FouEva
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
FouEva
MemberNo kui iseloomu pole antud, siis ei anna midagi teha ju. Hea küll jõuad seda seda suppi süüa 2x päevas nii umbes head paar nädalat, ja siis üldjuhul enamus inimesi väsivad ära. Lisa ta endale menüüse nii paar korda nädalas vast, ja proovi parem teised toidud kah ära tasakaalustada. Ja kui pingutad söömisega üle, siis proovi rohkem toidukordi lisada. Enda kogemustest võin öelda, et kui ikka kõht on väga tühi siis söön nagu oleks see mul elu viimane söömine, see tähendab et söön hästi kiiresti ja jõuan siis palju süüa. Mis väljendub sellega, et mul hakkab varsti paha kui söök “kohale” jõuab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FouEva
MemberKuidas mõjutab see organismi, kui valke süüakse liiga palju?
http://www.fitness.ee/artikkel/1088/miks-kutta-ahju-antiikmoobliga-i-osa
http://www.fitness.ee/artikkel/1089/miks-kutta-ahju-antiikmoobliga-ii-osa
FouEva
MemberFouEva
MemberRasvu võid otsida linaseemneõlist, oliivõlist, omega 3 kapslitest, avakaadost, pähklitest.
Kohukestest:
Kohukesed võiksid asendada kohupiima näiteks, ja ürita magusad asjad jätta hommiku poole.
FouEva
MemberTekkis kohe küsimus, et kas Sul tantsides ei tõues pulls “lakke”?
Alustada võiks sellega, et ära joo enda süsivesikuid pigem söö neid. Kui tahad ikkagi midagi juua, siis eelista mahla > coca colale. Kui tahad ennast trimmi ajada, siis soovitaks Sulle et käi jõusaalis. Kui vaikselt ja mõistusega asja võtta, siis ei tohiks see pulls Sul kah lakke minna.
FouEva
MemberKust said need siis? Kui tellisid neti-poest, siis äkki nende toote kirjelduses olemas seal lehel kust Sa tellisid. Kui aga ei tellinud netist, siis võid niisama tootja leheküljelt vaadata kui on võimalik, või googelda.
MemberNagu mainitud, pead rohkem sööma et siis midagi kinni jäeks ja kaals hakkaks tõusma.
http://www.fitness.ee/artikkel/1300/kuidas-tosta-kehakaalu-nou-annab-ott-kiivikas
Äkki saad midagi uut siit. ^^
FouEva
MemberKui nüüd kaalu korraks ära peita, siis mis see peegel näitab, kas on mingit progressi märgata?
Minujaoks loeb see mida ma ise reaalselt näen, mitte see mis mulle mingi kaal ütleb. Kui ma lähtuks kaalust, siis ta ütleks mulle et ma olen üks ülekaalus rasvarull, aga kui ma lähen vaatan ennast peeglist, siis sõber peeglis ei taha sellega nõustuda.
Ja lugemist kah Sulle natukene:http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/33781-stressi-moju-lihaskasvule-kaalualandamisele/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FouEva
MemberJärelikult kulutad enda kalorid ära kui Sa juurde ei võta. Nii et söö aga veel rohkem.
MemberOled Sa kindel et Sa kaalud ennast õieti? Praegu tundub, et Sa kaalud erinevatel hetkedel ja see tähendab võib kaalu kõikumisi toimuda. Ise kaalun ennast hommikuti, peale WC käiku. Ürita Sinagi sama teha, et Sa kaalud mingil kindlal kellaajal alati, parim oleks siis hommikul peale WC käiku. Ja muidugi ürita ainult ühte kaalu kasutada.
FouEva
MemberKui on rasvaprotsent langenud, siis tekkib küsimus et milles on probleem? Ära vaata kaalu numbrit, vaid vaata peeglisse parem. Kui seal vaatab hull püss vastu(loe: vormis) siis peaks ju kõik ok olema?
aprill 13, 2012 at 2:46 p.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #140620FouEva
MemberMis peegel räägib, äkki Sa natukene lihastesse investeerinud?
FouEva
MemberEnda kogemustest võin öelda, et mina tegin umbes samalaadset värki ülepäeviti. Ja “päästerõngas” tuli küll suht kiirelt välja. Üldiselt soovitaks kuulata oma keha, nii et tee täna õhtu näiteks ja jäta homme vahele ja ülehomme proovi uuesti teha, kui kõhulihased ok(ei ole väsinud) siis tee harjutus ära ja hakkagi ülepäeviti tegema.
Ise tegin selle järgi kui huvi peaks olema:
See liiga kergeks läheb, siis saad minna lvl 2’le üle jne.
FouEva
MemberTahtsin kah HIIT soovitada, aga näe jõuti ette.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Informatsiooni HIIT’i kohta:
-
AutorPostitused