Flow
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Flow
MemberÜks küsimus veel, et kas iseenesest oleks siis normaalne selline treeningplaan (järgnevaks 6-8 nädalaks). Teeksin siis baasharjutusi 3×8 rutiiniga. Eesmärk on siis “the usual” – jõudu arendada ning massi ka.
2-päeva kava, saalis käin 3 korda nädalas ehk siis kordamööda vahelduvad päevad.
1. päev (rind, õlg, triits+kükk) – kükk, rinnalt surumine, lendamine hantlitega (rinnale), military press, lendamine hantlitega ette (õlgadele), kätekõverdamine rööbaspuudel (triitseps), prantsuse surumine EZ kangiga, kõhulihaseid ka 3 seeriat
2. päev (selg, biitseps, kükk, sääred) – kükk, jõutõmme, lõuatõmbed, tõmbed kangiga vastu kõhtu, pöiasirutused, küünarvarte kõverdamine? (biceps curls)
Flow
MemberAitäh kõigile vastajatele, sain poindist aru. Olin lihtsalt valesti aru saanud sellest 5×5 treeningust. Pean ühesõnaga rohkem erinevad kavasid proovima teatud ajaperioodi tagant. Edu mulle tulevikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Flow
MemberVanakoolimehed: ei, piisab sellest kui kodus pärast terve kana ära sööd
uuekoolimehed: jah
Kui tahta lihast kasvatada siis on see valgu-dextro kombo just eriti tähtis insuliini tekitatud transpordimehhanismide tõttu.Mängib see dextrose arengus siis tõesti nii suurt rolli? Kas sellisest valgusheigist ei piisa, kuhu on blenderi abil sisse lastud puuvilju (nt banaan vms)?
Just curious.
detsember 10, 2010 at 10:11 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #283373Flow
MemberSain täna selle OLIMP Egg Proteini kätte, eks ole näha, kas lööb aknet välja või ei. Tõsiselt loodan, et mitte. Saaks vähemalt trennijärgset sheiki nautida.
detsember 6, 2010 at 6:31 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282744Flow
MemberSa eksid…mitte protsendi järgi.Lihtsalt pingerida on tehtud. Ma olen Rolega kursis.
Või jah, pingerida, vabandust.
detsember 6, 2010 at 6:26 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282742Flow
MemberNo seal oli protsendi järgi kirjas, mis kõige suuremad akne tekitajad minu jaoks olid ning lehmapiimatooted olid ülekaalukalt kõige esimesed. Pärast seda tulid juba siuksed loogilised tegurid nagu õllepärm, tubakas jne.
Aga tänud neile, kes küsimustele vastanud on, eks ma üritan oma piirangutega toitumise paika panna.
detsember 5, 2010 at 10:17 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282717Flow
MemberKui kulukas on “kulukas”?on sel vahet? ma ei ürita ülbe olla vms, aga kuidas selle vereanalüüsi kohta pärimine teemasse läheb?
detsember 5, 2010 at 9:59 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282708Flow
MemberNo tegelt ei pruugi toitumine korras olla, aga noh idee poolest midagi taolist:
Hommik: 2-3 praetud muna + juurviljad / omlett / või siis puder, üldiselt kaerahelbepuder
Vahepala: kohupiim 400 g (seda ei tohi enam süüa, idee poolest asendaksin selle siis egg sheigiga vms) + banaan ning tihti ka pähkleid, 200g pähkleid üritan päeva jooksul vahepaladena ka ära süüa
Lõuna: riis/kartul/tatar/makaronid koos vastavalt kas siis looma/sea/kana või kalalihaga ning salatit kõrvale
Enne ja pärast trenni sõin varem kohupiima ning banaani, kohupiima asendaksin siis näiteks egg sheigiga…
Õhtusöök: soojendan lõunasööki või siis teen kanafileed+salat v kartul vms/praen paar muna/pasta bolognese
Enne magama minekut peaks ka siis idee poolest sheigi tegema, jah?
detsember 5, 2010 at 9:12 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282687Flow
MemberRole OÜ Dr. Levini kliinik. Seal tehaksegi vereanalüüse toitumisega seoses. Enamjaolt käidakse seal aga mao ja muude seedeelundkonna probleemidega, aga akne suhtes tehakse samuti analüüse. Üsna korralik koht, protseduur oli päris kulukas ka. Aga nagu ütlesin, ei taha selle akne käes vaevelda enam.
Keegi eelmisele küsimusele oskab vastata? Kui egg protein sheike teha, siis peaks juba enna treeningut jooma seda või piisab, kui ainult pärast trenni juua?
detsember 5, 2010 at 7:13 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #282668Flow
MemberSelge pilt, aga kui ma näiteks ostan Egg proteini, siis ma peaksin seda ka enne jõusaali tarbima, kuna ta on aeglaselt imenduv? Või saab ka hakkama kohe pärast treeningut tarbides? Palju küsimusi, aga tahaks lihtsalt asjad endale selgeks teha, et ikka progressi oleks, sest toitumine peaks korralik olema iseenesest…
detsember 2, 2010 at 6:23 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #191429Flow
MemberNii Soy Protein kui ka Egg Protein on mõlemad aeglaselt imenduvad, jah?
detsember 2, 2010 at 6:07 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #179158Flow
MemberSee toode sobiks:Ohoh, väga hea. Suured tänud sulle. Leidsin veel netis ringi surfates midagi Soja proteiini kohta, aga see Egg Protein tundub vähe asjalikum variant.
detsember 2, 2010 at 4:55 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #191496Flow
MemberTere. Teema ei ole seotud mu näonaha probleemidega, vaid trennijärgse toitumisega. Sain just vereanalüüsi abil teada, et pean eemale hoidma piimavalkudest (piim, kohupiim, kodujuust), kui tahan enda näo aknet kontrolli alla saada. Kuna ei taha pool elu akne all kannatada, siis ei jää mul muud üle, kui seda ülesannet järgida. Tekib aga küsimus, et kas on olemas aineid, mida ma võiksin pärast trenni tarbida, mis nagu asendaks kohupiima või kodujuustu vms ning ei sisalda piimavalku. Kas siis süües või shake’ina vms. Igasugune abi oleks teretulnud, sest trennijärgne toitumine oluline, nagu seda palju on rõhutatud.
Flow
MemberSöön ikka salteid ja puuvilju, lihtsalt ei pidanud tähtsaks selliseid toitusid nimetada, mis massi suurendamisel erilist rolli ei mängi.