Fr3
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fr3
MemberÜks põhjus, miks ma jõusaalis käin, on see, et saan selle 2h vältel muremõtted peast eemal hoida ja keskenduda millelegi, mis mulle väga meeldib – trenn. Üldiselt ma teisi inimesi ümberringi ei järgi, kui just mõni sõbraga pole tegu, julgestama ei kutsuta, mõnda harjutust väga valesti ei tehta, keegi mingit julma rekordit ei ürita või siis mõni mingit täiesti uut harjutust ei tee. Mõnikord on püüdnud mu tähelepanu ka inimene, kes sooritab tehtavat harjutust suurepärase tehnikaga. Enamasti aga üritan oma asja ajada ja sellele ka keskenduda. Nõrgaks kohaks on minu puhul ilusad neiud, kes vahepeal jõusaali ära eksivad ja keda ma pahaaimamatult lahti hakkan riietama…
Fr3
MemberMasendav on vahest, kui kaua peab traumapunktis oma järjekorda ootama eelkõige mustamäel
.Mitte ainult masendav, vaid ka piinarikas, kui mõne tõsisema vigastusega tegu.
Fr3
Memberoleks see väga halb kui laupäeva asemel pühapäev?Ei ole väga halb, kui su jalad esmaspäevaks ära jõuavad taastuda. Vaata ja katseta, elu ongi üks suur katsetamine.
Fr3
MemberKasuta ikka kirjavahemärke ka. Aga trennist nii palju, et kohalik saal või mitte, treener olemas või mitte, astu aga julgelt sisse ja hakka tegema, eelnevalt pole vaja kodus mingit vormi tegema hakata ja ega abivahendideta ei saagi erilist vormi teha. Võta siit saidilt (TÖÖRIISTAD —> TREENINGKAVAD) algajatele mõeldud treeningkava ja hakka aga mürama.
Fr3
MemberKas seda Thermonexi müüakse Eestis ka? Valgu -ja rasvarikas dieet on väga hea ja õige aeroobse hulgaga mõjub tõepoolest hästi.
Fr3
MemberAga oleks noormalne siis nii : Esmaspäev MMA, kolmapäev MMA, neljapäev alakeha, pühapäev jalad ?Proovi esmaspäeval MMA, kolmapäeval MMA, reedel ülakeha, laupäeval alakeha ja kõht.
Fr3
MemberPALUN, postitage pilte, ma tahaks tõepoolest näha neid koledaid ja mehelikke jalgu. Minule isiklikult meeldivad küll treenitud jalgadega naised, võtab lausa jalust nõrgaks.
Fr3
Memberhttp://www.exrx.net/Lists/Directory.html – siit saad vaadata harjutusi lihasgruppidele ja kuidas sooritada tuleb. Eks juutjuubis ole ka palju videosid, kuid selleks pead ingliskeelseid vasteid harjutustele teadma.
Fr3
MemberLisage aga veel ja veel, teeb tuju heaks kohe!
Fr3
MemberOlen 16a mees, jõusaalis käinud 4 kuud (vahepeal oli mõnenädalane paus).Jõud on ikka päris korralikult suurenenud, ise kaalun 65 kg, jõusaalis käima hakkasin surusin 50 kg rinnalt,
hetkel surun 75 kg, ja vaikselt juba plaan teha 1 kuur toidulisanditega.
Aga asi on siis selles et tahaks soovitusi treeningkava suhtes, ise käin 3 korda nädalas jõusaalis, keskmiselt 3h korraga.
Treeningkava järgmine:
Alustan 1km jooksuga jooksulindil.
Rinnalt surumine 5×5
Kõhulihased – Kõhutõsted (heidan selili ja tõstan ülakeha 45 kraadi alla hoides end 2-3 sek õhus) 3×15
Õlg – kanginga kuklast üleslükkamine 3×10
Triitseps – Trossiploki allasurumine 3×10
Biitseps – Kaldpingil hantlidega tõstmine (kaldpink ligi 75 kraadise nurga all) 3×12
Rinnalt surumine kaldpingil 3×12
Sangpommi tõstmine seistes lõualla 3×12
Selja lailihas – trossiploki tõmbamine kuklasse 3×12
Nelipealihas (istukil põlvedest raskuste tõstmine) 3×12
Biitseps – kangi tõstmine 3×10
Kaldpingil lendamine 3×12
Randmed 3×12
Vabandan, et ei oska õelda harjutuste nimesi aga proovisin end väljendada võimalikult selgelt.
Sooviks siis nõuandeid treeningakava suhtes ja mis on selle treeningkava vead,
kuna see on enda silma järgi kokkuvorbitud.
Tänud
Kuna sul on juba 4 kuud kogemust, siis vast oled endale põhja alla teinud. Ära enam tee kogu keha ühel päeval, tsükelda ära, hoiad aega kokku, sest 3h j6usaalis korraga veeta on kehale liiga kurnav. Treeningkavasid leiadt siit samast TÖÖRIISTADE alt.
Fr3
MemberEi teadnudki, et fitness.ee saidil oma jutukas olemas on.
Fr3
Member70 kg on kehakaal ja 70 kg-ga tuleb 4×8 ära.
Fr3
MemberKas tegeled jõusaaliga ka või miks sul seda massi NII hädasti vaja on?
Fr3
MemberEi näe videot, sest sa andsid enda profiiliaadressi.
Fr3
MemberSöön igapäev 2 muna, kuskilt jäi kõrvu, et üle 2 kollase ei tohiks süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ET kolesteroolitase pidavat tõusma vms.
Jah, tõepoolest, kunagi arvati tõesti nii, kuid enam mitte. FG antud link kinnitab seda.
AutorPostitused