Skip to main content

forsaken

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: VIDEO: Furious Angels #83473
    forsaken
    Member

Haledad olete! Mingi MMA hah naeruväärne ja mingi Kung Fu ja mingi karate ja judo oi oi mingi Poks! Ma ei saa aru! Kõige parem võitluskunst on BODY COmbat! Need ülejäänud on udara otsas rippes vehklemine!

Tegelt see vaidlus siin on päris kohatu! Erinavaid stiile ei saa võrrelda PUNKT!!!!!!!!

“Supreme excellence consists of breaking the enemy’s resistance without fighting.”

Sun Tzu

“I have not permitted myself to be ignorant of any martial art that exists. Why? Such ignorance is a disgrace to someone who follows the path of the martial arts.”

Mas Oyama

in reply to: fitness ja veelkord fitness? #77427
    forsaken
    Member

tahaks kah teada, ma olen räige nuub. Aga tõesti tahaks teada mis vahet on kulturismil ja fitnessil?

in reply to: Kiirus? #61226
    forsaken
    Member

Mul nats teine jant kui sport karate mul on võistlused full contact, kus on kiivrid ja turvis peal ja võib täiega minna anda nii tugevalt kui tahad.

in reply to: Kiirus? #57528
    forsaken
    Member

Tänks! Muidu karateega tegelen. Eks ma siis hakkan vist mingeid 4×4 seeriaid tegema kiirete liigutustega igale lihasgrupile.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #58740
    forsaken
    Member

Selline jama kohe maha jätta. MA ütlen see on hale mees kes nikotiini tarbib, savi millises olekus või millega. Suitsetamine on saatanast. Kõva mees ei hakka yldse tarbima. Või jätab maha.

in reply to: kehakaalust rohkem #57718
    forsaken
    Member

Hetkel on kehakaal kuskil 73 ja rinnalt surun 75.Varsti peaks ka 80 minema.

Sama mis crash. Aint 80kg raskusi.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)