Skip to main content

FouEva

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 61 through 73 (of 73 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaalust alla #154351
    FouEva
    Member

Rohelist teed saab külmal kujul kah juua, iseasi kui effektiivne see siis on. Ise käin puldeliga igalpool ringi, kus sees siis roheline tee külmal kujul siis. Õhtu valmis teha, ja külmkappi panna super luks, eriti hea suvel juua. Ja ma loodan, et Sa ei mõtle rohelise tee all neid liptoni teekotte.

in reply to: Kaalu probleemid (ei alane mitte mingit viisi) #156414
    FouEva
    Member

Kui jõusaalis käid, siis üldiselt tehakse jooksvalt kõik lihasegruppid ära(nädala jooksul), mitte ei tehta ainult ühte lihasgruppi.

Vaata siia: http://www.fitness.ee/treeningkavad

in reply to: Kaalu probleemid (ei alane mitte mingit viisi) #156951
    FouEva
    Member

Sinu öeldud:

Kava oli siis selline, et Jaanuar: Kõht ja alaselg (üle päeviti). Veebruar: Rind, biitseps, triitseps (üle päeviti). Märts: 1 päev : Rind, biitseps, triitseps. 2 päev: üla selg, õlg (kava tegin iga päev). Aprill: 1 päev: 5-10km jooksu, kõht ja alaselg. 2 päev: Rind, biitseps, triitseps, õlg, selg ja siis 2-3 km jooksu peale. Mai kuud ma veel üritan välja mõelda.

Suudad Sa ära kah põhjendada, et miks ta selline Sul oli/on?

in reply to: Parim kõhu treenimiseks? #159853
    FouEva
    Member

Kuna tegemist on naisterahvaga, siis ma eeldan et mingit ulmelist sixpacki pole plaanis ehitada? Piisab sellest nõndanimetatud päästerõngast? Kui jah, siis selle välja kaevamine pole tegelt väga raske midagi. Nagu kasutaja htilga juba mainis siis palju on toitmuse taga, ise arvan küll et Sul kohe mingit ranget personaalset menüüd pole vaja. Lihtsalt on vaja endal silma peal hoida, et ei sööks nii väga magusat/krõpse/magusaid jooke jne. Kõhtu üksi treenida on väga keeruline, et midagi paistma hakkaks on vaja rasva% alla saada. Sa võid ju endale ulme six packi teha kui Sa neid kõhulihaseid teed, aga kui nad Sul seal rasva alla peidus on siis nagu pole erilist pointi ju. Nii et Sul tuleks kombineerida aruka toitumisega, rasva% alla toomisega ja siis alles vb natukene kõhulihastele trenni teha(oleneb milliseid Sa tahad). Et rasva% alla saada peaksid Sa ennast veel rohkem liigutama näiteks Sinu mainitud jooksulint on hea instrument. Kuna ilusad ilmad tulemas varsti, siis soovitaks väljas jooksmise üle jooksulindi. Ja et Sa kunagi võisid süüa kõike ja ikka nägid väga fit välja, sellepeale ütleks et vanusega läheb Sinu ainevahetus aeglasemaks.Kui hammas hakkab kinni, siis mul on Sulle anda väga hea abs workout video. Ise alustasin sellega, ja aitas väga hästi(kombineeritud tervisliku toitumisega ofc). Kui ise alustasin, siis tegin 30 asemel 20 kuna ma ei jõudnud rohkem, ja igakord kui uuesti tegin siis panin 1 juurde, esimenekord siis 20 ja siis juba 21 jne.

in reply to: Säästuretseptid #124857
    FouEva
    Member

Täistera riis, ~1,60€ (1kg) @ Konsum.

Broilerisüda ~1,60€ (400g) @ Säästumarket.

Maxima oad ~0,40€ (400g)@ Maxima.

Sibul

Ise teen suht suure koguse valmis, kuna pole aega iga õhtu teha süüa. Nii jätkub päris mitmeks päevaks. Räägin siis kuidas ise teen, panen 2 tassi täit riisi keema, siis praen tükeldatud sibulad ära, varsti lisan broilerisüdamed(lisan kõik 400g) ja maitsestan pipraga ja vähese soolaga. Kui südamed on valmis, siis lisan oad(terve konservi ehk siis 400 g)(mulle meeldivad oad tomatikastmes), lasen kõigel natukene praadidal. Ja siis viskan riisi peale, segan ära ja kui on vajadust siis maitsestan veel. Lisan ise cayenne pipart peale, tuleb väga meeldib ja põlev söök.

Mingi aeg tegin seda toitu porgandiga, aga kuna pole enam norme porgandeid tartus leidnud siis pole porgandiga enam teinud. Kui tahad porgandit lisada, siis ennem kui sibulat hakkad praadima hakka hoopis porgandit “praadima”. Ise porgandi praadmiseks õli ei kasuta, viska pannile ja pane kaan peale. (Riivi kõige suurema aukudega saad neid porgandi laaste teha.) Kui porgandid valmis, siis võta pannilt ära ja hakka sibulaid praadima. Muidu tee samamoodi nagu sai eelnevalt mainitud, aga kui lisad oad siis lisa porgandid kah.

Muideks need toidutare lingid ei tööta.

in reply to: Vorm kuivaks #168321
    FouEva
    Member

Kuna Sa oled Team KIIVIKA liige, siis julgeks soovitada Ott Kiivikalt küsida abi. Ta oleks kõige pädevam Sinu küsimustele vastama.

in reply to: Maggie dieet, mis arvate? #168927
    FouEva
    Member

Sinu kehakaalu ja pikkuse suhteid arvesse võttes, ütleks ma et Sa oled juba püss valmis. Nii et jääb arusaamatuks, et miks on vaja kaalu veel langetada. Tahaks küsida, et kas mingi spordiga kah tegeled? Kui ei tegele, siis äkki hakkaksid tegelam millegagi. Kombineerides treeningud ja õieti toitumine peaksid andma soovitud tulemused Sulle.

Ei suuda käsi eemale hoida klaviatuurist, ja tahaks alternatiivi välja pakkuda. Kuna 50 kg ja 170 cm tundub liiga ulme minu jaoks, tundub et Sa oleksid siis ainult kont. Siis äkki muudad enda rasvad hoopis lihasteks? Pole midagi ilusamat kui naine kellel on natukene kah lihast.

in reply to: Tahan ka end vormi saada! #169008
    FouEva
    Member

Tahaks hirmasti koogi kaitseks midagi öelda, nii et here we go. Kuna tegemist on algajaga, siis ei oleks väga mõistlik neile kohe mingit ulmelist nädala menüüd anda. Nagu öeldakse, et ei tohiks kaalust juurde/alla võtta väga suurtes kogustest väga kiiresti, siis siin võiks sama loogikat rakendada. Liiga suured ja ekstreemsed menüü muudatused ei ole siiski vastu võetavad enamus inimestele. Mida aeg edasi seda paremuse poole peaks menüü muutuma, eeldatates et ta on aksepteerinud endale fitnessi elustiili. Kokkuvõtteks, et 1 korra nädalas premeeri ennast ühe koogi tükiga.

Ja et midagi otse teemase kah läheks, siis teema algatajel soovitaks suhkru ära vahetada mee vastu. Selle rasva% kohta ütlesk nii palju, et pilte vaadates ei ütleks küll et Sul on 33% rasva. Proovi mingi teise instrumendiga enda rasva% mõõta, äkki seal aeroobika saalis on mingi spets kaal millega on võimalik mõõta enda rasva%?

in reply to: Kui tihti treenida? #172570
    FouEva
    Member

On olemas selline tore koht kust saad vaadata endale harjutusi teatud lihastele: http://www.fitness.ee/harjutustepank

Mulle tundub et Sul pole kannatust eriti palju antud, paari nädalaga juba loodad mingeid silmaga märgatavaid tulemusi näha. Sa pead arvesse võtma, et kuna Sa just alustasid siis Sa arvatavasi pole veel kõigest nii väga hästi aru saanud, et mis kuidas ja miks töötab. See foorumi keskkond on täis kulda väärt informatsiooni, nii et kui on tõsine soov ennast vormi ajada siis pead ise vaeva nägema, ja uurima siin foorumis ringi, loe eelnevaid teemasid ja kahma informatsioone sealt, ja kui tekkib küsimusi siis küsi üle.

Ja Sinupuhul ei tohiks see kaalu number küll midagi määrata, pigem võiks juba rasva lihastesse panna. Kui inimene tõesti emotseb enda kaalu üle, ja kaalub ennast nii 10 korda päevas, siis Sa saad sealt nii erinevaid tulemusi. Nii et ürita ennast ainult 1 korra kaaluda nädalas. Näiteks, mina teen seda esmaspäeval kohe peale ärkamist(käin WC’s eelnevalt siiski). Kui Sulle see kaalunumber tõesti nii tähtis on siis katsu ainult 1 korra päevas kaaluda, hommikul järjekordselt peale ärkamist ja WC’s käimist.

Kui inimene on “masenduses” siis on väga raske kaalu langetada, toitutakse valesti ja trennist ei tule kah kõik kõige paremini välja. Midagi Sulle lugemiseks:

Ja paastumisest: http://www.spartasport.ee/nouanded/toitumisnouanded/uudis/2010/09/12/argo-ader-paastumine-on-kahjulik

in reply to: Kui tihti treenida? #185370
    FouEva
    Member

Olin ise kah kunagi inimene, kes ei söönud hommikust, pigem võtsin unest viimast. Nüüd kõva ~5 aastat hiljem, olen hakkanud sööma hommikust. Kui loogiliselt võtta, siis päeva peaks alustama millegi söömisega, mis annab Sulle energiat päeva alustamiseks. Nagu juba mainitud sai, siis Sa vast ei taha hommikust süüa kuna Sa täidad paagi täis õhtul, aga mul on küsimus et miks Sa sööd ennem magamaminekut paagi täis? Sul ei lähe nii väga energiat vaja, et magada? Öeldakse, et hommikusöök söö ise, lõuna jaga sõbraga ning õhtusöök anna vaenlasele. Ja minu arust on see kuramuse hästi öeldud.

Kui hammas hakkab kinni, siis mul on Sulle anda väga hea abs workout video. Ise alustasin sellega, ja aitas väga hästi(kombineeritud tervisliku toitumisega ofc). Kui ise alustasin, siis tegin 30 asemel 20 kuna ma ei jõudnud rohkem, ja igakord kui uuesti tegin siis panin 1 juurde, esimenekord siis 20 ja siis juba 21 jne.

in reply to: mõisted selgeks #225843
    FouEva
    Member
    in reply to: Kaalust alla #228876
    FouEva
    Member

Hea topic kust saab palju infot: http://forums.fitnes…eiu/page__st__0

in reply to: kõhulihased NB! Lisatud 10-pack pilt #256291
    FouEva
    Member

Aga mis oleksid head harjutused raskustega?

Viewing 13 posts - 61 through 73 (of 73 total)