Fr3
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Fr3
MemberMatjusm– t2nan analyysi eest. Hea on teada, et kava on p6him6tteliselt sobilik. V6tan su soovitusi kuulda ja viin muudatused sisse.
Okk – trenni kestuseks on orienteeruvalt 1 – 1,5 h, olenevalt p2evast ja sellest, kas k6htu teen v6i mitte. Kindlasti ei kuluta j6ukas rohkem aega, kui 1,5h, kuna selleks ajaks on k6ht suhteliselt tyhi ja lihaskatabolism muutub liiga suureks
Veel soovitusi v6i yldiselt on k6ik oki-doki? Tahaks teada, kas midagi on v2ga valesti v6i on kyll v6imalik selle kavaga lihast kasvatada?
T2nud ette,
Fr3
Fr3
MemberTere,
kisun vana teema jälle üles, kuna ei ole IKKA veel oma kava kätte saanud. Kirjutasin ROtterile ka privaatsõnumi ning ta ütleb, et tellimust pole talle esitatud. Ma vaatasin igaks juhuks ka veel oma maksete logist järele, et kas olen ikka maksnud ja JAH, minult on 500 krooni maha võetud ja kantud üle Robocopi arvele.
Tõestus on siin:
http://www.upload.ee/files/85392/t6estus.JPG.html
Nagu näha, sooritasin ma makse varsti peaaegu 2 kuud tagasi, kuid pole mitte mingisugust vastukaja saanud. Elaksin ma Eestis, siis oleks Teie esindusse koha peale tulnud järele pärima, et millest selline viivitus, kuid kahjuks sellist võimalust mul pole. Äkki peaksin helistama, kui sellest abi oleks või saadan mõne tuttava küsima? Kui selgub, et kava juurde kuuluv infoleht minu kohta on tühi, siis mul on kõik vajalik info arvutis olemas ja ma võin selle ROtterile meili peale või kuidagi teistmoodi edastada. Kui Te aga tõesti ei taha mulle mingil põhjusel kava teha, siis paluksin raha tagastada, sest 500 krooni on minu jaoks väga suur summa.
Lisan veel juurde, et ma kirjutan nii pikkade vaheaegade taant, kuna mu praeguses elukohas pole Internetti ning mujal pääsen netti väga harva.
Loodan Teie vastutulelikkusele,
Tarmo Miilman
Fr3
MemberMul on sama jama, tellisin toitumiskava 10 päeva tagasi, saatsin neile isegi kirja info@fitness.ee-sse, aga reaktsiooni pole olnud. Toitumiskava juures on kiri, et see peaks mulle saabuma paari päeva jooksul meilile. Sooviks mingisugustki vastukaja, et kas R. Otter tegeleb selle kavaga või mis toimub? 500 krooni on minu jaoks väga suur raha ja ei tahaks sellest lihtsalt lambist ilma jääda.
Ette tänades,
TArmo
Fr3
MemberTänase ja kogu jägnevate päevade märksõna: toitumiskava (esilehelt saab tellida).
Fr3
MemberAww, mul on selle pildi asemel punane x valge ruudu sees. On kellelgi veel sama jama?
Fr3
MemberMul juba aasta aega areng seisabSiis on midagi väga mäda.
Fr3
Member20 aasta pärast tunned,mis vahe on S-kangi ja sirge kangiga tegemise vahel,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tõsi,ka ise kasutan ~kuus korra ka sirget kangi prantsuse surumises(ja ka biitsa tegemiseks),seda just väiksemate raskustega – mõju siiski erinev S-kangist – aga krt,max’ile lähenedes tunned,et rohkem lõhub liigeseid kui treenib lihaseid,

Tänan hoiatuse eest, vahetan siis kibekähku senise sirge kangi S-kangi vastu, sest liigesed on mulle siiski tähtsad.
Fr3
MemberTere,Olen teinud veidi üle kolme kuu seda kava:
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…cise&nr=14#
Millist kava nüüd edasi soovitate? Tahaksin, et see oleks kolme päeva oma.
Tänud ette!
Võta Ott Kiivikase teine kava jaotatuna kolmele päevale : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=21
Fr3
MemberOleks mõtekas hankida need, et teha jalapressi ja muid jalaharjutusi max raskusega? Sellised, et tõmbad nagu soki jalga.ROtter on rohkem toitumisspetsialist. Kuid mina isiklikult soovitaks küll need hankida, kui hoolid oma põlveliigesest ja plaan suurte raskustega tegema hakata.
Fr3
Member178/72/20
Fr3
MemberMa jätaks rasvad samaks, aga süsikad veaks alla.
Fr3
MemberOskar, mis aja tagant peaks neid puhkenädalaid tegema? Ja kui tihti peaks harjutusi ja nende järjekroda vahetama (olen kuulnud, et iga 2-3 kuu tagant, et lihased ei harjuks), aga kas võib ka igal nädalal vahetada?
veebruar 28, 2009 at 10:20 e.l. in reply to: Kuidas Õigesti Ja Tulemuslikult Lihasmassi Kasvatada #146164Fr3
MemberMa olen vee joomsie täiesti ära unustanud! Mitu liitrit seda päeva jooksul tarbima peakski?
veebruar 28, 2009 at 9:54 e.l. in reply to: Eurostrip Agency avas Tallinnas erootilise tantsu kooli. #146246Fr3
MemberMehed vaatama tohivad tulla?
Fr3
MemberJah. Õnneks ma hakkan nüüd sööma pärmi ja ülejäänuid toiduained juba söön, nüüd joon seda kiirlahustuvat kakod, kuid peaks selle Eesti kakao(veidi mõrum) tagasi minnaSuured tänud rotter

Nagu ma aru saan, siis kroomi ja tsinki on vaja just peale trenni, ma teen omale peale trenni shake 400ml rasvata piima, 30g kakaod ja 15g vadakut, kui sinna lisaks veel pool pärmi, need väiksed 40g pärmid vist olid, et siis 20g pärmi , või millal on parim aeg pärmi võtta?
Laizen, mis kogustes sa hakkad pärmi päevas sööma? Kas see 20 g päeva kohta on piisav?
-
AutorPostitused