Forsteriana
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Forsteriana
MemberJungaTroll – ketodieeti pidades, milliselt väljendus ebatervislikku? Ehk kui selle läbi tegid, millised muutused siis peale rasvaprotsendi languse tekkisid? Et miks siis pead seda vägagi ebatervislikuks, millel see baseerub?
Cardiost loobuma ei hakka, aga olen seda jah vähendanud, kuna varem tegingi vaid cardiot ja jõutrenni ei teinud üldse, nüüd on treening rohkem kombineeritud ehk teen mõlemat.
Enda suhtes olen tõesti nõudlik, aga ei arva, et oleksin enesekriitiliselt nõudlik. Ka peenikesel inimesel võib tagumikul tselluliit vohada ja taguots olla lodev ning seda ju ikka peamiselt liigsest rasvast teatud piirkondades. Kuna olen ülakehalt õbluke, siis see taguots hakkab kohe eriliselt silma.
Et siitkohalt küsimus, kas väidad, et tervisliku toitumisega ei olegi ilusat vormis keha võimalik saavutada? Kui jah, siis millistel teaduslikel alustel see arvamus tugineb? Või kui väidad, et ikkagi on võimalik saavutada, siis milline meetod siis paremini sobib?
Forsteriana
MemberKahe seeriaga pole ma kunagi piirdunud. Selleks pole mõtet end jõusaali vedadagi!
Forsteriana
MemberTreeningplaan varieerub, st ei tee alati ühtesid ja samasid harjutusi. Täna näiteks tegin soojenduse 10min, kangiga kükke 4 seeriat ja 12 kordust, jõutõmbeid 4 seeriat 15 kordust, väljaastekükke kettad käes ja liikumisega 3 seeriat ja 10 kordust, pingile astumised ketastega 3 seeriat 12 kordust, jalapresse 4 seeriat 12 kordust. Iga seeriaga tõstan raskuseid. Teine kord panen jalatrennil suuremat rõhku reie eesmistele ja tagumistele lihastele, lähetajatele ja lähendajatele + säärelihastele, samas kükid on erineva variatsiooniga alati olemas.
Esmaspäeval aga 25min stepperil intervalliga, siis rinnalihaseid plokil 4 seeriat 12 kordust, hantlitega 3 seeriat 15 kordust, kätekõverdusi 3 seeriat 25 kordust ja seljalihaseid plokil nabale tõmmetena 3 seeriat 12 kordust, turjale tõmbed 4 seeriat 12 kordust, alaseljale 4 seeriat 25 kordust ja hantlitega tõmbed 3 seeriat 12 kordust.
Homme plaanis käed + õlad treening – siis plaanis biitsepsile hantlitega, plokil ja pingil, triitsepsile kettaga, kätekõverdused, plokil ja õlgadele olen teinud õlapress, tõmbed ja lendamised. Mis täpselt teen, selgub homme, sõltub palju energiat homme jagub.
Keskmiselt kestab treening 1h + venitus, mille pikkus varieerub. Kõhulihaseid teen extra kodus + alaselga veel eraldi juurde.
Forsteriana
MemberSöömisega küll end üle koormata ei tahaks, tahaks olla samasugune sale naisterahvas, kellel on lihtsalt rohkem lihast, ehk lihased väljajoonistunud ja rasva % tunduvalt väiksem. Kui palju seda valku sööma peab, et tulemust märgata oleks? Hetkel enda teada söön valku täiesti normaalses koguses (ok, lisandeid ei tarbi, kuid ei oskakski neid valida).
Forsteriana
MemberSuurepärane saavutus, äkki oled nõus jagama, kuidas selle nii kiirelt saavutasid? Ise umbes samasugune nagu olid oktoobris alustades ja olen justkui ummikusse jooksnud, jõudu tuleb juurde, aga arengut ei näe. Nii sooviks saada paremasse bikiinivormi ja hea oleks kuulda näpunäiteid neilt, kes selle saavutanud samast punktist, kus ise olen.
-
AutorPostitused