumiskava tellimine. See tehakse SPETSIAALSELT Sinu eripärasid ja soove arvestades ning tegijad on oma ala asjatundjad need, kes on selle tellinud, kiidavad toitumiskava efektiivsust. Jooksmise kohta nii palju, et oluline pole distants, vaid aeg ja pulsisagedus. Alguseks võiks joosta ca 30 minutit sellises tempos, et hingeldama ei hakka ja jõuad enam-vähem normaalselt rääkida. Vastavalt füüsise paranemiseni võib aega pikendada, kuid üle tunni pole soovitatav. Samuti (mina isiklikult) ei soovitaks eriti päris tühja kõhuga jooksma minna, sest see võib suht ebameeldiv olla. Ja shokolaadi paigutaks ma pigem negatiivsesse nimekirja kui positiivsesse (kui on soov kaalu alandada).
Fr3
MemberNende videote abil näitasin ma, kust peab umbes kinni võtma, kui tahad S-kangiga teha. Mina isiklikult teen sirge kangiga, sest minu jõusaalis on S-kang pidevalt kinni. Olen teinud ka S-kangiga, kuidi erilist vahet ei märganud, raskused jäid samaks. Siiski nii palju, kui ma videotest märganud olen, tehakse tavaliselt S-kangiga, ju ta on siis sirgest mingil põhjusel parem. Võib olla treenib treenitavat lihast spetsiifilisemalt ja paremini, kuid täpsemaid kommentaare ei oska ma selle kohta kahjuks anda.
Fr3
Memberma sain treeningkava, kus oli kirjas, et lamades prantsuse surumine S kangiga (lisaks veel seistes plokiga surumine triitsepsile).mille poolest see S kang tavalisest erineb, käte asend? tekibki küsimus, et kuskohast ma kinni pean siis võtma, kui tegemist on S kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelmine olin prantsuse surumine seistes, kuid mina isiklikult teen lamades: http://www.youtube.com/watch?v=8TM3DNr0QjU…feature=related
Fr3
Memberma sain treeningkava, kus oli kirjas, et lamades prantsuse surumine S kangiga (lisaks veel seistes plokiga surumine triitsepsile).mille poolest see S kang tavalisest erineb, käte asend? tekibki küsimus, et kuskohast ma kinni pean siis võtma, kui tegemist on S kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit saad vastuse:
Fr3
MemberCharlesRoos’l on õigus, et näljatunne võib olla tekitatud nii mtimestki asjaolust, aga kui eeldada, et näljatunne tekib siiski tühjast kõhust ja vajadusest toitaineid saada, siis mina isklikult soovitaks kaalulangetamisel enne järgmist söögikorda väikest näljatunnet taluda. Oluline on, et toidukorrad ei oleks eriti suured ega ka liiga väiksed, s.t. et 4h pärast viimast toidukorda on juba kindlasti kange tahtmine ja vajadus midagi hamba alla panna. Oluline on ka see, et näljatunne ei kestaks tunde ja tunde, sest siis hakkab keha neid rasvavarusid hoidma. Et siis jah, talu seda näljatunnet nii tund aega võib olla ja siis söö.
Fr3
MemberKuidas sa kang käes õlaringe teed? Õlakehitused on rohkem trapetsit arendav harjutus. Õlaringid kerge (sõltuvalt inimesest, ütleme 1-3kg) hantli või muu raskusega on soojenduseks vägagi sobiv harjutus. Aga ainult soojenduseks, muidu tõesti keerad.Ta mõtleb seda, et kas teha õlakehitusi kang käes üles-alla liigutusega või üritada õlgu ringikujuliselt liigutada. Mina isiklikult teeks üles-alla.
Fr3
Membermina teen nii et söön ja peale sööki lahustan 5g klaasi veega ja joon sisse.. kuna pole võimalust segada kreatiini söögisisse või võtta seda kaasa kohta kus söön… sobib nii kui nii teen??? peale trenni segan valgujoogi sisse..Sobib ikke.
Fr3
MemberMiks sa nii palju kordi päevas massilisajat kasutada tahad?
harjutuse kohta 3 seerjat + pumpamine 25 kordust.. – Kas ma sõin õigesti aru, et teed 3 seeriat harjutuses ja igas seerias 25 kordust? Kui jah, siis nii paljudest kordustest ma küll aru ei saa, kuna nagu ma aru saan, siis sa tahad massi teha, kuid nii paljude kordustega teed pigem reljeefi. Kui tahad massi teha, siis püsi ikka 8-12 korduste vahemikus.
Fr3
MemberMis vahe on, kui ma kasutan ainult proteiini või proteiini ja süsivesikuid koos? Selles mõttes ma saan aru, et kui ma tarbin proteiini ja süsivesikuid koos siis see aitab paremini lihast kasvatada. Aga mis siis kui ma tarbin ainult proteiini, kuidas see mõjutab lihas kasvu? Üks küs veel, et kui ma kell 20 trenni teen ja peale trenni umbes 21.30 kuni 22 ühe shake(ainult proteiin) joon ja ühe banaani söön või kohupiima, kuidas mõjutab see lihas kasvu, sest peale seda lähen suhteliselt kohe magama ka?No kohe trenni võiksid selle sheigi sisse võtta ja ikka süsivesikutega, et imendumine suurem oleks. Mingi tunni aja pärast võta midagi tahket sisse. Kui enne magamaminekut mingit praadi võtta ei taha, siis tarbi see kohupiim ära ja võta mingi puuvili kõrvale. Sheiki ära päris viimaseks toidukorraks jäta.
Fr3
MemberNorra ajakirjandus materdab teda kui dopingutarvitajat :S Usk Veespalusse on aga liiga suur, et midagi sellist uskuda, ning ennem kui dopingukontroll pole läbitud on nii totter midagi sellist ka väita.Jälgisin sõitu samuti jõusaalis olles ja emotsioonid olid kulla järel kõrged.
Norra on lihtsalt pettunud, et nemad kui parim suusariik maailmas kaotavad nii väiksele riigile, kui seda on Eesti.
Fr3
MemberTere, Olen 15a poiss, kes ei ole varemalt kusagil treeningutes ega trennides käinud…Otsustasin siis paar päeva tagasi hakata jooksmas käima ja 12km järjest joosta ei ole probleemi… Tahaksin teada, kas lihased on vastupidavad jne.. ja kas oleks mõtet seda sporti laialdasemalt arendama hakata?Peaasi, et sulle endale meeldib sportida ja kui sa eelneva kogemuseta suudad järjest 12 km joosta ja sa sellest naudingut leiad, siis palun väga, jätka seda rada.
Fr3
Member1. Harjutused iseenesest on OK, aga esimesel päeval võid julgelt võtta 1 triitsepsi harjutuse (võib olla isegi 2) ära, sest rind koormab seda niigi (jätaks sisse prantsuse ja ploki).
2. Alessandor juba mainis, et 2. päev 3. ära vahetada.
3. Trapetsi võid jätta õla päevale, aga võid panna ka seljaga ühele.
4. Kindlasti tee selg enne biitsepsit (suurem lihasgrupp enne väiksemat).
5. Kui jõutõmmet teha ei taha, siis tee vähemalt kergelt keretõsteid alaseljale, kui aga seda ka teha ei saa, siis pole midagi parata.
6. Neg. kang / Lendamine / Masinal lendamine 3*8-10 – kui ma neist 1 valima peaks, siis võtaks neg, kaldega hantlite surumise/lendamise.
Istudes kaldpinnal küünarvarte kõverdamine 3*8-10 ja Istudes scottpingil kangiga küünarvarte kõverdamine 3*8-10 – Kas 1 on hantliga ja teine kangiga?
Muidu on kõik minu meelest normaalne ja korraliku toitumise juures arened loodetavasti jõudsalt ka edasi. Edu treeningutel!
Fr3
MemberNo ma ei saa aru, kuidas see väike pühvel sai ellu jääda. Ta oli ca 5 minti lõvide raudses haardes ja krokodill tahtis ka veel oma osa saada, aga pärast jalutas ta ära, nagu midagi poleks juhtunud.
-
AutorPostitused