flower
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
flower
Membertõmba hinge……..elu on teglt lill……kelle jaoks lill, kelle jaoks mitte..
flower
Memberaktivist l2ks sassi s6naga kulturist
flower
Memberhaaaaaahaaaaaaaaaaaaa, see oli hea nali
flower
Member1 ja 3 on samad ja 2 ja 4 on ka ju samad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga muidu ilus, tark, sportlik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Brünett.peaaegu samad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>flower
MemberÄrand nii optimistlik ka ole, naisi ei hakka kunagi mõistma ja neist ei saa aru ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mehed ei m6ista naisi, naised ei m6ista mehi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>flower
Memberaga vasta nüüd ise ka samadele küsimustele meeste kohta, siis saame me ka naistest rohkem aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See teema oli tegelt m6eldud meestele, aga kui soovid siis v6in vastata
1.)tavaline mees, ei pea mingi macho olema;aus;s6bralik.
2.)Ei meeldi sumod, ega luu ja nahk ka ei meeldi, kerge ylekaal v6ib olla(selle pisiasja saab lahendatud-kohe j6usaali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )3.)kindlat eelistust ei ole.lihtsalt aus ja s6bralik,normaalne v2limus.
4.)vanameest ei tahaks,narkomaani,joodikut, ei taha;terroristi-v2gistajat-maffiat-palgam6rvarit(yhes6naga kurjategiat)ei tahaks.(lillat ka ei tahaks)
Aga ega siis ainult minu vastusega ei saa te teada millised mehed naistele meeldivad,k6ik inimesed ju erinevad-m6nele meeldib peoloom, teisele j2llegi rahulik.Kui tahad t6esti teada millised mehed naistele meeldivad, siis tee uus teema”kysimus ainult naistele”
Membert2nud vastanutele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paljud kindlasti teist arvavad, et otsin meest/isast/poissi jne, aga see ei ole nii.
Nende vastustega sain teada, mida poisid naiste/tydrukute juures k6ige rohkem vaatavad.(Ja see ju ikkagi vaba foorum, mida rohkem kysimusi seda huvitavam on ju foorumis olla.Kujutage ette, et mitte ykski inimene ei kirjuta kysimusi,siis polegi ju millegile vastata ja foorumid lihtsalt “surevad v2lja”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on veel keegi kes ei vastanud, siis v6iks ikka vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sundima kedagi ei hakka,teie vaba valik.flower
Memberoihhhh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sain valesti aru..aga sa v6id ju lihtsalt kange t6sta v6i k6hulihaseid teha
flower
Memberma eriti ei usu, et sellest on abi, aga proovida ju v6id
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.parkinson.ee/h/harjutus2.htm vaata 13,14,15 peatykk
flower
Membermis asi?sain aru
Membermix kustutati?mis asi?
flower
MemberKükk on kõigi harjutuste kuningas. Mida kõike ta ei anna sulle. Parim harjutus jalgadele, mõjub hästi rasvapõletusele ,kuna kaasab töösse palju lihaseid (jalad+stabiliseerivad lihased)…ausalt, neid plusse on palju.t2nx
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma vaid oskaksin nii h2sti inglise keelt
MemberMeest otsid endale või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamik paremaid isased juba jaanitulel(v.a mina:D). Anyway 1) Mingit kindlat eelistust ei ole – normaalkaalus, normaalne väljanägemine jne. Ilusa pruuni jumega ehk. Iseloom peab hea olema ning mõistust ka kupli all. 2) Ei meeldi tibid, isekad ja valelikud naised.Ma ei otsi endale meest, lihtsalt huvip2rast kysin.
(v.a mina)- miks sa siis jaanitulel pole?
Membermida kykkide tegemine yldse annab?
kunagi kickboxingu treener ytles mulle, et peaksin palju kykke tegema.Ma ei saa aru milleks.
flower
Memberkas k6igest 5 meest ongi w?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused