Flow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flow
MemberJah, ainuüksi toidulisanditest tolku ei ole. Esikohal on ikkagi korralik toitumine, alles siis tuleks vaadata erinevate toidulisandite poole. Peale trenni elementaarne valgushake on aga “must be” igal juhul endast lugupidavale treenijale. Muidugi, kui toidulisandeid ei poolda, võib selle asendada ka näiteks kohupiimaga, lõppude lõpuks teeb ikka sama välja.Kreatiin on üks sellistest toidulisanditest, mida peaks kasutama alles siis, kui areng kinni hakkab jääma. Päris niisama tühja koha pealt algajale ei soovita, juba ainuüksi seepärast, et tal lihtsalt pole seda vaja.
* Siinkohal lisaks, et valk toidulisandina pole mingisugune imeravim, mis lihaseid pumpab. Igapäevane valgushake (või siis peale trenni) on minul menüüs selleks, et hõlpsamalt kokku saada oma (2g valku per kg) valgukogust. Kui võimalus on, võib selle vabalt asendada ka kodujuustu või lihaga (vms), aga kuna neid päeva jooksul tarbin nagunii, on märksa lihtsam õhtul üks shake valmis segada (ka odavam).
Okei, nüüd olen põhimõtteliselt enda küsimustele vastused saanud. Tänud abi eest.
Flow
MemberEi saa kurjaks, aga nii pinnapealselt ei saa asjale läheneda. Kõik kes üritavad kahe-kolme põhitõe teadasaamise järel tulemusi saavutada, pettuvad igal juhul. Kõigepealt tuleb toitumine korda teha, et üldse tekiks mingi mõte toidulisandite järele. Üldjuhul peab ka treening olema nii mahukas, et tavatoidust jääb väheks. Keskmisel ja algajal harjutajal ei ole mingit vajadust toidulisandeid tarbida. Loomulikult olete suur õnn müügimeestele, kes neid lisandeid soovitavad – aga mõelge siiski oma peaga. Kui 75% asjadest on ikka avastamata, siis ei ole mõtet 1..2% kallal juurelda. Enesepettus.No oletame, et ei ole toitumine korras (mul endal on nii ja naa), aga oletame, et ei ole. Kas sellisel puhul ei ole sellepärast mõtet lisandeid kasutada, et nad ei ole nii effektiivsed? Või lihtsalt pole nende peale on mõtekas alles siis raha raisata, kui korraliku toitumise ja treeningakavaga treenides enam arengut ei toimu?
(Ning ma olen enamus siin foorumise soovitatud massiga seotud artiklid läbi lugenud, aga aitäh abi eest sellegipoolest).
-
AutorPostitused