foggy01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
foggy01
MemberKas ma olen ainuke kellel tundub MMA-st eestkeeles rääkida imelik/võõras.Stand up-püstivõitlus, ground game-maasvõitlus…see on kuidagi maapärane ning annab asjale naljaka varjundi.Peaks kamba peale kätte võtma ja ümbernimetama erinevaid MMA-termineid:).
foggy01
MemberUskuge mind,crocop tuleb tagasi.
Selliste saavutustega mees ei saa piirduda ufc´es ainult teisejärgulise Sanchesega.
Mark my words
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>foggy01
MemberDietmix-maitsvalt saledaks
foggy01
MemberMind tõmbavad hea painduvusega kleenukesed mehed,samas ei ütle ära ka mõnusast anoreksikust naisest.
Selline põnev fetish siis.
foggy01
Membermille järgi sa aru said, et see iroonia on ja mitte satiir, komöödia, huumor, karikatuur, travestia?Iroonia-varjatud pilge.
foggy01
MemberVaatan,et eespool kommenteerinud kangimehed ei ole just kõige teravamad pliiatsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kes veel aru ei saanud,siis selle asja nimi on iroonia,katsuge natuke väljas käia ja raamatuid lugeda,tabate ka ära.
Edu!
foggy01
Memberso?ta tegi steroide ka, ja käis endast nõrgemaid linnas peksmas, kas see tähendab, et teda peab kohe järgi tegema?
Olen ma seda väitnud?Minu meelest näitab see pigem seda,et kulturismi ei pea nii surmtõsiselt võtma.
foggy01
Member2 küsimus on jalgade reljeefsuse kohta.Kuna ma olen kõvasti jalgpalli mänginud siis mu jalad on päris suured ning nelipea-lihas paistab välja.Minu soov oleks jalad pisut väiksemaks saada (puutuvad peaaegu kokku),kuid samas lihas võiks rohkem välja paista.Esita oma soov jõuluvanale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore,et siin foorumis on sellised killuvendi kes ei suuda oma ideaalset huumorisoont kuskil kasutamata jätta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas keegi jalgade koha pealt oskab keegi midagi öelda?Rohkem kordusi,väiksemad raskused äkki?
foggy01
MemberKalmus 9
kiivikas 13
foggy01
MemberKõhkelmata kalmus.
foggy01
MemberTänud,kindlasti proovin täna.
foggy01
MemberSupersetist veel küsida niipalju,et kas tehakse mitu supersetti või ainult 1?
Et siis mõtlesin täna teha triicale ja biitsale supersetti.Ehk siis kordamööda triicale ja biitsale 3-4 seeriat jutti.
Aga sellest tundub mulle,et jääb vajaka.
foggy01
MemberTänud,aga soov oleks teha biitsepsi ja triitsepsi.
foggy01
MemberAga mitu seeriat järjest teha oleks optimaalne?
Jõusaalis käinud 4 kuud.
foggy01
MemberAga millest see,et suuremad lihased ennem?
-
AutorPostitused