fluid
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
fluid
MemberMa hakkasin 5 korda päevas sööma. Esialgu selliseid enam-vähem õiget kraami oma teadmiste põhjal, hiljem tellisin toitumiskava.
fluid
MemberMinul trenn rikub und. Mis ma teha saaks?
fluid
MemberMina olin sinu vanuses umbes samapikk ja kerge. Samad mured olid ka et kont mis kont. Ma võtsin oma kehakaalu ette küll alles kahekümnendate eluaastate keskpaigas a see selleks. Ma ei tea kas sina suitsetad aga ma ennem tegin seda ja kui maha jätsin, tulid esimesed 5 kg. Siis hakkasin omapead jõusaalist käima, sain veel 3 kg juurde. Pärast pikka käimist mõistsin, et ilma korraliku toitumiseta rohkem ei tule. Siis võtsin toitumise käsile ja sain 10kg juurde. Kui tahaksin veel juurde saada, peaks hakkama toitu juba vähemalt esialgu sisse vagisi ajama. Ühesõnaga sinule sarnase kehaga võin sulle kinnitada, et trennil on tühisem roll kui söömisel.
fluid
MemberRaske on end praegu tagasi hoida, tahaks hirmsasti vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fluid
MemberKui tegemist on Audiga, siis ei aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Audiomanikuga vaielda on lootusetu üritus.fluid
MemberTasuta lõunaid pole olemas. See raha mis sa kokku hoiad küttekulu pealt, tambib keegi kaasaegse diiselauto hädade sisse mis kehvemal juhul nullib pikaks ajaks kasumi ära võrreldes suure pommikindla vabalthingava bensukaga.
fluid
MemberKuidas on üldse võimalik, et 55kg poiss teeb 30-50 korda 60kg rinnalt? Muidu mul omal jäi ka rinnalt surumise raskus väga pikaks ajaks toppama. Siis üks tuttav ütles et tal oli sama jama aga ühel heal päeval lihtsalt pani 10kg julmalt otsa ja tegi ka seeria ära. Ma proovisin ja tõepoolest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fluid
MemberMisasi see AD on?
fluid
MemberTere.
Probleem selles, et ei suuda toitu sisse vägistada ja jälgin pigem, et päevane valgu vajadus saaks kaetud. Loomulikult pisut ka kartulit, riisi, pastat. Köögi ja puuvilju ka igapäev normaalselt. Magu väike ja ei taha sisse kugistada, tekitab stressi – olen proovinud. Toitumiskava aastaid tagasi Otti käest tellinud ja toidu kurgust alla toppimine väga rakse ja vastu meelne.
Trenn on rohkem kergem aga baasharjutused enamasti. Tõmme, kükk, surumine, lõuatõmbed, dipid. Tahaks juurde võtta aga krt ei tea, mis teha andke ideid.
Tänud vastajatele.
Ektomorf – 192 cm, 80 kg, 29 a.
Kui trenni ei tee paar kuud saan kaalu isegi 89 peale aga niikui trenni tegema hakkan räme kaalukaotus.
Tere.
Probleem selles, et ei suuda toitu sisse vägistada ja jälgin pigem, et päevane valgu vajadus saaks kaetud. Loomulikult pisut ka kartulit, riisi, pastat. Köögi ja puuvilju ka igapäev normaalselt. Magu väike ja ei taha sisse kugistada, tekitab stressi – olen proovinud. Toitumiskava aastaid tagasi Otti käest tellinud ja toidu kurgust alla toppimine väga rakse ja vastu meelne.
Trenn on rohkem kergem aga baasharjutused enamasti. Tõmme, kükk, surumine, lõuatõmbed, dipid. Tahaks juurde võtta aga krt ei tea, mis teha andke ideid.
Tänud vastajatele.
Ektomorf – 192 cm, 80 kg, 29 a.
Kui trenni ei tee paar kuud saan kaalu isegi 89 peale aga niikui trenni tegema hakkan räme kaalukaotus.
fluid
MemberLihale kui proteiiniallikale ei olegi otsest alternatiivi. Üldiselt soovitataks üht tüüpi liha asemel proovida teist tüüpi liha. Valikus võiksid olla sea- ja veiseliha, linnuliha (kana, kalkun jms) ning kala. Lisaks nendele on valguallikaks munad (üsna täiuslikud valgud) ning piimatooted.
Kui tulla tagasi selle juurde, et lihtsalt ei suuda liha süüa, soovitaks proovida erinevaid toiduvalmistamisviise. Ahjus küpsetamine, grillimine, praadimine, keetmine – proovi neid varieerida. Lisa liha erinevatele toitudele – juurviljad, pudrud, puuviljad (miks ka mitte). Katseta erinevate maitseainetega – poodides on tegelikult üsna hea valik kõiksugu kraami, millest võib-olla esialgu aimugi pole.
Kokkuvõtteks ütleksin, et liha tuleb lihtsalt enda jaoks maitsvaks/söödavaks muuta. Katseta erinevate valmistamisviiside, lisandite ning maitseainetega. Ja kui tõesti ei suuda liha süüa, on müügil suur valik toidulisandeid (proteiine). Viimane on küll pigem halb variant, sest lõviosa toitainetest võiks siiski tulla tavatoidust.
Mul algab juba poes probleem liha valimisega. Kuidas sa valid omale iga päev, mõni päev kaheks söögikorraks midagi, mis sulle väga ei maitse? Ma vahin seda lihaletti ja mõte läheb täiesti lukku, ma ei suuda omale mitte midagi valida sest ma ei taha sealt mitte midagi saada. Lisaks sellele on lihafileed ja kalafileed ka toidukorvi üks kallimaid osi mis ei aita ka kuidagi valimisele kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täiesti plokk tuleb ette kui pead midagi vastumeelselt sisse ajama ja muidugi ei taha siis veel selle valmistamisega üldse vaeva ka näha. Ja see kõik tekitab stressi ja siis on söögiisu veel vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks olude sunnil on trenniajad ka nädala sees liiga hilja ja siis kui stress ka veel on, siis ei maga öösel hästi ja oled koguaeg väsinud mis omakorda annab jälle jõusaalis tunda. See omakorda tekitab veel rohkem stressi, et käid aga tulemust pole ja nii see surnud ring käib mul
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fluid
MemberSarnane mure endalgi. Söögiisu on kehva ja väärtuslikud kilod kerged kaduma. Sai omale pool aastat tagasi toitumiskava tellitud aga ma ei suuda ennast sundida ära sööma vajalikku kogust liha või kala. Pigem vastupidi – järjest vähem ma neid saada tahan. Pudruga, kodujuustuga saab hakkama, muna ka kuidagi läheb aga liha ja kala vastumeelselt. Pole tegelikult lapsest saati kumbagi armastanud. Mis oleks minule alternatiivid?
fluid
Membermassilisajad kipuvad suhkrupommid olema, mida see sinu variant sisaldas ka?Ma täpselt pole jälginudki, see Eesti toodang, mis ta nimi oligi, Biolab?
fluid
MemberOK. Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nüüd see küsimus, et kas üldse enne magamaminemist peaks midagi sööma? Võtsin massilisajat enne magamaminemist, sest kuskilt tulnud teadmine et enne magamaminemist peaks valku sööma. Ja kas keegi oskab soovitada kuskohast ma enda jaoks just õige toitumiskava saan kui ma ei tea ühtegi treenerit?fluid
MemberEeee… sa ikka tead, et lihaseid treenides nad lähevad suuremaks, eksole? Seega kui treenid kõhulihaseid oleks tobe eeldada, et nad sul väiksemaks läheksid,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Toitumine vale muidugi. Massilisajat ma enne magamaminekut küll ei võtaks ja eks muutusi usun, et võib sul palju teha. Kui oled toitumiskava ise teinud siis 99% kindel, et päris mitu viga on seal sees…
Noh pigem kipub ta paksuks minema, mitte suureks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)