Flyblow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flyblow
MemberJa paralleelküki puhul need lihased ei tööta või?Järelikult mitte. Nelipealihas teeb tööd ja ülejäänud vaatavad pealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Flyblow
MemberPalju Õnne!
veebruar 3, 2009 at 3:26 p.l. in reply to: Sparta ja Revali surumisvõistluse tulemuse müstiline erinevus #182531Flyblow
MemberSee on küll õige jah, et igaüks peaks suruma nii, et kohtunikul ei jääks kaheti arvamust. Kas läks vastu rinda või mitte? Ise võistlesin ka ja ma olen rahul.
veebruar 3, 2009 at 2:39 p.l. in reply to: Sparta ja Revali surumisvõistluse tulemuse müstiline erinevus #182526Flyblow
MemberSuruti sillaga ja põrkega. Lihtsalt kohtunik oli suht karm ja kui tema arust vastu rind kang ei läinud siis kordust ka ära ei loetud. Sama asi oli käte lukustamisega üles surumisel. Paljudel jäeti mitmeid korduseid lugemata.
Flyblow
MemberJõutõmmet teen ise laialt nii, et jalad peaaegu vastu kettaid. Siis teeb päris hästi taga reit.
jõutõmmet teen küll, just eile tõmbasin uue rekordi 120, mis tuli väga raskelt, Peaksin proovima ka sirgete jalgadega jõutõmmet?, koormab rohkem jalgu, teen ka harjutust good morning mis ka mõjutab jala tagaosa kenastiFlyblow
MemberPort Artur kahe söögipoes.
Flyblow
MemberTere. Oleks ka soov selle surumis kava järele. Trenni teen 3x nädalas. Pikkus 180, kaal 91. Rinnalt max 130kg. E-mail: tuiksoon@hot.ee
Ette tänades Janar
Flyblow
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=W1KD7cGRDDcSelles videos paneb Ronnie rõhku tuharalihastele, mees on harjutuse ekslikult paigutanud selja trenni esimeseks harjutuseks.
Kas ja kuhu jõutõmme mõjub , erinevad arvamused on tingitud pigem sellest , et raskused mida kasutatakse on tihtipeale liiga väikesed.
Ja samuti oleneb mõju sellest kas tõmbad sumo stiilis või siis tavaliselt.
Flyblow
MemberHah.. Jalgu tulebki kõveras hoida mees. Mu treener ütles mulle seda vähemalt, ise ma seda ei tee. Teeb seljale halba pikapealeLugege seda artiklit. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4185
Flyblow
MemberLühem maa tõmmata…aga seda seljaga, kokkuvõttes pead sa ikka sama maa ära tõmbama, sest sul kang jääb ju sellevõrra kõrgemale ka, kui käed on laiemalt.Ma nüüd peale mõningat lugemist sain aru, et tõesti, biomehhaaniliselt töötab sellise tehnika puhul jalalihas rohkem, kui selg.Ma mõtlen, et suurt erector spinaed mul vaja pole, pigem saagu siis jalalihased rohkem vatti.Ühesõnaga, nüüd mul oleks vaja kuidagi jõutõmme ja kükk kombineerida ühe päeva peale, äkki on kellelgi mingeid soovitusi?No näiteks Westside-i süsteemis võetaksegi kükki ja jõutõmmet sarnaste harjutustena.
-
AutorPostitused